Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
181
Favori
764.015
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _Riven_ kullanıcısına yanıt
    Fark etmiyor ki zaten iki sekildede sisteme kayitli olan yerler aynı.

    Ben önce internetten kayıt yapıyordum. Bina çıkmayınca ilerleyemedim. İzin vermedi. Telefonda aradım. Onlarda da aynısı oldu. Teknik ekip bile yapamadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suvari25

    Turknet'e başvuramıyorum ! Sistemlerinde bina No'su çıkmadığı için başvurumu alamıyorlar ! Türk telekomun sisteminde gözükmüyorsunuz dediler. 2 senedir Türk telekom kullanıyorum. TT yi aradım onlarda gözüküyor, Turknet'te sorun var diyorlar.

    Çözüm olarak gidip dilekçe vermem gerekiyormuş Türk telekoma sonra onlar gidip turknet e söyleyecekler, turknet sistemini düzenleyecek vs vs vs vs.

    Bir sürü zorluk çıktı. Madem kendi sistemleri eksiklik var, bunu kendileri tamamlamaları lazım. Beni niye uğraştırıyorsunuz ! Siz yapamıyor musunuz dediğimde "Türk telekomla görüşecek yetkili çalışanımız yok diyorlar" Resmen başından savdılar.

    Hadi uğraşsam ne zaman başvuru yapabilirim diyorum cevap yok. Başvuradan sonra kargosu bağlantısı vs vs. öbür aya anca bağlarlar.

    Şahsen gördüğüm muamele sonucu şu an Turknetten vazgeçtim. Daha acemi oldukları belli. TT'nin kotası vs düşük ama şu an arasam ertesi güne internetimi bağlarlar. Umarım yetkili birisi bu başlığı okuyordur. Kendi sistemlerini düzeltmekten acizler başka birşey diyemiyorum.

    Hocam hemen pes etmeyin bence benzer bir durum bizde de oldu. Kapı no çıkıyordu ama altyapı görünmüyordu telekoma gittik 5 dk da hallettiler hemen başvurduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar köydeyim ttnet altyapısı mı kullanıyor bu turknet. tavsiye eder misiniz? ttnette sorun yaşamadım ama kota sorunu işte
  • bekmez B kullanıcısına yanıt
    Evet tt altyapısı kullanılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doominsert

    Arkadaşlar,

    TurkNet mevcut müşteriler içinde kampanyasını açtı.


    İnternet: 16 Mb e kadar sınırsız internet
    AKN:200 GB
    Telefon:1000 dk her yöne (Şehir içi, şehirler arası,GSM,UA1 dahil)
    Koşullar: Kampanyadan taahhütü olan müşteriler yeni bir taahhüt vermeden yararlanabiliyor.
    Geçiş: Çağrı merkezini arayarak talepte bulunuyorsunuz.
    Fiyat:69,99tl


    Link var mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersin123 kullanıcısına yanıt
    Sitede henüz lansmanı yapılmadı. Ancak ÇM yi ararsanız, temsilci gerekli bilgilendirmeleri yapacaktır :)
  • turknette kart müsaitse anında(dk sında)kesiyor. bu çok rahatsız edici. ilk 17 sık ödemede limiti artırmamla çekmesi bir oldu. ki başka bir alışveriş için artırmıştım. yankesici gibi kaptı. nisan faturası 21 de ödemesi iken hemen ilk günden kesilenlere olmuş. bunu şikayet edip önlemek lazım. çok markayı küçülten Bi hareket bu aynı zamanda. güven vermiyor firmaya. ben Internetten memnunum da sen kalpazan gibi neden böyle çekim yoluna gidiyorsun. şikayet edip düzeltmek lazım bu durumu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Riven_ kullanıcısına yanıt
    Hiibi düşün özmet ön ödemeli Riven. spotify gdemeyi yapıp premiumu kullanıyorsun. Hesap aynı zaten kullanılmaz iptal edilirse aynı karta ücret iade hemen. Firma ile güven faktörünün kriterleri başka olmalı. Karşılıklı firma ile çalışıyorsun aslında. Hizmet=ücret :)
  • suvari25 kullanıcısına yanıt
    Buradaki konu turkNet İn ekranları yada sistem yetersizliği değil dostum. İlgili adres sihirbazını Türk Telekom veriyor. BBK ekranı olarak geçer. Orada olmayan bir adrese başvuru yaptığında Türk Telekom başvuruyu reddediyor. Sistemlerde güncellemesi için de müşterinin birebir müracadını istiyor.

    Türk Telekom benim adres veritabanım güncel, eğer yeni bina ise gelsin bana kaydetsin. Bu daha çok kaçak kat çıkan yada gecekondu gibi yerlere hizmet vermeme üzerine kurulu. Ama maalesef güncellemeyi unuttukları, yıllardır kulllanılan merkezi yerleşim yerlerini bile güncellemedikleri oluyor.

    Nasıl hareket edilebilir?

    1)Türk Telekom'a gidip adres beyanında bulunuyorsunuz. Türk Telekom gerekirse bölgede şehir planlama birimi ile bile iletişime geçiyor.

    2)Bina da oturuyorsanız, ve binada çalışan telefon numarası var ise bunu TurkNet'e mail olarak iletirseniz. TurkNet türk telekom'a mail atabilir. "bak bu adresde xxxx telefon numarası var. burası bir apartman adres veritabanın güncel değil. altyapın var burada güncelle ki hizmet girelim." vs.

    3)Tüm firmalar aynı adres veritabanını kullandığı için başka hiçbir firmada kullanamazsınız interneti, o yüzden güncellemenizde fayda var.




  • telekom hattını buattan alıyormuşuz. evde switchli bir kabloya telefon fişi takınca işlem tamam.

    evrakları çorlu'daki adrese gönderdim. 7'sinde uydunet tahhütüm bitiyor. umarım kısa sürede hat açılır ve turknet'e geçişim tamamlanır. uydunet çok yordu beni. dandik modemiyle, müşteri hizmetleri ve çalışanlarının yetersizliğiyle, her şeyiyle çok yordu.
  • beyler bilgilendirme amacıylka yazıyroum 21 martta ttnetten cıkıp turknete geçmiştim bugun ttnet eve kagıt gondermiş abonelik iptali diyeborcuma baktım 76 tl aylık ama 49 (3 haftalık gelmiş) tam gelenlere duyurulur.
  • Şu 70 liralık paket (200gb aknli) 24 ay taahhütle mi olacak? Yeni abonelere açılacak mı? bilen biri cevaplarsa iyi olur
  • Beyler arayan kişinin telefon numarası gözükmüyor bende sizde durum nasıl arıza kaydı açtılar. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enginckc kullanıcısına yanıt
    Türk Telekomdayken görünüyordu bende. Turk.Net geçince kayboldu. MH söyledim aynı durumu. Sorun sizde dediler. Bende olsa önceden niye görünmesin. MH tabi çözemedi işi bende çok zorlamadım. Siz çözerseniz bilgi verin lütfen.
  • sbiersky S kullanıcısına yanıt
    Linkteki cihaz. ADSL hizmeti içindir. Son derece ideal ev içi kullanımda. Fiyatına göre tercih edebilirsiniz. Bahsi geçen 16 Mbit ADSL hizmetidir zaten. Kullanabilirsiniz yani.
  • Telekom bölge müdürlüğüne gidip konuşacağız umarım hallolur.

    Verdiğiniz cevaplar daha olumlu düşünmeme sebep oldu, teşekkürler iyi forumlar
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Teşekkürle bilgi için başvurumu yaptım bir gün içinde geçiş yapılacak dediler.
  • Nisan parası ne zaman çekilecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce çekildi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.