Şimdi Ara

Türk insanı vs West insanı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
1
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Westte hesap açtım her oyunumda 1 lvl olamam rağmen jungle vardı.

Westte herkes az çok biliyor.Küfür yok.Lane kavgası çok az.

Troll çok ender.

TR için tam tersi.Unrankedde west üstün arkadaşlar.High eloda zaten üstün olduğunu biliyoruz.

Geriye low elo kalıyor sizce low eloda west vs tr nın kapışmasını kim alır.

• "Westte hesap açtım her oyunumda 1 lvl olamam rağmen jungle vardı." fail.
  • helal qnq 1 levelde eşleştirmeli oyuna giren ilk insan tanesisin
  • goliath453 G kullanıcısına yanıt
    Klasik yine westtin yakınından geçmeyen ama westte oynuyormuş gibi davranan birisinin açtığı başlık:)
  • TR'de ve West'de jungle oynamanın farkları :D
    TR'de mid'deki adam gank yer ve yazdığı şey şu olur : karşı jungle 10 kez attı sen daha 1 kere bile gelmedin report
    West'te : hiç bir şey yazmaz , veya gank atar mısın diye sorar ya da sorry my bad der geçer.
  • Ne westmiş arkadaş 4 yıldır Westteyim ben görmedim anlattiğiniz Westi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpyNerology kullanıcısına yanıt
    Bende sezon1'den beri oradayım bi ben göremedim şu anlattıkları yeri diyordum neyseki benle beraber birisi daha varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerecevit -- 10 Kasım 2013; 7:12:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3. Sezon bitsin cercevemiz eliseimiz gelsin hemen 2600 rp verip weste geciyorum tr oynamaya degmez 12 yasinda anlayis ozurlu ergenlerle dolu

• westtekiler o kadar proki, lv 1de bile, adamlar rune sız ve smite siz, buyuk olasilikla yardimsiz jungle yapiyo vayy bee

• 1 lvda smite var yalniz

• Tr'de cıkan nasıl cıkıyor bronzedan , silverdan ? Sorun sizde
    Bu arada westi cennnet saymayın . Normal gameler troll ve feederlarla dolu . Her jungle olması orayı iyi yapmaz . Kaç tane iyi jungle gördünüz 5-10 levellerde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Westte hesap açtım her oyunumda 1 lvl olamam rağmen jungle vardı.

Westte herkes az çok biliyor.Küfür yok.Lane kavgası çok az.

Troll çok ender.

TR için tam tersi.Unrankedde west üstün arkadaşlar.High eloda zaten üstün olduğunu biliyoruz.

Geriye low elo kalıyor sizce low eloda west vs tr nın kapışmasını kim alır.

Tamam abicim tamam sen weste geç hadi orda olanlara iron man gelicekmis hadi koş kacirma

• Ben Westten TR'ye geçtim ki geçtiğim sıralar Westte plata çıkıyordum, gayet kötü durumdaydı. Normal game lerde her oyun troll görüyordum, rankedda bile troll oluyordu bazen, low adamlar ise sık sk çıkıyordu.
  • olm tr yi bu kadar kötü göstermeyin. west çok kötü hiç gitmeyin. her gün sunucu çöküyor. 30 lwller bile trollüyor oyunu west te hiç bişi yok
  • TR:Oyun boyunca sülale bırakmamak oyun bitene kadar kufur etmek bittikten sonrada devam etmek
    West:Omg ure so bad,Uninstal pls
    Ha westtede cocuk cıkıyor ama eminim trdeki kadar yoktur.
  • ne yabancı düşkünlüğü varmış bizim millette.

• 1-2 aydır West'te oynuyorum ama qnq daha dediğin gibi hiç olmadı nerdeyse 5-20 level arası oyunlarda her el 1-2 afk oluyor yani West'i yüceltmeyin bu kadar.
    Ayrıca Türk insanı vs West insanı nedir kardeşim ne içerken yazdın bunu
  • Çok yoğun oynamadım, ama oyun bulunup seçim ekranına girer girmez mid solo or afk yazanı görmedim ben
  • Küfür yok şimdi Allah için. Dün yanımdaki support trolleyip farmlarımı çaldığı için gittim feedledim 1 küfür çıkmadı ağızlarından. TR olsa karşılıklı birbirimize saydırıyorduk.
  • Şu yabancı hayranligini bir türlü anlayamadım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.