Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
181
Favori
764.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fortuneteller kullanıcısına yanıt
    En son dönem ttnet benim twit lere dönmedi açıkçası orada insan ayrımı yapıyor. Hesabım donuktu tekrar actirmak istediğimi 3 gün boyunca dile getirdim ama beni takmadilar komple iptal ettirdim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 mart perşembe evrakları kargoladım. 29 mart salı günü sabah saat 10da evraklarınız ulaştı diye mesaj attılar. Aynı gün öğle saatlerdinde müşteri temsilcisi arayıp sesli onayımı aldı. Sonrasında saat 17:40da türknet e posta adresine ait kullanıcı adı ve şifreyi içeren bir mesaj daha geldi. Aynı mesajda adsl için gerekli kullanıcı adı ve şifre daha sonra gönderilecektir diyordu fakat o günden beri ne arayan ne de soran oldu. Burdan sonraki prosedür nedir ? Şuan hali hazırda kullandığım bir telefon ve internet bağlantısı olduğundan acele etmiyordum ama sanki biraz fazla uzadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuuk -- 1 Nisan 2016; 13:32:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reobig

    Ttnet hizmeti kapatıyor, 10 dakika içinde turknet bağlantı bilgilerinizi gönderiyor, bende böyle oldu en fazla 10 dakika internetsiz kaldım

    Tamam hocam cevabınız için sağ olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TinyAngel

    Bu arada avantajx ile başvurursanız 35 lira geri ödeme alıyorsunuz, keşke konu sahibi konuya bunuda ekleseymiş

    ;

    http://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/turk-net-kampanya-ve-avantajlari

    ben eklettim iadeyi ama 45tl değilmiydi. 35tl yazıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Avantajix ten hiç haberimiz olmadı, tüh be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X-Slim

    En son dönem ttnet benim twit lere dönmedi açıkçası orada insan ayrımı yapıyor. Hesabım donuktu tekrar actirmak istediğimi 3 gün boyunca dile getirdim ama beni takmadilar komple iptal ettirdim :)

    Yıllardır ttnet turk telekom kullandım hic bir sorunuma hic bir zaman samimiyetle ve çözüm odaklı yaklastiklarına denk gelmedim. Turknette her ne kadar bazı arkadaşlar sorun yasadiysada ben hic bir sorun yaşamadım. İki farkli abonelik yaptım. Şu ana kadar net bilgi aldım herşey senaryoya uygun yanıltıcı ve yalan beyanla karşılaşmadım. Bazı arkadaşlar çok tez canli davranıyor birazcık sabır etmeleri gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke halihazırdaki aboneler için de akksi yüksek bir kampanya yapsalar da geçsek 75 gb 10.gün bitiyor kalan 20 gün 3mbitten çile çekiyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fortuneteller

    quote:

    Orijinalden alıntı: fortuneteller

    Maceramı kısaca özetliyim, Bana akıl verecek veya benden feyz alan çıkar belki :)

    Geçen hafta salı günü yeni hat için başvurdum. Evdeki hat babamın üzerineydi onu da babam kapattı.
    Çarşamba akşamı evraklar ulaştı diye mail geldi. Hızlansın diye 2 kere telefon ettim ama bir şey değişmedi.
    Dün (Salı) Telekom ekibi bağlantı için geldi. Evde olmadığımızdan bağlanamadı. Geçen hafta evde hat ve internet oldugunu, kağattığımızı söyledim.
    Bugün sabah gelip telefonu bağladılar. Eski telefon numarasını verdiler. İnternet için turknet'den size bilgi gelecek dediler.
    Turknet'i aradım telefon bağlantınız, telefon numaranız sisteme daha girilmemiş dedi. Sistem de görününce adsl başvurusu yapacağız dediler.
    Acil olduğunu belirttim. Beklemeye devam.




    Çarşamba sabahı telefon bağlandı hala internet yok. Turknet'i aradığımda yeni numaranızda bir hata uyarısı var diyorlar. hatanın ne olduğunu söylemiyorlar.
    TTnet'ten kurulduk diye sevinirken bunlar daha kötü çıktı. TTnet en azından tiwitter'dan şikayet edildiğinde anında çözüyordu. Bunlara tweet atım bile cevap bile vermediler.
    Bugün açılmazsa haftaya kalacak sanırım.

    Şükür ADSL şifresi ve açıldı mesajı geldi az önce. İnşallah akşam sıkıntı çıkmadan bağlanırım. 10 gün internersizlik zor geldi valla.

    x-slim ve doominsert'e tavsiye ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.




  • ekşi sözlükte 150 gb akkye upload da dahil diyenler var
    güya telefonla aramış öyle demişler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael.

    keşke halihazırdaki aboneler için de akksi yüksek bir kampanya yapsalar da geçsek 75 gb 10.gün bitiyor kalan 20 gün 3mbitten çile çekiyoruz

    Hocam yazdım ya bu tarifeyi mevcut müşteriler için de açtılar diye. Ara mhyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    yanlıslıkla mesaj atmışım hocam az önce, mhyi aradım da simdi yalın internet kullandığım için geçemiyormuşum taahhütlü benim internet mecbur beklicez sanırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evraklar ulasali 18 gun oldu nerdeyse, hala acilmadi.Port yokmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam simdi şunu da eklemek gerekli , kimbilir kaç bin kişi bu tarifeye geçiyor sadece bizim forum sakinleri değil ki o yüzden bazi aksaklıklar elbette olabilir :) dediğiniz gibi mh çok memnunum bütün çalışanlar sanki babasının oğluyum( iyi anlamda diyorum) nasılsınız berk bey , umarim iyisinizdir , tabi ki berk bey hemen ilgileniyorum, sabah sizin ki konuşmuştuk tekrardan ben xxx hemen yardimci oluyorum berk bey harika inanin böyle mh sahip ilk defa bir yer görüyorum elimde olsa hepsine birşey yapabilsem bu samimiyet liklerinden ötürü :)

    @fortuneteller: hocam sonunda hayirli olsun :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 1 Nisan 2016; 19:17:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler, şu mtu ayarını yapabilen oldu mu ? akk kaldırmak için girilen ayar, konusu da şurda
    http://forum.donanimhaber.com/m_60047782/tm.htm
  • Benim hattım da nihayet açıldı fakat tanımlı hız 16 Mbit ve değerlerim de iyi olmasına rağmen indirme hızı 10 Mbit'i geçmiyor. Sanki sınırlanmış gibi. Buna benzer bir sorun yaşayan var mı?
  • son durum nedir, ttnet'ten geçenler memnun mu turk.net'in hızından?
    kopma falan oluyor mu?
    online fps oyunlarında durum nedir?
  • arkadaşlar biraz üşenmeyinde geriye doğru okuyun o kadar yorum yaptık ttnet ile fark yok zaten altyapı ttnet sadece tahaahüt yok ve ev telefonuyla beraber çok ucuz dedik yüksek akn dedik. evde ttnet varsa aynı hızı alırsınız fark olmaz dedik. biraz lütfen üşengeçlik yapmayalım okuyalım. çok spesifik sorusu olan varsa yanıtlayabilirim ben. 12 gün oldu bağlatalı şimdilik son derece memnunum ttnet ilede hiç müşteri hizmetlerini aramadım bundada henüz aramadım hızım yüksek çok çok iyi. ev telefonunu kullanıyoruz boşa para ödemiyorum(önceden internet+ev=100tl) şimdi yarı fiyatına daha yüksek akn sahibiyim mutluyum. turknete yaptığı bu tür bir atılımdan dolayı teşekkür ediyorum.
  • Evraklar dün ulaşmış. Şimdi kuzu gibi beklesem mi açılmasını yoksa ikide bir arayıp sorsam mı? İkide bir aramak süreci hızlandırır mı? TTnetten aboneliği ile geçiş yaptık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkishCoder

    arkadaşlar biraz üşenmeyinde geriye doğru okuyun o kadar yorum yaptık ttnet ile fark yok zaten altyapı ttnet sadece tahaahüt yok ve ev telefonuyla beraber çok ucuz dedik yüksek akn dedik. evde ttnet varsa aynı hızı alırsınız fark olmaz dedik. biraz lütfen üşengeçlik yapmayalım okuyalım. çok spesifik sorusu olan varsa yanıtlayabilirim ben. 12 gün oldu bağlatalı şimdilik son derece memnunum ttnet ilede hiç müşteri hizmetlerini aramadım bundada henüz aramadım hızım yüksek çok çok iyi. ev telefonunu kullanıyoruz boşa para ödemiyorum(önceden internet+ev=100tl) şimdi yarı fiyatına daha yüksek akn sahibiyim mutluyum. turknete yaptığı bu tür bir atılımdan dolayı teşekkür ediyorum.

    Katılıyorum kimse önceki sayfaları gezip okumuyor aynı şeyler defalarca soruluyor. Şahsen konu açıldığı ilk gunden beri takipteyim aynı soruları gördükçe cevap yazasım gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GasiOr kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 günü alir yani büyük ihtimalle çarşamba olucak senin işin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.