Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (858. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
775.866
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McCloskey

Hocam 0 ping çıkmasının bence imkanı yok. Speedtest'in paylaştığınız sonucu beta sayfasından alınma. Bir de asıl sitesi olan speedtest.net sitesinden hız testi yapıp mümkünse paylaşır mısınız?

• Arkadaşlar birbirimize yardımcı olmak için kurulmuş olan Türknet Destek Platformu Facebook Grubuna lütfen katılınız ;

https://www.facebook.com/groups/515406718794417/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zattirik -- 17 Kasım 2017; 16:26:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Orijinalden alıntı: McCloskey

Hocam 0 ping çıkmasının bence imkanı yok. Speedtest'in paylaştığınız sonucu beta sayfasından alınma. Bir de asıl sitesi olan speedtest.net sitesinden hız testi yapıp mümkünse paylaşır mısınız?

En sağlıklı hız testi Nperf

Tarayıcıdan Modern hız testi diye aratın aşağıda Nperf hız testi var .

Sinyaldeki dalgalanmayı da gösteriyor .

http://hizinitestet.net/modern-hiz-testi/

Burada da en hızlı internet kullanan kentler var .

http://hizinitestet.net/sampiyon-sehirler/

İlginç küçük şehirlerde internet hızı çok yüksek .

• Merhaba

Ben telefondan turknete başvurdum. Bilgileri aldılar bağlantıyı yapıcaz siz belgeleri gönderin 1hafta içinde deiler

Burdaki yorumları görünce belgeleri göndermeden vazgeçtim. İptal için dilekçe göndermem gerekirmi? Bana farura çıkarmı? Kredi kartı bilgisi vermedim

• Belgeleri göndermediysen başvurunu işleme alamazlar. En fazla arayıp neden falan diye sorarlar. Herhangi bir fatura kitlemez yani.
  • fireforge35 F kullanıcısına yanıt

• Selamlar.Uzun zamandır ttnet kullanıcısıydım.4-5 aydır Turknet kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.Aklına soru takılan varsa Pm atabilir. Bir ay arkadaş referansından ücret ödemedim.Sizde beni referans göstererek 1 ay ücret ödemeyebilirsiniz.Dediğim gibi düşünen varsa Pm atsın internet ve bağlantı konuları hakkında bilgi verebilirim.Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seckin_Dost -- 19 Kasım 2017; 13:0:35 >
  • McCloskey kullanıcısına yanıt
    Hızınız çok güzel. Güle güle kullanın. Bununla birlikte, akşamları kopma oluyor mu? Ayrıca modemde indirme hızı snr marjı diye bir değer olmalı, o değer nedir?

• aynen birini faturalı hat birini kontörlü hat gibi düşünün.
  • Arkadaşlar birbirimize yardımcı olmak için kurulmuş olan Türknet Destek Platformu Facebook Grubuna lütfen katılınız ;

https://www.facebook.com/groups/515406718794417/

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:29:11 >
  • internete giremiyorum kopma oluyordu tamamen gitti ne yapmalıyım ?

• yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    Turknet fazla aldigi faturanin geri odemesini nasil yapti size? Bende ayni durumdayim aboneligim bitti 1 ayin parasini pesin istiyor bende duzenleyip yeniden gonderin faturayi diyorum. Odesem nasil geri alacagim farki?

• fireforge35 F kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. bir yıldır kullanıyorum bir kere dahi kopma veya dalgalanma yaşamadım her saat aynı hızı aldım hafta sonu dahil. binada superonline fiber var ama ona kızdığım için iptal ettirmiştim iyiki de yapmışım taahhüt yükünden ve akk dan kurtuldum. aslında hattını< 75mb destekliyor diyip 76mb lik paket tanımlamışlardı ama hız hep 50mb geliyor sabitlediler galiba olsun önemli değil yetiyor zaten. sorun yaşayan çok ama ben yinede denemenizi tavsiye ediyorum ne kaybedersiniz ki. ben de öyle diyip bağlatmıştım memnun kaldım şans işte

• McCloskey kullanıcısına yanıt
    Ben de Türknet kullanıcısıyım. 1,5 yıldır kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama bir internet hattım gitti 22 gün düzeltememişlerdi. her gün kopma yaşıyorum ama alıştım artık. Oyunlarda da kopmasa güzel olacak ama kopuyor arada işte. Hat değerlerinizi diğer uzman arkdaşlar daha iyi bilirler ancak aldığınız zayıflama değerlerine göre internet hızınız sınırda gözüküyor.

Türknet'e geçerken binanınızda fiber altyapı var adsl veya vdsl kullanamazsınız diye zamanında zorluk çıkarmadılar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAT007

Turknet fazla aldigi faturanin geri odemesini nasil yapti size? Bende ayni durumdayim aboneligim bitti 1 ayin parasini pesin istiyor bende duzenleyip yeniden gonderin faturayi diyorum. Odesem nasil geri alacagim farki?

Hocam bu ay iptal ettiysen zaten faturayı odemissindir... Kayıt aç onlar kalan günü hesaplar iade eder... Ben daha türk net i iptal ettirmedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

quote:

Hocam bu ay iptal ettiysen zaten faturayı odemissindir... Kayıt aç onlar kalan günü hesaplar iade eder... Ben daha türk net i iptal ettirmedim...

Ben daha odemedim. 22 kasim son odeme tarihi ama aboneligim falan yok artik. 3. Gun fatura kestiler 6. Gun internet gitti. 11. Gun aboneligi sonlandirdim. Odesem bile nasil geri alacagim?

• quote:

quote:

quote:

Ben daha odemedim. 22 kasim son odeme tarihi ama aboneligim falan yok artik. 3. Gun fatura kestiler 6. Gun internet gitti. 11. Gun aboneligi sonlandirdim. Odesem bile nasil geri alacagim?

Hocam fatura çıktıysa onu odeyeceksin, müşteri hizmetlerinden ya da online işlemlerden fatura itirazı kaydı oluştur, kredi kartına ya da hesaba iade ederler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam fatura çıktıysa onu odeyeceksin, müşteri hizmetlerinden ya da online işlemlerden fatura itirazı kaydı oluştur, kredi kartına ya da hesaba iade ederler

Online islemler kapatilmis benim abonelik kapaninca. Telefon desen sistem abonelik gormuyorsa onu da gormez. Hadi ödedim diyelim nasil geri alinacak muamma.

• Allah uzak tutsun Turknet ten. Zor kurtuldum.

• 
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.