Şimdi Ara

Türk net ev telefonu kullanmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim ev ev telefonum yok zorunlumu bu para vermek istimiyorum öğrenciyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Netspeed baglat turknetle uğraşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldena -- 26 Ekim 2018; 22:38:20 >

Uydunet var apartmanda ve vdsl

Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • Ben yalın gibi kullanmak istiyorum ev telefonu ihtiyaçım yok

Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • redwolf0 kullanıcısına yanıt
    65 tl ye ev telefonu ücreti dahil ister kullan ister kullanma. Kullanırda 1000 dk yı geçmedikten sonra ek ücret çıkmaz

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

65 tl ye ev telefonu ücreti dahil ister kullan ister kullanma. Kullanırda 1000 dk yı geçmedikten sonra ek ücret çıkmaz
    Hocam amaç kullanmak değil fiziksel olarak orda bir ev telefonu gerekir mi ?

• redwolf0 kullanıcısına yanıt
    yoo ana hattı direk modeme takın.
    Türk net ev telefonu kullanmak ?

splitter kullanın veya kullanmayın ev telefonu makinesinin evinizde olup olmaması internetinizi etkilemez. ki tt yalın diye bazısında + alo paket var o müşteriler yalın biliyor ama ev telefonları var haberleri yok sadece kullanmıyorlar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.