Öncelikle THY'i çok sevdiğimi söylemekle başlamak istiyorum. 21.09.2011 tarihinde 09:00'da Ankara'dan İstanbul'a uçarken 14E koltuğundaki kemerin kilit sisteminin çalışmadığını (tutmadığını) gördüm. Döndükten sonra THY sitesinden durumu bildireyim dedim ama formlar silsilesindeki uğraşlarım sonucunda gezginde (web browser) hata raporu aldım. Bunun üzerine sevdiğim kurumun aşkına yılmayıp müşteri hizmetlerini aradım. Eleman konuşmamızın kayıt altına alınıyor olmasına karşın yazılı olarak bu bildirimin yapılmaması halinde göz ardı edileceğini söyledi. Çok sinirlendim ve THY Genel Müdürlüğü'nü aradım. Operatöre THY'yi sevdiğimi dolayısıyla 14E koltuğundaki durumu bildirmek istediğimi söyledim ve bir bayana uzun uğraşlar sonunda aktardı. O bayan da "biz ilgilenmiyoruz, mersi" dedi. Ulan yuh!
Elbette bu yaşananlar THY'nin kurumsal yaklaşımı değildir ve hatta sadece işgüzar çalışanlarının insan hayatını önemsememelerinden kaynaklanıyordur. Ama...
Ne olacak o kemer olunca kaza falan olursa hayattamı kalacaksın hikaye bunlar. ..
büyük firmalardaki departman sisteminden kaynaklanıyor departmanlar birbirleri ile yeterince iletişim içinde değil tabiki maliye bölümünü arayıp kemeriniz bozuk dediğinizde cevap alamazsınız ama operatörün ilgilenen bölüme yönlendirmesi gerekirdi uçus sektöründe güvenlik çok önemli olduğu için kısa sürede fark edip yapacaklarını düşünüyorum en azından öyle olmalı thy dünya çapında bir marka olmayı sürdürmek ve daha da ilerlemek istiyorsa
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
Ne olacak o kemer olunca kaza falan olursa hayattamı kalacaksın hikaye bunlar. ..
işte arabaya bile binerken kemer takmayıp geberen türk kafası
quote:
Orijinalden alıntı: carl johnson
quote:
araba kazasıyla uçak düşmesi bir değil
Uçağın düşnmesi önemli değil.Türbülansa girip birkaç yüz metre ani düşüş olunca kafa göz patlatırsın. ama zihniyet bu olunca değil kemer, uçağın frenleride çalışmasa önemli değil o kafaya.
quote:
İşin kaza ile ilgisi yok büyük bir hava boşluğunda oturdugun yerden biryerlere fırladığını düşünsen bu cevabı vermezdin...
Öyle ya, zaten o kemerleri aksesuar niyetine koymuşlardır. Değilmi??? Pes yahu...
quote:
Cahilliğin bu kadarı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: carl johnson
quote:
araba kazasıyla uçak düşmesi bir değil
uçaklar genellikle kalkarken veya inerken düşüyor onun için 100km hızla duvara çarpan bir metal yığını yerine uçakta olmayı tercih etmek daha faydalı kemerdeki mantık senin koltukta kalıp sağa sola fırlamaman onun için bir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme