Şimdi Ara

Türk kızlarının aslında abazan olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • erkekleri sürekli abazan olarak görüyorlar ama aslında yakışıklı, kaslı bi erkek gördüklerinde ağızlarının suyu akıyor abazanlıkları tavan yapıyor.
    eğer erkek tipsizse abazan oluyor, yakışıklıysa libidosu yüksek. yakışıklı bi erkek dekoltelerine baksa hoşlarına gider ama tipsiz birisi baktığında sapık olarak görüyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cinsel açlığın afrikasıdır türkiye lafı çift taraflı içindir. kızlar sevişmek istiyor ama toplum baskısı var
  • yeter kız konuları birazda danss
  • Hem abazan hem kezban. Siz de şahit olmuşsunuzdur bir kız bir erkeği çok beğenir o erkek gider bu kıza çıkma teklif eder kız kabul etmez. Ne bu şimdi? Anlayabilen var mı? Bu tipler yüzünden her iki tarafta abazan kalıyor.
  • Türk kızlarının aslında abazan olması
  • Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    erasmus'a giden kızlar hakkında neler duyuyorduk da inanmıyorduk, doğruymuş lan!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

yeter kız konuları birazda danss

Renk!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özellikle alkollüyken abazanlıkları ortaya çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm Turk kizi kezban o ayri da eger harbi hoslanmasini saglarsan neler yaparlaar

İkinci yorum süper

Biri çevirse şunu sevabına
    one hocam oyle

• bıkmadınız mı böyle mal mal konular açmaktan her milletin abaza kitlesi vardır
  • Erkeklerden daha beterler. Çaktırmamaya çalışsalar da çok belli oluyor. Ama egoları yüzünden koca bulamıyorlar. Biraz daha sıkın dişinizi gençler. Birkaç yıl sonra erkeklere teklif eder hale gelecekler.
  • Bugün biraz günaha girdik sevgilimle, öyle bir nefessiz bıraktı ki çekmesem dudaklarımı bırakacağı yoktu valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

Şu yazılanları türkçeye çevirecek bir babayiğit varmı

• Kızlar da vermek istiyor ama veremiyor bence, belki de veriyolardır bilemedim şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

Şu yazılanları türkçeye çevirecek bir babayiğit varmı

Beyler, bir Türk bana mesaj attı ve 2 dakika geçmeden sırf kızıl saçımı beğendiği için benimle evlenmek istediği hakkında saçmaladı. Bu ne lan?

Türk kadınlarının, en az erkekleri kadar azgın olduğunu fark ettim. Tüm ülke ergen hormonu çöplüğü gibi. Hepsi sevişmek istiyor ama sevişemiyor BENİM DİNİM muhabbetleri yüzünden.

Türk kızları en az erkekleri kadar gıcık edici, garip ve kaçık.

Beyler, sadece bir gündür tanıdığım bir Türk kızı bana asılıyor. Kendine "gelecekteki karın" tarzı saçma lakaplar takıyor. Üzücü tarafı, kız aslında çok güzel. Bu bir troll mü yoksa Türkler kızıl, beyaz erkeklere çok mu aç merak ediyorum?

Yap. Çıplak resimlerini al ve onu terk et. Türkler kaçık dostum.

Beni gerçekten ürkütmeye başladı ama kafayı niye benimle bozduğunu öğrenmem gerekiyor. Bunu algılayamıyorum.

Türk kızları baya susamış. Birkaç tanesi benimle kafayı bozmuştu ama daha ilk günden bu kadar takık olmalarının başka bir sebebi olmalı. İnanmayanlar için işte adresi, Skype'tan arayın veya özelden resim isteyin.

Evet, ama bu gerçeküstü anasını satayım. Bana henüz attığı ikinci mesaj "başka kızlarla konuşma"ydı. Ya büyük bir yarası var ya da çaresiz. İlk kez bu kadar kafadan kontak biriyle karşılaştığım için ona yol vereceğim.

Sondan ikincide ne dediğini kendi bile anlamıyordur eleman.

Dostum, bu kızların bir standardı yok. Bir Türk kızı sadece saçımı beğendiği için bana salça oluyordu. Ki tipime 10 üzerinden en fazla 5 veririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.