Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
258.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0quz28

bi akrabam vardı onda 16mbps gösteriyordu önceden bir kaç gün önce tekrar baktım 24 gösteriyordu demekki bu yüzden 24 göstermiş

Olabilir. Tüm YAPA kullanıcılarının hız güncelleme işlemleri 07.07.2017 tarihine kadar güncellenecektir. SMS, Mail, OB Ivr ve Sosyal Medya üzerinden bilgi verilecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O şekil çalışıyorlar ödemeleri onlarda ona göre yapıyordur. Kullanmadığınız günlerin iadesini alıyorsunuz kapatırken problem olmuyor.

• Merhaba, ön ödemeli bir şirket olduğumuz için faturalandırma sistemimiz bu şekilde çalışmaktadır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben evraklari yolladim teslim edilmis ne durumda ogrenmek icin pm attim kobtrol edermisiniz

• Merhaba, kontrollerinizi sağlayıp hemen tarafınıza PM üzerinden geri dönüş sağlıyorum.
    İlginize tesekkurler

PM attım tık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightShadow

PM attım tık yok.

Düzelmedi mi senin sorunun halen hocam

• Yok başkan var bi cünüplük ama hayırlısı. Fiberi olan bi yere mi taşınsam diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightShadow

Yok başkan var bi cünüplük ama hayırlısı. Fiberi olan bi yere mi taşınsam diyorum

Biri taşınmış 75 mbps alcam diye babayı almış 16 yı zor görüyormuş bazen altyapı elvermiyor gerçekten ne yaparsan yap.

• Hizmetim bugun baglandi fakat inanilmaz sekilde kesilme sorunu yasiyorum.30 dakika kullanabiliyorsam interneti 25 dakika baglanmaya calisiyorum.Surekli internet kesilmeleri yasaniyor.Superonline da iken hicbir sorun olmazdi.Modem veya hat sorunlu degil.Bilgisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ajajya

Hizmetim bugun baglandi fakat inanilmaz sekilde kesilme sorunu yasiyorum.30 dakika kullanabiliyorsam interneti 25 dakika baglanmaya calisiyorum.Surekli internet kesilmeleri yasaniyor.Superonline da iken hicbir sorun olmazdi.Modem veya hat sorunlu degil.Bilgisi olan var mi?

SNR değerlerindendir. Verilen hızı biraz düşürmelerini iste.
  • quote:

Hizmetim bugun baglandi fakat inanilmaz sekilde kesilme sorunu yasiyorum.30 dakika kullanabiliyorsam interneti 25 dakika baglanmaya calisiyorum.Surekli internet kesilmeleri yasaniyor.Superonline da iken hicbir sorun olmazdi.Modem veya hat sorunlu degil.Bilgisi olan var mi?

Modem değerlerini yollar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ThesadisT

quote:

Degerler bu sekilde hocam.

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

• Bende boyle tahmin etmistim cunku hep 8 mbt kullaniyordum.Simdi direk 16 tanimlandi benim hatta fazla geldi sanirim.Sizce kac yaptirtmaliyim?

• quote:

quote:

quote:

Degerler bu sekilde hocam.

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

Bu değerler ile 16 mbps rahat kullanırsın hatta daha üstünü bile alabilirsin sorun başka birşeyden kaynaklı.
    Dns kullanıyorsan otomatiğe al. Modemi 5 dakika kapat tekrar aç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 6 Temmuz 2017; 3:13:38 >

• ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Dns kullanmiyorum.Evde 5 kisi var aktif internet kullanan gitti mi hepimizde birden gidiyor yani dns ile alakasi yok.O acip kapama olayini cok yaptim hocam.Hatta uzun sure duzelmeyince modemi resetliyorum.Bastan kurulum yapiyorum duzeliyor yine gidiyor bir zaman sonra.

• quote:

Dns kullanmiyorum.Evde 5 kisi var aktif internet kullanan gitti mi hepimizde birden gidiyor yani dns ile alakasi yok.O acip kapama olayini cok yaptim hocam.Hatta uzun sure duzelmeyince modemi resetliyorum.Bastan kurulum yapiyorum duzeliyor yine gidiyor bir zaman sonra.

Modem ara yüzündeki dnsden bahsediyorum. 5 pc varsa onlar bile etki edebilir ağındaki zararlı bir yazılım interneti engelleyebilir. Ağdaki makine sayısı teke düşür en sağlam cihazla kullan biraz. O değerler ile kopmanın olması ilginç. Santral kaynaklı bir sorunda olabilir. Anlık sinyal gidip geliyordur.

• quote:

quote:

Modem ara yüzündeki dnsden bahsediyorum. 5 pc varsa onlar bile etki edebilir ağındaki zararlı bir yazılım interneti engelleyebilir. Ağdaki makine sayısı teke düşür en sağlam cihazla kullan biraz. O değerler ile kopmanın olması ilginç. Santral kaynaklı bir sorunda olabilir. Anlık sinyal gidip geliyordur.

Suan gece masaustu ile denedim arada yine kopmalar oluyor.Modemdeki hersey sifir suan fabrika ayari.Daha yeni sifirladim.Dns falan ayari yok

• ajajya kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modem değerlerinizi PM üzerinden GSM numaranızla beraber iletir misiniz? Size yardımcı olalım.
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.