Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
778.294
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim anlamadiğim kaçmiyoruz sakin olun bu kadar hemen kesmeye ne gerek var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

ön ödemeliymiş hocam :D ayın başında kesiyorlarmış ben öyle duydum. ya kessin sıkıntı yok ben 21 marttan beri kullanıyorum. memnunum ama faturaya takıntım var n11 de fatura yollamadı diye zorla kargoyla fatura yollattırmışlığım var kaçak göçek işlerden hoşlanmıyorum. fatura bekliyorum turknetten gelmezse ağır işssizim(kpss nedeniyle) uğraşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

quote:

ön ödemeliymiş hocam :D ayın başında kesiyorlarmış ben öyle duydum. ya kessin sıkıntı yok ben 21 marttan beri kullanıyorum. memnunum ama faturaya takıntım var n11 de fatura yollamadı diye zorla kargoyla fatura yollattırmışlığım var kaçak göçek işlerden hoşlanmıyorum. fatura bekliyorum turknetten gelmezse ağır işssizim(kpss nedeniyle) uğraşırım

Tek derdin gerçekten vergi kaçırma olayıysa merak etme altyapı telekom olduğu için fatura kesilmese dahi vergi veriyorlar hem de peşin olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

quote:

Tek derdin gerçekten vergi kaçırma olayıysa merak etme altyapı telekom olduğu için fatura kesilmese dahi vergi veriyorlar hem de peşin olarak.

hayır canım fatura demek kafa rahatlığı demek adam gelse gelecek ayda çekse nasıl ispat ederim değil mi ? 110 tl kesse bizim tarifemiz böyle dese nasıl ispat ederim

• Kismi kullanim faturalarimizin pdf'i ne zaman cikar acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hattım 1 Nisan'da açıldı ama henüz karttan bir çekim olmamış. Önceki sayfada 2 Nisan'da hattı aktif olup kartından çekim yapılanlar olmuş. Herkeste aynı günde çekim olmuyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

Orijinalden alıntı: doominsert

Yok dostum kesemezler. Sistem şöyle işliyor.

24 ay kampanyanın liste fiyatı var. Örneğin 80 TL sen taahhüt verdiğin için 49,99 TL ye yararlanıyorsun yani 30 TL indirimli. Eğer taahhütden önce iptal edersen 80 TL üzerinden hesaplanıyor. Diyelimki 6. ayda iptal ettin, fark 30 TL olduğu için 30*6=180 TL ceza çıkar. Ancak, 23. ayda iptal ettiysen, 23*30 olmuyor. bu sefer taahhüt ayın geriden hesaplanıyor. yani 30*1=30 TL yani sadece 30 lik bozma cezası cıkar. Tüketicinin lehine neyse oradan saymaya başlıyor sistem. Bu BTK nın getirdiği bir kuraldır. Tüm internet servis sağlayıcılarında böyledir.

Bununla ilgili az önce ttnet i aradım.
    9 Nisan da yani 7 gün sonra sözleşmem bitiyormuş.
    Şimdi iptal edersem ne olur dedim merak edip, kullandığınız 23 ay indirim cezası kesilir dedi Müşteri Temsilcisi.

Alıntıları Göster
    Valla hocam iptal ettirmeyin diye işte yapılan kocaman bir yalan. Genel olarak TTNET e mal etmeden, temsilci kaynaklı hatalı bilgidir diyorum. Net kesin bir yaptırımdır. Genel ise süreç milyondolarlık ceza yer TTNet.

• quote:

Orijinalden alıntı: floods

quote:

Aynen öyle hocam. Gelen ekip TTNET değil türktelekom'un taşeron saha elemanları. Onlarında sorumlu olduğu alan ankastreye kadar. ondan sonrası site yönetimi yada bina yönetiminde. Bir diğer değişle sizin sorumluluğunuzda. ELit hizmet ise Tıpkı bir elektirikçi çağırmış gibi evinize kadar kabloyu çekiyor. Hatta adam modeme bile bağlıyor. Fiyatlarını bilmiyorum. Kısaca yine aynı şey olacak.

Ben de oyle tahmin ediyorum hocam.

Yalniz anlamadigim birsey var. Sokaktaki kutudan sitedeki ankastreye hat getirdiler ucuna da benim adima fatura yapistirmislar. Ankastreden benim eve hat cekili ki daha once ttnetten ayni cekili hatla telefon ve internet hizmeti aldim. Adamlarin sadece ankastreye kadar getirdikleri kabloyu benim eve karsilik gelen porta takmalari gerekiyor, onu da yapmiyorlar. Sirf bu yuzden 2 ay ugrasip ttnet baglatmadim. Hem 60 tl baglanti ucreti almiyoruz diyorlar hem de baglanti yapmiyorlar. 300 lira fatura cikacak dediler bir de ilk ay icin 50 tl kullanmadigim internete fatura cikarmuslar. Iptal icin gittim modemi alamayiz kullanmadiginiz internet icin fatyra odeyeceksiniz ve cayma bedeli odeyeceksiniz dediler. BTKya sikayet yazdim arayip modemi gonderecegim adres verdiler. Faturalarin da dusumu saglanacakmis bulasmadan kurtuldum ttnetten. Sira etrafimdakileri cikarmakta.

Velhasil sorun sadece gelen hattin ankastredeki porta baglanmamasi ankastreden eve hat cekili durumda. Onun icin de elektrikci mi tutmak gerekiyor. Indirim yapiyoruz dedikleri baglanti ucreti sokaktan ankastre kutusuna kadar getirmeleri mi oluyor

Alıntıları Göster
    benim ankastrede daire girişini bulamadıkları için aynı şekilde ucuna ismimi yazıp bırakmışlardı. sonra elektrikçi çağrırıp ankstreye çaktırmıştım hattı. Ya bulamadılar da öyle bıraktılar yada müşteri halletsin dediler.

Aktivasyon ücreti genel hatta yapılan fiziksel masrafları ele alıyor. Bu kapsamda port tahsisi tanımlamalar falan yer alıyor. Hatta türktelekom'un sorumluluğu ankastreye kadar biler değil. dağıtım kutusundan sonra bitriyor. Yani aslında bizlerin dağıtım kutusundan almamız gerek hattı.

Saçma sapan birşey ya senelerdir anlayamadığım bir süreç.

• kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    1-7 si arası faturalar olusuyor. Bu zaman aralığında çıkacaktır :)
  • 31 mart perşembe günü kargo takipte teslim edildi yazıyor. Adamlar evraklar teslim edilmemiş diyor.

• GasiOr kullanıcısına yanıt
    DM attım. baktıralım hocam.
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bendede var benimde 31 martta teslim edilmiş ama ortada evraklar yok müşteri hizmetleri kargo takip numarasınıda aldı bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: yahely

Aynı problem bendede var benimde 31 martta teslim edilmiş ama ortada evraklar yok müşteri hizmetleri kargo takip numarasınıda aldı bakalım ne olacak
    İzmirde olup turknete geçen varmı?
  • benim nisan faturası çıkmıştı. bugün baktım 7günlük 17.42tl gözüküyor.nisan silinmiş. karışıklık var belli. aradım martı ödediğim halde gözükmesi yanlış dediler. 2 fatura gönderilmiş postayla. ama henüz gelen bişey yok. sanal kart limitiyle erken ödemenin önüne geçebilirsiniz. son hafta açarız limiti.

• yahely kullanıcısına yanıt
    DM atabilirmisin müşteri numarası ve kargo numarası ile bana. Ayrıca sordum. Genel bir yoğunluk mu var diye bilgi geldiğinde yazarım buradan da
  • quote:

DM attım. baktıralım hocam.
    türknet ile görüştüm. hizmeti telekom ankastresine kadar çekiyorlarmış. evin için kablo çekmiyoruz, bunu uygun bir elektrikçi ile halledebilirsiniz dediler. uydunetten geçenler nasıl yaptı. kutudan hat mı çektiniz. kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

türknet ile görüştüm. hizmeti telekom ankastresine kadar çekiyorlarmış. evin için kablo çekmiyoruz, bunu uygun bir elektrikçi ile halledebilirsiniz dediler. uydunetten geçenler nasıl yaptı. kutudan hat mı çektiniz. kafam karıştı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,

TurkNet mevcut müşteriler içinde kampanyasını açtı.

İnternet: 16 Mb e kadar sınırsız internet
    AKN:200 GB
    Telefon:1000 dk her yöne (Şehir içi, şehirler arası,GSM,UA1 dahil)
    Koşullar: Kampanyadan taahhütü olan müşteriler yeni bir taahhüt vermeden yararlanabiliyor.
    Geçiş: Çağrı merkezini arayarak talepte bulunuyorsunuz.
    Fiyat:69,99tl

• boombip kullanıcısına yanıt
    Kutudan eve kablo çekilecek.Kablo ucuna uygun jak girişi(rj11) takılarak modeme bağlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: SinanEnginizm

Kutudan eve kablo çekilecek.Kablo ucuna uygun jak girişi(rj11) takılarak modeme bağlayacak.
    Turknet'e başvuramıyorum ! Sistemlerinde bina No'su çıkmadığı için başvurumu alamıyorlar ! Türk telekomun sisteminde gözükmüyorsunuz dediler. 2 senedir Türk telekom kullanıyorum. TT yi aradım onlarda gözüküyor, Turknet'te sorun var diyorlar.

Çözüm olarak gidip dilekçe vermem gerekiyormuş Türk telekoma sonra onlar gidip turknet e söyleyecekler, turknet sistemini düzenleyecek vs vs vs vs.

Bir sürü zorluk çıktı. Madem kendi sistemleri eksiklik var, bunu kendileri tamamlamaları lazım. Beni niye uğraştırıyorsunuz ! Siz yapamıyor musunuz dediğimde "Türk telekomla görüşecek yetkili çalışanımız yok diyorlar" Resmen başından savdılar.

Hadi uğraşsam ne zaman başvuru yapabilirim diyorum cevap yok. Başvuradan sonra kargosu bağlantısı vs vs. öbür aya anca bağlarlar.

Şahsen gördüğüm muamele sonucu şu an Turknetten vazgeçtim. Daha acemi oldukları belli. TT'nin kotası vs düşük ama şu an arasam ertesi güne internetimi bağlarlar. Umarım yetkili birisi bu başlığı okuyordur. Kendi sistemlerini düzeltmekten acizler başka birşey diyemiyorum.

• suvari25 kullanıcısına yanıt
    telefon ile başvuruda adam banada saçmaladı bulamadı ama internetten başvuruda kendi adresimi buldum. biraz değişik ama sorun çıkmadı. 2sinide denedin umarım.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.