Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (732. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3 yıllık turknet abonesiyim. sorunsuz. hiç geciken faturam yoktur. yeni abone olacak ve 1 ay bedava kullanmak isteyen arkadaşlar pm atın. karşılıklı birer ay bedava kullanalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cyber tech

    Arkadaşım turknete geçecekti 10 gün önce 75 mbps hız alabilirsiniz diye görünen sorgu ekranında bugün 16 mbps'ye kadar hız alabilirsiniz diye görünüyor yani turknet yeni abone olacak kişiler için muslukları iyice kısmış durumda bu şekilde de bir cazibesi kalmadı turknetin diyor

    Vdsl portu kalmamıştır. Adsl portundan dolayı 16 mbps gözüküyordur. Geçtiğimiz aylarda, bir arkadaş sorgulama ekranında 75 mbit'ten 16 mbit'e düştüğünü söylüyordu, aradığında vdsl portu kalmadığını söylemişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 21 Ağustos 2017; 15:31:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayın 13 ünde ikinci hattımızı da taşımıştık. Şansa bak.
    1 ay ücretsizi kullanamaz mıyız)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThesadisT


    quote:

    Orijinalden alıntı: system_25

    Sabit Telefon hiç bağlı olmayan eve binanın girişinden daireye kadar Telefon hattı döşüyorlar mi yoksa sadece daireye gelip kurulum mu yapıyorlar?

    Bina içi kurulum kullanıcıya aittir hocam. Yalnızca binanızın telefon kutusuna sizin adınıza kablo bırakılır geri kalan işlemler size aittir.

    anladım, teşekkür ederim.
  • 1 ay ucretsiz kullanmak icin yeni uye olacak arkadaslar pm atabilir otomatik odeme var sıkıntı çıkmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, mevcut müşterilerimizden hız kesintisi yapmak gibi bir durum söz konusu değildir. İsterseniz hizmetinizi ben kontrol edip tarafınıza geri dönüş yapmak isterim. Hizmetinize ulaşabileceğim GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?

    Pm den gerekli bilgiyi gönderdim.Bu resimlerde modem değerlerim ve de çeşitli zamanlarda ki hız sonuçları.Bu hız testi yaparken tek pc var ve pc boşta.İndirme vs durumları söz konusu değil.Net boşta iken yapılan testler.







  • Eski müşterilere 75 verip yenilere 35 vermek de neyin nesidir acaba? İki komşu düşünün, biri 2 ay önce türknete geçmiş ve 60 liraya 75 mbit bağlantı almış, kapı komşusu da yine aynı paraya 35 mbit almış. Bunun mantıklı bi açıklaması olamaz. Aynı paraya 35 mbit alan adam kendini keriz zanneder. Bir anda böyle bi değişiklik yapmaları söyle bir soru daha doğurdu kafamda, bu adamlar yarın bir gün fiyatları bir gecede 60 liradan 90 liraya da çekebilir, sonuçta fiyat garantisi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • constantine05 kullanıcısına yanıt
    Hattınıza 75 mbps tanımlı sonuçlara göre hız dalgalanmaları olmuş hattınızı kontrol edip düzeltilmesini sağlayacaktır turknet.
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    20 gün sonra bağlatmayi düşünüyorduk şu an pek sıcak bakmıyoruz eskiye 75 100 yeniye 35 saçmalık şu an tek artıları taahhüt olmaması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrateslaa -- 21 Ağustos 2017; 22:23:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sokrateslaa kullanıcısına yanıt
    Benim de 31 Ağustos'ta taahhütüm bitiyor ve türknete geçmeyi düşünüyordum ancak bu olumsuz hız güncellemesi sonrası ben de sıcak bakmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görkem !


    quote:

    Orijinalden alıntı: x15

    3 promosyon kodu girdim turknet kabul etmedi..Borcu harcı olmayan düzenli odemesi olan üyelerin kodu olmalıymış..

    promosyon kodu dediğiniz ne oluyor ?

    arkadaşlar yeni üyelik başvurusu yapacağım. promosyon nedir ? şartları nelerdir ?
  • Bir kaç hafta önce sorgulama yaptığımda Turknet 75 Mbps hız alabileceğimi gösterirken bugün Sorguladığımda 35 Mbps Görünüyor ? Hızı Sabitlediliermi ?
    Tamda Türknet'e Geçicektim ama Bu durumda Benim için bir artısı olmayacak,Başka Alternatiflere yönelmem gerekicek.
  • Ttnet ten 25 mbit hızı iptal servisi fiyatları ile Turknet' ten biraz düşük fiyata alıyorum. Turknet in sunduğu yüksek hız dolayısıyla Türknet'e geçecektim. Fakat hızı 35 mbite düşürmeleri Turknet' i benim için de ayrıcalıksız hale getirmiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davet kodu isteyene davet kodu atabilirim.
  • PomPom kullanıcısına yanıt
    @PomPom ne zaman baksam bulunduğunuz bölge 2017 yılı içerisinde altyapı çalışmamız olacak diyor. Bende başka başka adresler denedim. Bağcılar, Esenler, Fatih.. hepsinde Aynısını yazıyor. Biraz işkillendim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyrusefer kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu durum İstanbul için geçerli diğer illerde böyle birşey yok aslında bir yönden de iyi bir durum İstanbul büyük bir il olduğu için turknet yavaş yavaş her yeri kendi altyapısına dahil etmeye çalışıyor ama küçük illerde biraz geç ilerliyor altyapı çalışması
  • Hiz destegi dusmus gorunuyor. Aslinda hic hos olmadi bu. İkinci aboneligi alacaktim. Sanirim diger hizmetlerle bir karsilastirma yapmaliyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden 100mbps e kadar verilen hız şimdi 35mbps e kadar olmuş. İnşallah eski üyelerde değişiklik olmaz.
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kendi altyapımızda 100 Mb/s’ye kadar bant genişliklerini tamamen AKN’siz olarak sağlayabiliyoruz. Aktif altyapımızda olmayan bölgelerdeyse bu anlayışı 35 Mb/s'ye kadar bant genişliklerinde sağlıyoruz. Özgür, AKN’siz bir deneyime doğru giden yaklaşımımızı daha da geliştirebilmek için paketimizi bu şekilde güncelledik. Tek paket,tek fiyat anlayışımız hala devam etmektedir. Olumsuz bir durumla karşı karşıya kalınması durumunda hizmetimiz taahhütsüz olduğu için istenilen zamanda hizmetinizi iptal edebilirsiniz.
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut müşterilerimizin ve aktif altyapı içinde olan yeni müşterilerimizin aldıkları hizmetlerde bir değişiklik olmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.