Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
779.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk net kurumsalliktan uzak çok başıboş bir firma... Bugün 3 gibi çözüm merkezinden aradılar 14gunluk arıza kaydım için... Elit ekip yonlendiriyorum falan dedi... Akşam 7 gibi arayıp ekip durumunu sordum elit ekip kaydı falan çıkmadı... Adam resmen sallamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin613 -- 18 Eylül 2017; 21:6:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jetsons kullanıcısına yanıt
    Hız bu şekilde

150 AKK bitmiş hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

quote:

Orijinalden alıntı: ThesadisT

quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

hıztestlerinde 70 mbps civarı aldıgım degerler downloadlarda 20-30 civarı degisiyor. hem tornet hem normal originden oyun almalarda aynı sıkıntıyı cekiyorum. modemden degerlerde 76655-4096 civarı hızları alabilecegim yazarken bana verilen hızlar baya düşük. turk.neti kınıyorum..!

Port açmamıza izin verilmediği için torrent üst seviye download yapamazsın. Pardus sitesinden pardus isosu indir onun indirme hızına bak.

port açık görünüyor bende.

Sabit ipi olmadığı için modem üzerinden port açamazsınız. Programds yeşil oktan bahsediyorsun her halde o ne kadar yeşil de olsa modemden port açmadan tam verim alamazsın.

• hız testinde 35 mbps görünsede siteler geç açıyor, youtube videolar ağır işliyor takılıyor donuyor bunun sebebi nedir ?
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    ping
  • www.hiztesti.com.tr
    HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et.
    https://www.hiztesti.com.tr/result/59c02764c9eae9185f5d656a
    kota dolu .

• Şuan değil ancak önümüzdeki dönemlerde açılacak bankadan başvrularda
  • furi kullanıcısına yanıt
    Altyapın Fiber'e de geçmiş olabilir artık. TTNet fiber olabilir. Eğer öyleyse DSL artık verilmez bölgeye
  • kaldıgım yerde bakır altyapı olmadığından turk net olmuyormus milenicom nasildir

• Telefon aktif, turk.net e-posta şifresi geldi ama internet hala açılmadı. Ne zaman açılır tahminen acaba ?

• eneximus kullanıcısına yanıt
    Milleni de bakır verir. Süperonline'nın fiber'i var ım ona bakabilirsiniz. Ancak büyük ihitmal TT fiber vardır bölgede.
  • Atakan3595 A kullanıcısına yanıt
    SMS-Mail modem arayüz şifresi geldiğinde tamamlanmış oluyor. Aktivasyonun son adımındasın, büyük ihtimal yarın öğleden önce gelir şifre
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

TürkNet için VDSL modem arıyorum. İkinci el alabileceğim önerisi olan var mı ?

Zyxel vmg3312 bolca ikinci eli mevcut 50-60 liraya bulabilirsiniz. Ev kullanıcısı için yeterli olacaktır. Letgo da çok var.

ADSL2+ diyor letgo da bu modeller için. Anlayamadım...

Yanlış bakıyorsundur vmg3312 diye aratırsan bolca var vdsl desteği mevcut.

İkisi de vmg3312 hangisi daha iyidir ?

www.hiztesti.com.tr
    HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et.
    https://www.hiztesti.com.tr/result/59c06bb3d671fa18a6314d66

• Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Eğer tt ürünü olmayan iki antenli b10a ise daha iyidir ama tt ürünü antensiz b10a ise tt ürünü b10b daha iyidir.Ama çoğu kişi ikinci el ucuaz modem alacaklara airties5650 yi tavsiye ediyor.Hepsi de vdsl uyumludur.İkinci el sitelerinde bolca var.Zyxel 3312 yi 50 tl ye,tt ürünü airties 5650 ise 75-80 tl ye bulabilirsin iyi araştırırsan.Fakat TT kendi verdiği modemlere kendi yazılımını atıyor.Bende b10b var 35 mbps de sorunsuz son hızı veriyor ama modemin proxy ayarını tt sabitlemiş ve değiştirilmiyor.Dolayısıyla bazı siteler bu tt nin proxy filtresine takılıyor.Vpn kullanılarak aşılabiliyor ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 19 Eylül 2017; 4:53:35 >
  • Atakan3595 A kullanıcısına yanıt
    Sadece tt ekibinin santralden internetini aktifleştirmesi kalmış.1-2 gün sürmez.İyi kullanmalar...
  • eneximus kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz binada tt telefon hizmeti var mı?Var ise boş port yok demek istiyordur.O halde millenicom da aynısını söyleyebilir.Ama tt den alırsan boş port olmasa da yaratırlar(!) tövbe tövbe!!!
  • goku2 kullanıcısına yanıt
    Telefon önceden aktif değilse onu aktifleştirmiş ama interneti bozmuş tt ekibi.Görünen o.Sadece tekrar aktifleştirecek ama yapmıyor.
  • ugrhn U kullanıcısına yanıt
    Size daha kötü bir port vermiş olabilir tt.Port değişmesi için talepte bulunun belki yapabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.