Bakanimiz yine aciklamalar yapmis.
Seviyorum ben bu adami kim ne derse desin. Yapmamamiz gereken herseyi soyluyor sagolsun ![]() ![]() |
Türk Lirasına Güvenen Herkes Kazanacak! (Sn. Berat Albayrak)

-
-
Ben dolar, euro, altın, şilin ne varsa almaya gidiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Heee hatırladım yumrugu masaya vurduk 5tl ye dusurduk dıyen kısı.Ben bu aralar kendısınden soyle okkalı bır yumruk daha beklıyorum 7.5tl ye dusurmesı ıcın.
-
Şuanki sürece gelirken değil kendisi Babacan'ı getirsen birşey farkeder mi?Ekonomiyi kendisi yönetmiyor ki.Şuan orada durmasının tek sebebi erdoğana gelecek ekonomiyi batırdın küfürlerine göğüs germek sadece.Erdoğan iyi de çevresi kötü goy goyunun bir resmi sadece kendisi.
-
Evet kayınpederi de dolar alan yaya kalır demişti. Aynen 2 liradan, 3 liradan dolar alanlar hep yaya kaldılar. Şimdi dolar 6.85'e düştü.
-
olay türk lirası değil sensin beratçım sana güven pek yok
senin gitmen bile tl yi 5e çeker,akp de bu inat kafayla dahada giderse işi yaş zaten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Haziran 2020; 15:47:50 > -
Sayın bakanımız dolar alın demek istemiş de alacak paramız da kalmadı
Ne olur ne olmaz dolar alalım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
siz mesajı aldınız
-
ben de diyorum fiyatlar yine neden artıyor, meğerse bakan bey konuşmuş yine.
"""Türk Lirasına Güvenen Herkes Kazanacak"""
-
Bu demeçlerden çıkarılacak sonuç zaten belli. Planlamanızı ona göre yapın beyler. Anladınız siz.
küçük reis iy ki varsın be. bir nesil senin yüzünden krallar gibi hayat yaşıyor. bizim zamanımızı hatırlarız hala çöp dağları, ekmek kuyrukları ohooo..
-
Hitlerin taktiği aynen.Halka devamlı yalan söyle. Elinde sonunda o halkın cahil inanları inanacak.Bu Ülkede hala bunların yalanlarına inanana çok varmıdır sizce?
chp ninmi?
-
bu adam ne derse tersini düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 8 Temmuz 2020; 22:40:39 > -
Vay be
Türk lirasına güveniyoruz da sana güvenmiyoruz, çok iticisin o makama yakışmıyorsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ben dolar, euro, altın, şilin ne varsa almaya gidiyorum
![]() |
Evet kayınpederi de dolar alan yaya kalır demişti. Aynen 2 liradan, 3 liradan dolar alanlar hep yaya kaldılar. Şimdi dolar 6.85'e düştü. |
Heee hatırladım yumrugu masaya vurduk 5tl ye dusurduk dıyen kısı.Ben bu aralar kendısınden soyle okkalı bır yumruk daha beklıyorum 7.5tl ye dusurmesı ıcın. |
Benzer içerikler
- dişi inek eti yenir mi
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- eurofighter typhoon vs f-35
- iran"da araba fiyatları 2025
- türev integral kalktı mı
- 112. kanal
- drone uçurmak yasak mı
- e sim nedir
- togg dijital anahtar nedir
- son dakika deprem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X