Şimdi Ara

Türk milleti zeki(mi)dir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türk milleti zeki(mi)diribrahim Haskoloğlutwitter
    “Almanya'ya giden Türk doktorlar Hannover’da ‘Giderlerse gitsinler’ isimli bir buluşma gerçekleştirdi. Türkiye’den yurtdışına her geçen gün çok sayıda nitelikli insan gidiyor.”
    https://twitter.com/haskologlu/status/1688118936385019904?s=20

Gelen yanıtlara bakın Allah aşkına neymiş dünyanın en pahalı eğitimini bedavaya alıp da gidiyorlarmış.

Bunlar dandirik yerlerde dandirik bölümler okuyup kasiyer olacaklar diye biz vergi veriyoruz.

Gitme fırsatları olsa 1 dakika durmayacak adamlar kıskançlıktan çatlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk insanı gerçekten zekidir Lyon'da yaşıyorum çokça da şahit oluyorum buna yıllardır, ancak zekaya sırtlanların ihtiyacı vardır. Aslanların zekaya ihtiyacı yoktur mesela, gücü ve aklı yeter aslanlara. Kendi insanımızı sırtlanlara benzetiyorum ben, aklı fikri haylazlıkta - kurnazlıkta. Kesinlikle dürüst bir ırk değil bizim ırkımız.

Türk milletinde bu huy var , kendinden başarılı herşeyi boklayıp kendi seviyesine çekme hastalığı

Doktor olamıyor ama doktoru boklayıp kendi seviyesine çekmeye çalışıyor

Kardeş sende doktor ol sende git tutan yok

Doktorda haklı neden nüfusunun %80 cahil eğitimsiz görgüsüz bir halka hizmet versin ki?

• her seyden nefret etmeye basladim, gitmeye niyetin olmasa şunlara bakıp gitmek istersin yemin ederim. okumuş insana düşman cahil topluluklar..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiyeli milleti ne demek a...

Yorum yapanların profilini incelerseniz zihniyeti anlarsınız ama nobadinin dediği gibi bu ülkeden sırf bu zihniyetlerin çoğunluğu yüzünden bile gidilir Türk milleti zeki(mi)dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 6 Ağustos 2023; 13:45:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birkaçı da almanyanın suriyelileri falan demiş, bu ülkenin iyi yetişmiş, yurt dışına kabul edilmiş insanlarını daha sokakta nasıl davranacağını bilmeyen kaçak göçmeniyle kıyaslıyorlar

• noobodynow kullanıcısına yanıt

Uzman doktor kıtlığı iyice başladığında hastane koridorlarında ağlayacaklar fakat çok geç olacak.

40 yaş üstü doktorlarımız dışında kalmak isteyen kalmadı, yurtdışında da talep çok.

• orda bile ayrışmışlar turbolar sola ayrılmış

• maroonedd kullanıcısına yanıt
    bi de asla çalışma şartlarından dolayı olmadığını belirtmek için “yalnızca ve yalnızca daha fazla para..” yazmış ya ajdkwkf forumda da bu tipler var doktorlar şiddet için değil para için grev yapıyor vs diyen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Birisi de ekşide şey yazmış almanyaya falan giden doktorlarin kisa surede hastayla konuşacak kadar dil bilmesi mümkün değilmiş oraya giden doktorlar arka tarafta çalışıyormuş doktorluk yapmiyormus hdhsjsjsjjsjsjs, adam nitelikli iş gücü olarak giden doktorlarin 2 bounty 1 doritos cubun thank you seviyesinde dil bildigini zannediyor herhalde nsshhsnsnshjsvsgsmakshsnjxjsks

• yks83571 kullanıcısına yanıt
    yurt dışına gitmek için belirli yeterliliklerin olması gerektiğini bile unutmuşlar türkiyedeki afgan suri ve pakileri göre göre

Tam anlamıyla komedi

• değildir

• Türk insanı gerçekten zekidir Lyon'da yaşıyorum çokça da şahit oluyorum buna yıllardır, ancak zekaya sırtlanların ihtiyacı vardır. Aslanların zekaya ihtiyacı yoktur mesela, gücü ve aklı yeter aslanlara. Kendi insanımızı sırtlanlara benzetiyorum ben, aklı fikri haylazlıkta - kurnazlıkta. Kesinlikle dürüst bir ırk değil bizim ırkımız.

• Ortalama IQ seviyesi iç açıcı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 6 Ağustos 2023; 17:24:36 >
  • Hocam maks Tw*tter 🤢

• maroonedd kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ucube bir profil neresinden tutsan elinde kalıyor

• Hocam geçen yil Türkiye’den yurt disina 466 bin kisi gitmis bunlarin 327 bini Türkiye’deki yabanci uyruklularmis bunun nedeni ne olabilir ilk buraya gelip sonradan Almanya gibi ülkelere iltica basvurusu mu yapiyorlar?

• thewrystone T kullanıcısına yanıt

Çoğu Tr'yi atlama tahtası olarak kullanıyor hocam

• thewrystone T kullanıcısına yanıt
    Evet dediğin gibi yapıyorlar

• Türk Milleti zeki değildir, kurnazdır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.