Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mete14 kullanıcısına yanıt
    Geçişte hali hazırda kullandığınız port değişmiyor, port sıkıntısı yaşamazsınız fakat TTnet inatla sorun çıkartıyor. VDSL alt yapısı olmasına rağmen, mahallemdeki saha dolabından bana VDSL verilmedi. Gelen görevli TTnet'e yetecek kadar var, kendi müşterilerimize veriyoruz sadece ve diğer sağlayıcılardan gelen başvurular RED ediliyor dedi. Türk Net ile yaşanan sorunların neredeyse tamamı Türk Telekom kaynaklı olmakta, saha ekipleri yok. Saha ekipleri olsa bile alt yapı Türk Telekom'un, müdahale edemezler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mega_north


    quote:

    Orijinalden alıntı: mega_north

    bu akşam evrakları kargoya verdim, bakalım benim nasibime ne çıkacak.

    En son 3 Aralık Cumartesi günü aradılar, geçişi onaylıyor musunuz diye.

    Okey dedik.

    Bakalım ne kadar hızlılar.

    3. iş günündeyiz.

    tık yok bugün de.
    gerçi internet var.
  • durumunda bir gelişme var mı hocam?
  • arkadaşlar hali hazırda ttnet ile adsl aboneliğim var bulunduğum yerde vdsl yok şimdi ben turknete geçince vdsl değilde adsl olarak mı geçiyorum yani kısacası taşıma yolu ile port sorunu yaşar mıyım çünkü bu haberden sonra çok kararsız kaldım

    ttnet kasıtlı olarak port sorunu çıkarıyormuş

    http://shiftdelete.net/turkiyede-87-bin-kisi-internetsiz-kaldi-77522
  • Yahu ne kadar çok şikayet eden olmuş ama el mahkum geçicem ben. Taahhütüm bitince tekrar yapamam çünkü okulum biticek evde internet zaten var boşa fatura ödemiş olucam. Taahhüt yapmazsam fatura aylık 90-100 lira. Umarım o şanslı arkadaşlardan olurum. TTnet vdsl sinyali var demişti en azından bi 20 ile falan bağlanabilirim.
  • 21 aydır kesintisiz kullandığım 25mb 75gb superonline fiber interneti son 3 günde 38 kez bağlantı kopması ve müşteri hizmetlerinin sorunu çözmemesi sebebiyle cayma bedelini ödeyip iptal ettirdim. bir daha asla turkcell ile ilgili herhangi bir hizmeti kullanmayacağıma kendime söz verdim. biraz araştırıp olumsuz yorumlara rağmen taahhüt olmamasına güvenerek turknet bağlattım. başvurmam ve hattımın açılması 4 gün sürdü. altyapı 75mb vdsl2 destekliyor dediler. bimeksten 185 liraya zyxel vmg3312-b10a v2 modem aldım. n11 den 60 liraya 100m cat6 kablo alıp santral kutusundan daireye kablo çektim. müşteri hizmetlerini arayıp ayarları yaptım. beklemediğim bir hız aldım 55mb download 1.61mb upload sürpriz oldu bayağı beni çok korkutmuştunuz. şimdilik iyi anlaşıyoruz böyle gider umarımTurk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ




  • quote:

    Orijinalden alıntı: khedira_34

    Hocam Merhaba bende 1 aylık yaşıma sürecinden sora turknete geçtim tahmini 25 veya 26 Kasım telefon taşındı 1 araliktada internet taşındı 2 aralıkta 60 tl fatura geldi :)

    İmzaladığım tahattutde 1 ay ücretsiz yazıyor anlayamadım gitti

    Benim de 10 Kasım'da internet açıldı ttnetin ev telefonunu kapatması sonucu Türk Telekom'la görüştüğümde 60 gün içinde bu telefon hattından aldığınız Türknet internetiniz de kapatılacak eski telefon numarasını size veremiyoruz illa istiyorum derseniz 5-6 ay beklersiniz ya yeni bir numara alacaksınız ya da bizden yalın internet başvurusu yapacaksınız dedikleri için Türknet'e sıfırdan yeni bir başvuru yapmak için 30 Kasım'da interneti iptal ettim.Web'den başvurularda bir ay bedava yazmasına rağmen 20 gün için 42,45 Tl.fatura çıktığı söylendi,kaç gündür farklı m.temsilcisiyle görüştüm haklısınız ancak fatura çıkmış faturada bir sorun görünmüyor inceleme için kayıt açalım diyen diyene de çözüm yok bazıları da siz bu kampanyaya dahi olmamışsınız diyor webden başvuru yaparak kredi kartı bilgilerini de girdim ayrıca sözleşmede de yazıyor ancak ben faydalanamıyormuşum,sitesinde reklam yapıp sonrasında abone olunca siz faydalanamıyorsunuz demek insanları kandırmaktan başka bir şey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neman -- 6 Aralık 2016; 22:24:12 >




  • benım basvuruyu ıptal ettıler...bulundugum bolgede fıber varmısta bu yuzden veremıyorlarmısda...basvuruyu dırek ıptal ettıler..anlamadım gıttı:(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudaki olumsuz yorumların fazlalığı sebebiyle TT kullanmaya devam etme kararı aldım. İki sene taahhütlü, 24 mb hız ve 75 gb akkli paketi, telefon dahil 67 liraya aldım. Bir de vdsl modem gönderdiler. Aslında Türknet denenebilirdi ama güvenemedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neman N kullanıcısına yanıt
    Hocam ben mail attim tahattutu 1 ay ücretsiz yazıyor durumla ilgili geri dönüş yaparım size bakalım kaç gün sürücek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khedira_34

    Hocam ben mail attim tahattutu 1 ay ücretsiz yazıyor durumla ilgili geri dönüş yaparım size bakalım kaç gün sürücek

    Sözleşmemiz zaten ellerinde var ben de gönderdim ama adamların birbirinden haberi yok şikayet oluşturuyorum 2 gün sonra şikayetiniz için arıyorum diye dönüş yapıyorlar sanırsın çözüm sunacaklar,tekrar derdimi anlatıyorum haklısınız ben kayıt oluşturayım inceleyip size dönüş yapsınlar diyor ve bu süreç kısır bir döngü içinde günlerce bütün m.temsilcileri tarafından her seferinde kayıt oluşturma şeklinde geçiyor,çözüm yok sadece kayıt oluşturma var,sabır taşı olsa çatlar insan.Şikayetvar'a yazdığım şikayete verdikleri cevap: "Hizmetiniz aktif hale geldikten sonraki ilk 1 ay boyunca hizmet için herhangi bir fatura çıkartılmaz.Hizmete devam edildiği taktirde, 1 ay bedava kullanımını takip eden ayın başında 2. ay kısmi kullanımı içeren fatura yansıtılmaktadır."
    Sözde böyle olması lazım ancak herkese önce internetin açıldığı aya ait kısmi sonraki aya ait tam olmak üzere 2 fatura çıkartılıyor.Bir de kafa karıştırmaya çalışıp ön ödemeli fatura çıkıyor ilk fatura 10-20 günlük kısmi diğeri kullanacağınız ayın faturası diyorlar,hani bedava olan ay nerde o zaman. Bu yazdıkları cevaba göre size bu ay fatura çıkmaması gerekirdi,01 Ocak 2017'de Ocak ayına ait tutar ve 25-30 Aralıktaki 5 günlük kısmi rakam ile toplam 35 günlük ön ödemeli fatura çıkması gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neman -- 7 Aralık 2016; 1:28:16 >




  • hayırlı olsun. keşke bir deneseydin ttnette aldığın hızın aynısını alırdın gibime geliyor. çünkü aynı altyapı. hem taahhüt yükünden sıyrılmış olurdun beğenmezsen geri dönerdin sağlık olsun. bir dahakine denemeyi düşün bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 23 eylulde abone oldum. 1 ay ucretsizdi. Ilk faturada
    23 eylul - 1 ekim arasi 15 lira ( arkasindan -15 lira dusulmus)
    1 ekim- 22 ekim arasi 45 lira ( arkasindan -45 lira dusulmus)
    23 ekim- 1 kasim arasi 15 lira cikmis ve gelen ilk fatura bu oldu. Ama
    1 kasimda (Kasim 2016) 60 liralik ikinci fatura daha cikmis.
    1 aralikta (aralik 2016) 60 lira bir fatura cikti.

    Kisaca 1 kasimda neden 15 ve 60 liralik 2 fatura cikmis olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McCloskey kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ben ciddi ciddi niyeti almıştım, deneyecektim ama buradaki yorumlardan dolayı çekindim doğrusu. Bakalım artık, daha iyi hizmet verirler belki kendilerini geliştirip. O zaman denerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Online İşlemlerde gözüküyor mu faturalar ? Bende gözüken birsey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün online başvuru yaptım.Evraklarda 16 Mbit yazıyordu.Daha önce Mh aradıgımda 51 Mbir diyorlardı VDSL modem aldım aradım durumu belirttim inceleyecekler.Ben bu arada evrakları gönderecegim.Altyapı uygun olması durumunda denilen hızı vereceklermiş.
  • yapacak bir şey kalmadı. iptal dilekçesini gönderdim.
    6 aydır 60 mbps ile güzel güzel takıldık.
    kendi altyapısı olunca çok daha iyi olacağına inandığım firma.
  • Eve kurulum için geliyorlar mı? Şifreyi alıp kendimiz mi kuracağız?
  • Bu 60 TL ye email adresi dahil mi acaba halen cozemedim uyeyim 1 aydir
  • Evimizde hali hazirda telefon hatti yoksa Turk.Net abonelik satmiyor mu?
    Yoksa Telekomu yonlendiriyor mu hat baglamasi icin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.