< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 1 Kasım 2020; 21:54:50 > |
| _____________________________ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamerci91 -- 30 Ekim 2020; 17:14:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşlar arzum okka minio pro krom aldım model bu Arzum OK0010-K Okka Minio Pro çelik cezveli eşimde bende çok memnunuz 350 tl idi amazon indiriminde alındı 1 aydır içiyoruz efsane lezzetli kahve ve sağlıklı yani çelik cezve. |
Konu biraz eskimiş ama bende biraz katkıda bulunmak istiyorum Öncelikle Türk kahve makinası alacağız peki nelere dikkat etmeliyiz. 1. Türk kahvesinşn özelşiği nedir. 2. Marka tercih ederken yaygın servis ve parça ağı. 3. Kullanıcı yorumları ve bu yorumların çokluğu. Şimdi ilk maddedeki Türk kahvesinin özelliği nedir in cevabına gelelim. Türk kahvesi kahve ve soğuk suyun karıştırıldıktan sonra En ağır ısıtma en bol ve kaymaksı köpük denklemiyle yapılır. Yani Türk kahvesi hızlı değil yavaş yavaş pişirilir mümkünse fincan da pişenleri efsanedir. Fakat kahve makinası üreticileri cihazlara bu özelliği nedense koymuyorlar. Ekstra ağır pişirme moduna,sahip bir cihaz ben görmedim açıkçası. Ben bugüne kadar arçeliğin çiftlisini iş yerinde teklisini evde kullanıyorum. Teklisinin çiftlisinden daha kötü kahve yaptığı tamamen palavra ikiside aynı kahveyi yapıyor ve bu kahvelerdeki kesinlikle gerçek Türk kahvesi köpüğü değil. Sabun köpüğü gibi bişey. Kaymaksı yapısı kesinlikle yok. Gerçek Türk kahvesi içme kültürüne sahip olanlar bu makinaların yaptığının başka bişey olduğunu bilir. Haaa birde şu var aklınca bakır cezvede kahve yapıpta bunu iyi kahve sanan bir grupta yok değil. Hızlı pişirdiğinizde bakırda olsa altında olsa cezvenin bir önemi kalmıyor. Kısacası makinada Türk kahvesi şu anda zor görünüyor Ne zaman bir firma ekstra ağır pişirme özelliği koyarsa o zaman o markayı düşünmeden alın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Vestel Sade almayı düşünüyorum. https://www.vestel.com.tr/vestel-sade-gr910-turk-kahvesi-makinesi-p-1256 Rengi önemli değil ama bu hoşuma gitti. Su haznesi var otomatik alıyor. Fincan boyutu seçebiliyosun ki bizim gibi farklı fincanlarda kahve içmeyi tercih edenler için güzel. Fiyatı bütçeme uygun fakat kullanan var mıdır yorumlarınız ne olur? |
|
hocam karar verdiniz mi bilmiyorum ben memnunum su haznesi var fincan seçimine göre otomatik su alıyor epey pratik. Fiyatına göre alınabilecek en iyi ürünlerden biri Vestel sade r910 derim en son indirim de vardı. 4 fincan kapasitesi çoğu aile için yeterli gelir diye düşünüyorum. Alırsanız özellikle bi normal bi de ağır pişirme özelliğiyle deneyin normal de güzel ama ikincisi tadı damağınızda kalır. Sağlıcakla.. |
|
cevabınız için teşekkürler. evet karar verdim Vestel sade r910 alacağım ama bu ay biraz sıkıştım önümüzdeki aya erteledim. Mağazadada gittim gördüm gerçekten çok şık ama ben internetten alacağım. fiyat performans konusunda en iyisi bu. siz de iyi günlere kullanın. |
|