Şimdi Ara

Türk'lerin yahudi nefreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şahsen nefret etmiyorum ama hiç bir ortadoğu ülkesi ırklarıyla işim olmaz,medeniyetsizler.Araplardan daha beter tabi.Türk insanın nefretinin kaynağını çözemedim,araplara yaptıklarıysa araştırılmamış cahil bir insan yanlış der.O konu da 2 tarafta haksızdır,illa bir haklı arıyorsanız iyi araştırın,yahudiler daha haklı olabilir.

• Dedi yahudi...
  • Türklerin değil araplaşmış türklerin nefreti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün gelir 2 karış toprak için milleti katleden israil devleti Orta doğuda siyasi konumu çok ama çok önemli olan Türkiye'yi almak için saldırır. O zaman da haklıydı deriz bu adamlar. 2 karış toprak dedim de bu adamların Filistinde bile hakkı yok israilin orada 2 milyon yani filistinin %3 hakkına sahip %97 ise filistine ait gazze lübnan suriye ırak gibi ülkede mülteci kamplarına bakarsak ağzına kadar dolu Satın almış bir devlet parasını ödediğini iddia ediyor bu kamplar neden ağzına kadar dolu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 3 Eylül 2016; 13:27:14 >
  • Yahudiler turkleri severler.Turkler de yahudileri.Ustteki arkadasin dedigi gibi arap kopegi turkler sevmez yahudileri.

• Israile zülüm yapıyor diyenlere çok gülüyorum aynı durumu bizde pkk ile yaşıyoruz hamas ile pkk nın hiç bir farkı yoktur eğer israil zülüm yapıyor ise Türkiye de yapıyor demektir ve kesinlikle katılmıyorum buna ama bizim millette kafa yok ki düşünicek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finwe.

Israile zülüm yapıyor diyenlere çok gülüyorum aynı durumu bizde pkk ile yaşıyoruz hamas ile pkk nın hiç bir farkı yoktur eğer israil zülüm yapıyor ise Türkiye de yapıyor demektir ve kesinlikle katılmıyorum buna ama bizim millette kafa yok ki düşünicek..

millette kafa yok ki düşünicek..7

ironiye bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STR Priest -- 3 Eylül 2016; 13:51:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahudilerle sorunumuz yok. arapların yahudilerle sorunları var.
  • STR Priest kullanıcısına yanıt
    abdullah öcalan denen katilin 1991 yılında mehmet ali birand adlı kişiyle yaptığı uzun röportaj vardır. m.ali birand bunu "apo ve pkk" olarak kitaplaştırmıştır. bu kitapta terörist başının uzun uzun anlattığı kardeşliktir. pkk'nın 1978 yılında kurulmasından sonra apo hemen suriye'ye kaçmıştır daha sonra filistin kurtuluş örgütü ile bağlantıya geçmiş silah ve eğitim desteğini bizzat kendilerinden sağlamıştır.

alıntıdır.
  • yahudileri gram sevmem , dinimizde bile yahudiler lanetlenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

abdullah öcalan denen katilin 1991 yılında mehmet ali birand adlı kişiyle yaptığı uzun röportaj vardır. m.ali birand bunu "apo ve pkk" olarak kitaplaştırmıştır. bu kitapta terörist başının uzun uzun anlattığı kardeşliktir. pkk'nın 1978 yılında kurulmasından sonra apo hemen suriye'ye kaçmıştır daha sonra filistin kurtuluş örgütü ile bağlantıya geçmiş silah ve eğitim desteğini bizzat kendilerinden sağlamıştır.

alıntıdır.

filistin kurtulus örgütü kamplarına aklına gelebilecek her ülkeden her sol kökenli örgüt uğramıştır mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarra Bandı

yahudileri gram sevmem , dinimizde bile yahudiler lanetlenmiştir.

Aksine bütün bolluk Yahudiler'e verilmiştir. Lanetleme diye bişey yok sallamayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STR Priest

quote:

Orijinalden alıntı: Finwe.

Israile zülüm yapıyor diyenlere çok gülüyorum aynı durumu bizde pkk ile yaşıyoruz hamas ile pkk nın hiç bir farkı yoktur eğer israil zülüm yapıyor ise Türkiye de yapıyor demektir ve kesinlikle katılmıyorum buna ama bizim millette kafa yok ki düşünicek..

millette kafa yok ki düşünicek..7

ironiye bak

Yalan mı? Adamlar kendi devletlerini koruyo bizde aynısını yapmıyor muyuz? İsraile katil diyen Türkiye' de demiştir..Savaşlarda siviller ölür gayet normal savaşın ne demek oldugununu bilmiyenler acıtasyon yapmasın burda

• quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

quote:

Aksine bütün bolluk Yahudiler'e verilmiştir. Lanetleme diye bişey yok sallamayalım.

sömürmeyi bolluk diyemi algılıyorsun sen?

israil sömürmedik ülke bırakmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

quote:

sömürmeyi bolluk diyemi algılıyorsun sen?

israil sömürmedik ülke bırakmadı.

Adamlar her zaman zengin, ne istedilerse yapıyor kafaları çalışıyor. Sömürünün kralını avrupa yapıyor ne alakası var şimdi Yahudilerle.
    Lanetlendiğine dair kaynağın var mı ?

• Kusura bakmayın ama Araplar da sevilecek bi millet deyil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.