Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
37
Favori
259.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Supernova1071

quote:

Orijinalden alıntı: corpixx

türknete geçmek isteyen ancak kararsız olanlara söylüyorum kaybedeceğiniz zamandan başka hiç birşey yok
    geçin hızlarınıza bakın beğenmesseniz memnun olmassanız 14 gün içinde iptal etme hakkınız var ben eskiden 14 gün içinde bir kuruş para vermeden iptal ettim 1 hafta kullandım iptal etmiştim.

1 ay 10 gündür türknetteyim ttnet adsl ile arasında fark yok aksine fiyat düşük ve kota yüksek.
    2 gün sonra AKK de kalkıyor benim için ohh ttnet mi elveda ömür boyu fiber getirmediği sürece.

öyle güzel diyorsun da kardeşim türknete geçtiğimiz zaman ttnet aboneliğimiz iptal olacak sonuçta taahütteyiz 1 yıllık o ne olacak peki ?

türknet: 50 mbpsye kadar vdsl 150gb akk 59,99 tl
    türk telekom: 50 mbpsye kadar vdsl 200gb akk 92 tl

tahahütteysen geçme hocam ben tahahütü olmayanlara diyorum bitenlere filan yada 1 ayı kalanlara.

• You are blocked from following @TurkNetAdsl and viewing @TurkNetAdsl's Tweets. Learn more

Vaat ettikleri hızı sağlayamadıkları için yazdığım twit sonucunda başıma gelen şey bu işte.
    Nasıl bi firma olduklarını varın siz düşünün.
  • 2 gün önce bende geçtim.Oh be hayat varmış
  • Türknete geçen herkesin akk'si kaldırılıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ben turk netteyim vdsl kullanıyorum akn devam ediyor adsl de devam edenler var

• Dusuk hizlarda belki farketmezsiniz ama %20 hiz kesintisi var ben 60mb aliyorum mesela 75 degil bunu bilin gecerken ...

Ayrica havuz ip sistemi var
    (Ne oldugunu bilmiyorsaniz onemi yok sizin icin)

en sevdigim avantajlari tabiki tahahutsuz ve istedigin zaman akk alabiliyorsun ama tabi mayistan sonra bir onemi kalmayacak

Ek 25 gb akk 10 tl
    50 gb 15 tl
    100gb 20 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı atağı TeleDünya UyduNet'ten bekliyoruz
  • @yunusyunus1@kel_bakkal

bunun adsl vdsl ile alaksı yok . altyapısı olan yerde kaldırıyorlar.

bazı vdsl olan altypılarda kendi altyapısı onlarda da kaltı ama vdsl olupta türknet altyapısı olan çok az kişi var.

Adsl kullanalarda da hepsinde değil değimiz gibi telekomun santral paylaşımı yapıp türknetin altyapı çekiği yerler sadece.

vdsl kullananlar için zaten sıkıntı yok denebilir mayıs ayında btk düzenlemesi ile 50 megabit üzeri alan kullanıcılar 24 megabit hız alacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama başladı mı? Eğer başladıysa tahhutsuz Superonline i kapattirip gecicem. Birde hız ve ping den memnun olmayan var mı? Yalnız 1 ay sonra Superonline akk yi kaldırdık derse o kötü olur

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Hayır ben turk netteyim vdsl kullanıyorum akn devam ediyor adsl de devam edenler var

sizin ne farkınız var hocam? yoksa ilerki günlerde mi kalkacak sizin akk?
  • Bende TTnet kullanıcısıyım. Bulunduğun yer Muğla/Bodrum, hız testinde 24mbps görüyorum. Yapa listesine baktım ve Bodrum listede yer alıyor. Müşteri hizmetlerine ulaşılıyor fakat temsilci bağlanmıyor o yüzden size sorayım. Şimdi sormak istediğim Turknete geçtiğim takdirde 16mbps hız ile sınırsız kota yada 100mbps'e kadar hız ile 150gb kotalı paketi mi kullanabiliyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Bende TTnet kullanıcısıyım. Bulunduğun yer Muğla/Bodrum, hız testinde 24mbps görüyorum. Yapa listesine baktım ve Bodrum listede yer alıyor. Müşteri hizmetlerine ulaşılıyor fakat temsilci bağlanmıyor o yüzden size sorayım. Şimdi sormak istediğim Turknete geçtiğim takdirde 16mbps hız ile sınırsız kota yada 100mbps'e kadar hız ile 150gb kotalı paketi mi kullanabiliyorum?

Hocam yapa listesine baktım demissiniz . Nereden baktınız bilgi verirmisiniz. Link varsa atarmisiniz

• Merhaba, şu anda türk telekom 16 mbpsye kadar 100 gb akn adsl paketim var aylık 68 lira ödüyorum.
    Bugün mh ile konuştum hattımın vdsl desteklediğini söylediler ve 66 mbpsye kadar hattınız destekliyor dediler.
    Size verebileceğimiz paketler 24,35 ve 50 mbpsye kadar dediler ve 50 mbpsye kadar 200 gb akn vdsl olan paketi 92 tl ye kampanyalı verelim dediler.

hat değerlerimi atıyorum modemimin markası airties air5650v2 sizce vdsl kaldırır mı bu hat? yoksa beni mi kandırıyorlar..

16 mbpsye kadar hızda akn geçmediğim zaman 12.80 mbps, 13 civarı alıyorum akn geçtiğim zaman 3 mbpsye düşüyor ve ben 2.60 mbps civarı alıyorum aslında pek kaybım yok.

Not: Bir arkadaşım superonline bağlatacaktı ona da demişler müşteri hizmetlerinden hattınız 50 mbpsye kadar vdsl destekliyor diye ama sonradan desteklemediği ortaya çıktı o da 16 mbpsye kadar adsl bağlattı, bendede aynı durum olmasın.

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

• Raven kullanıcısına yanıt
    bodrumda yapa olsada türknetin altyapısı yoksa mağlesef akk siz internet olmaz . adsl vdsl fark etmez telekom paylaşıma açmış olmalı ve türknet kendi santralini kurmuş olamsı lazım. VDSL alabiliyorsan büyük ihtimal telekom altyapısı kullanıyorsundur ve paylaşıma açık değildir. türknetten bir sorgula 50 megabit üzeri vdsl alabiliyorsan mayıs ayında akk den sonra 24 megabite düşeceksin :D 24 megabit akksiz gibi düşünebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jhonyfth

quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Bende TTnet kullanıcısıyım. Bulunduğun yer Muğla/Bodrum, hız testinde 24mbps görüyorum. Yapa listesine baktım ve Bodrum listede yer alıyor. Müşteri hizmetlerine ulaşılıyor fakat temsilci bağlanmıyor o yüzden size sorayım. Şimdi sormak istediğim Turknete geçtiğim takdirde 16mbps hız ile sınırsız kota yada 100mbps'e kadar hız ile 150gb kotalı paketi mi kullanabiliyorum?

Hocam yapa listesine baktım demissiniz . Nereden baktınız bilgi verirmisiniz. Link varsa atarmisiniz

ilk mesajda arkadaş eklemiş
  • Online işlemlerde aşağıdaki gibi bir ibare çıktı. Onay verdim. Ay'ın 1 i gibi güncellecek galiba. Benim hat 50mbit destekliyor bakalım ne kadar verecekler.

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

Dusuk hizlarda belki farketmezsiniz ama %20 hiz kesintisi var ben 60mb aliyorum mesela 75 degil bunu bilin gecerken ...

Ayrica havuz ip sistemi var
    (Ne oldugunu bilmiyorsaniz onemi yok sizin icin)

en sevdigim avantajlari tabiki tahahutsuz ve istedigin zaman akk alabiliyorsun ama tabi mayistan sonra bir onemi kalmayacak

Ek 25 gb akk 10 tl
    50 gb 15 tl
    100gb 20 tl

1 mayıstan sonra gece 2 sabah 8 mi serbestti?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekomun olduğu her yerde turknet var telekomun alt yapısını kullanıyor telefonla arayarak geçiş yapabilirsin.

7/24 Çağrı Merkezi: 0 850 288 80 80 / 0 850 288 70 01
  • 64 lira ödüyorum hızım 3 megabit ulan türk telekom milleti sömürdüğün yeter.. sözleşme olmasa bir dakka durmam
  • Yahu herkes sevinmiş etmişte, Turknet kimin alt yapısını kullanıyor sanıyorsunuz?

Biz internet cafeciler, 32mbit sınırsız interneti 164 liradan alıyoruz falanca şirketten.. Tabi alt yapın destekliyorsa. TTnet'in veremediği hızı bu şirket nasıl veriyor diyeceksiniz.

TTnet bunlara belirli bir kota satıyor. Kullan, kullanma bana her ay sabit parayı ödeyeceksin diyor. Bunlarda cazip olsun, nasılsa portlar boş diye 32mbit, 16mbit sınırsız neti cazip fiyatlara veriyor.

Turknet'te, ttnet'in alt yapısını kullanıyor. Vdsl'den, Adsl'ye geçeyim diyenler olmuş sırf bunun için. Geçmeyin kardeşim, adsl eski bir sistemdir. Mayıs'a kadar sabredin bakalım.

Asıl kan emici kablonet. Superonline bile 50mbit sınırsız, limitsiz hızı 169 liraya veriyor. Kablo net 349 liraya.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.