Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
259.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    superonline altyapısı varsa fibere gecersın , altyapı yoksa türktelekom altyapısını kullanarak hızmet verır . oda vdsl olur buyuk ıhtımal. Ki ben sana tekrar soyluyorum dostum 99 tl bence bır ınternet ıcın cok fazla bır mıktar . beklersen eger zaten 99 tl alacağın paketı belkı 59 tl ye alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jhonyfth

superonline altyapısı varsa fibere gecersın , altyapı yoksa türktelekom altyapısını kullanarak hızmet verır . oda vdsl olur buyuk ıhtımal. Ki ben sana tekrar soyluyorum dostum 99 tl bence bır ınternet ıcın cok fazla bır mıktar . beklersen eger zaten 99 tl alacağın paketı belkı 59 tl ye alacaksın

fiber yok bölgede
    vdsl 66 mbpsye kadar destekliyormuş bana verecekleri 24-35-50 mbpsye kadar ben 50 yi sordum 92 lira dedi 200gb akk.
    türknet'e geçmek kafamı kurcalıyor ama sonuçta türk telekom altyapısını kullanıyor hani şu anda 10-20 ms arası ping alıyorum türk telekomda speedtestte bu türk nette kaç olur kafamı karıştıran o

ayrıca türknet hız kısıtlaması yapıyormuş şimdi 50 mbpsye kadar pakette gidip 20-25 mbps almayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supernova1071 -- 19 Mart 2017; 16:18:15 >
  • Supernova1071 kullanıcısına yanıt
    Speedtestte adsl 24ping alıyordum ,vdslde 7ye düştü cs de 25 ping fark etti 90 100 alırken adsl,60-70 alıyorum vdsl. (Turknet) 77ye kadar hız alabiliyorum 50 geliyor wireless da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 19 Mart 2017; 16:22:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bölgede turktelekomun fıberı yokdur belkı de süperonline fiber vardır bır sordur. turktelekom 10 yıldır ınternet musterısıysenız arayın musterı ındırımı yapın deyın. forumda araştırın ıstersenız o dedıgınız paketı 50 tl ye bıle alan vardır
  • 1mb/sn hız

1000dk da telefon

Akk yok

60 lira

Bence iyi. Ama korkuyorum birden fiyatı yukarı çekerler vs. Diye yoksa önceden akk 150gb sınırı vardı aylık ortalamam 300 gb felandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bölgede turktelekomun fıberı yokdur belkı de süperonline fiber vardır bır sordur. turktelekom 10 yıldır ınternet musterısıysenız arayın musterı ındırımı yapın deyın. forumda araştırın ıstersenız o dedıgınız paketı 50 tl ye bıle alan vardır

fiber bölgemde hiç yok ilçede oturuyorum vdsl olmasına bile sevindim.
    Dostum sana tekrar diyorum ,mayis ayini bekle.

Benim alt yapımda vdsl 1 aylığına vodafone net kullanmıştım hicbir sıkıntı olmamıştı . Ancak tt arayıp daha cazip bir teklif sundu tekrar tt ye geçtim. Altyapının tt olduğunu sende söyledin. Hiz ve ping konusunda sıkıntı yasayacagini sanmiyorum

• quote:

Benim alt yapımda vdsl 1 aylığına vodafone net kullanmıştım hicbir sıkıntı olmamıştı . Ancak tt arayıp daha cazip bir teklif sundu tekrar tt ye geçtim. Altyapının tt olduğunu sende söyledin. Hiz ve ping konusunda sıkıntı yasayacagini sanmiyorum

mayısı neden beklemeliyim?
    Mayis ayinda btk tarafından alınan kararlar uygulanacak . Bi araştır bilgin yoksa

• quote:

Mayis ayinda btk tarafından alınan kararlar uygulanacak . Bi araştır bilgin yoksa

var ama uygulanınca ne olacak ki fiyatlar mı düşecek sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

quote:

Cunku issler yeni kampanyalar yapacaklardır akk esnemesi ile birlikte. O yuzden 1 mayısı gormeden taahhüt içerin bir olaya girmek mantıklı degil. Siz bu konuda baya çekingensiniz ya soyle olmazsa ya boyle olmaz diye. Turknette taahhüt yok varsayalım turknete gectin ve memnn kalmadın tekrar gecersin telekoma kaybedecegin ne varki. Hee sen ben parasına bakmam 90-100 öderim diyorsan telekom ile sana mutluluklar dielemekten baska care kalmiyor. Ama bence yersiz sekilde endişe ediyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ki ben senin yerinde olsam 25 mbps lik bir paketi alırım max 59.90 tl ye mayis dan sonra akk vecsen bile hızın 16 mbps ye düşecek. Yani şuanda kullandığın hiza

• quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

quote:

quote:

Cunku issler yeni kampanyalar yapacaklardır akk esnemesi ile birlikte. O yuzden 1 mayısı gormeden taahhüt içerin bir olaya girmek mantıklı degil. Siz bu konuda baya çekingensiniz ya soyle olmazsa ya boyle olmaz diye. Turknette taahhüt yok varsayalım turknete gectin ve memnn kalmadın tekrar gecersin telekoma kaybedecegin ne varki. Hee sen ben parasına bakmam 90-100 öderim diyorsan telekom ile sana mutluluklar dielemekten baska care kalmiyor. Ama bence yersiz sekilde endişe ediyorsun.

öyle ama şuanda türk telekomda devam eden taahütüm var 1 yıllık ilk 4 ayını kullandım taahütten çıkıp türknete geçmem gerekir

• quote:

Ki ben senin yerinde olsam 25 mbps lik bir paketi alırım max 59.90 tl ye mayis dan sonra akk vecsen bile hızın 16 mbps ye düşecek. Yani şuanda kullandığın hiza

türk nette 50 mbps pakette 59,90 tl ye zaten ama 50 mbps verdiklerinde hız kaybım ne kadar olur onu merak ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

öyle ama şuanda türk telekomda devam eden taahütüm var 1 yıllık ilk 4 ayını kullandım taahütten çıkıp türknete geçmem gerekir

Taahudunuz varsa zaten bosuna hiç arastırmayın 4 ay için size en az 200-250 tl ceza cıkar bozarsanız o yuzden siz telekom içinde paket yuksetme yapmaktan baska careniz yok. Size tavsiyem madem hattınız 60 kusur destekliyor 35 yada 50 lik pakete gecmeniz boylece akk sonrası hızınız 16 olur sıkıntı yasamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Upload politikası önemli türknetin bu sınırsız paketler için nasıl bir sınırlamaları var ve ya o da mı sınırsız hızı nedir?

Aradım açan olmadı ama olursa merak edenler için buraya da yazacağım. Kimse mi merak etmiyor anlamadım ki?

Solda zaten 54 tlye yükek hızım var mayıstan sonra download akksının bir mahiyeti kalmıyor zaten.

Türknet benim için upload mevzusunda önemli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Taahudunuz varsa zaten bosuna hiç arastırmayın 4 ay için size en az 200-250 tl ceza cıkar bozarsanız o yuzden siz telekom içinde paket yuksetme yapmaktan baska careniz yok. Size tavsiyem madem hattınız 60 kusur destekliyor 35 yada 50 lik pakete gecmeniz boylece akk sonrası hızınız 16 olur sıkıntı yasamazsınız.

Evet 1 yıllık kampanya yaptırdım ocak ayında 2018 ocak ayında bitecek.
    68 lira veriyorum şuan 16 mbpsye kadar olana 13 mbps alıyorum
    vdsl destekliyormuş hattım 50 mbpsye kadar paket aldığımda zaten akk dolunca otomatik 16 mbpsye düşecek 200 gb kota verecekler.

• Dostum burada endişelerini giderecek birşeyler diyemiyorum . Kullananlar varsa ki mutlaka vardır geçmiş sayfalara bakıp yorumları okuyabilirsin. Onun haricinde sana başka birşey diyemem karar senin. Sen tavsiye istedin bizde fikrimizi ve tavsiyemizi verdik . Benim 4 ayim kaldı tt de. Mayis gelsin ondan sonra düşüneceğim sende ole yap derim yada acele edip turknete basvur

• ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    İyide genel olarak bir kullanım normu ve limiti var, nedir işte belli bir film oyun filan izleme normu var genel olarak. şimdi bu limiti aşan bu durumu keyfince sömürüyor demektir ve diğerlerinin kullanımına da zarar verir. 16mbit hızında bir internet ile sürekli download yapılsa saniyede 16mbit=2mb ile ayda yaklaşık 5000gb eder. Bu sadece film ve oyun satıcıları için gerekli olabilir ama normal bir kullanıcı için gerekli değil. Bukadar kullanımın gereksiz olduğunu tartışmaya bile gerek yok. İnternetin yavaşlamasının nedenlerinden biri işte bu trafik.

Şimdi herkes istediği kadar ağaçtan elma toplasın diyelim, herkesin günde belli bir elma yeme limiti var mesela 20 olsun, bunu arttıradabiliriz ama limit olmazsa kullanıcılara keyfince luzumsuzca sömürme olanağı vermiş olunur biri çıkar günde yüzbin elma toplamaya kalkarsa bu olmaz.
  • bu yapa ne kadarlık turknet kullanıcı sayısını destekliyor %10 luk bir kesimi destekliyorsa bu kadar heyecan yapmaya gerek yok zaten yakında yavaş yavaş akn kalkacak
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.