|
Merhabalar, Geçen ayın 7siydi sanırım Whatsapp vb engellenmişti, daha doğrusu kullanılamasın diye aşırı yavaşlatılmıştı. Ertesi güne tekrar açılmıştı hızlar. Ama bir tek evde kullandığım Türknet fiber internette, Whatsapp "sohbet yedeklemesi" ve yine cep telefonundan oynadığım Total Battle oyununun chat kısmı (o da whatsapp gibi meta altyapısını kullanıyor) buralar açılmadı. Karıştırılmasın lütfen, mesajlaşmalar aramalar vb çalışıyor whatsapp üzerinde ama o gün bugündür yedekleme hala açılmadı. Yedekleme yapabilmek ya da oyuna girebilmek için evdeyken telefondan vpn açmak zorunda kalıyorum. Bir ay bekledim belki farkedeler diye ama nafile. VPN açarsam sorun yok, Mobil internette sorun yok, İşteki ve arkadaşlarımın evindeki farklı firmaların internet wifilerinde de sorun yok, yani sorun telefonumda değil ve yalnızca evdeki Türk.net wifi üzerindeyken böyle oluyor. Türk.net kullanan başka bir arkadaşım olsaydı, aynı mı diye ona gidip deneyecektim ama maalesef yok. Sanırım o günkü kısıtlamaların tamamını geri açmamışlar, yalnızca yoğun kullanılan, gözle görülür kısmı açılmış. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı