Şimdi Ara

TURK NET 49'LUK TARIFESI HAKKINDA DESTEK LAZIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkte turknetin 49 tl lik tarifesi var ve sabit hat+heryone 3000 dk paketi var ben şimdi buna üye olacağım ama sabit telefon yok üye olunca sabit hatta da üye yapiyorlarmi yoksa türk telekom dan yeni abonelikmi actiracagiz.

http://turk.net/16mb_internet_ve_telefon_internet_fiyatina.asp

Arkadaşlar bu konu çok onemli lutfen yorumlarinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swatr06 -- 26 Kasım 2014; 20:29:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun için yeni konu açmanıza gerek yoktu. Kampanyaya sabit telefon ücreti de dahil. Yani Türk Telekom'dan ayrıca bir telefon aboneliği açtırmanıza gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen sözleşmeyi imzalayıp geri yolluyorsun.turknet senin adına 7 iş günü içerisinde turk telekoma sabit tlf hattı için başvuruyor.gerisi turk telekom saha ekibinin vicdanına kalmış.kaş hafta sonra gelip bağlarlarsa artık
  • Dostum sakın uzak dur derim bende aynı kampanyadan yararlanıyorum ilk ay faturan 49,90 gelmeyecek(sadece telefon değişim bedeli 15 TL) ben sana söyleyeyim bu birincisi, her akşam ping ve hız sorunu yaşayacaksın bu iki, üçüncü daha vahim müşteri hizmetleri tam bir rezalet arıza kaydı açıyorsunuz size dönüş bile yapmıyorlar bazen sms geliyor hattınızda sorun yoktur diye, hat bozuk olsa elektrikçi çağırın diyorlar(telekom bakmıyor), hız düşük derseniz pc de virüs vardır modem bozuktur deyip başlarından atıyorlar, herşeyi geçtim 14 gün içerisinde cayma bildirim dilekçesi gönderdim 24 kasımda işleme aldılar ellerine geçtikten 5 gün sonra ve 106 TL ücretle beraber hattımı zor iptal ettirdim cayma hakkınızı kullandırmıyorlar bu firmaya sakın ha taahhut vermeyin benden söylemesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.