Şimdi Ara

Türk gençliği nereye gidiyor? Hepsi yatarak para kazanma derdinde! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu konuyu açarak acayip faydalı olmuşsun. İşte bu çözmüşsün işi bu konudan sonra gençlik muhteşem olacak bu inanılmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hz.hehheheh

    Malum kesim sürekli saldırgan alaycı bir tutum ile karşında ki kişiyi morti ettiğini sanıyor,,,

    Konu sahibi gayet haklı,,,


    Tartışmaktan acizler,,,
    Yeni trol de sensin sanırım, sesini yüksek çıkaranın hakli olduğunu düşünen bir gruba göre fazla iddialısınız, neyse önce virgül nasıl kullanılır onu öğren, blok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 bin lire ps 5 olunca adamların calısma ıstegı yok

  • moruklar ülkeyi batırdı sattı genç kuşakları köle etti
  • hadi bırası eskiden daha sıkı teknoloji forumuydu diye imzalarımıza bilgilerimizi yazıyorduk, onu anlarımda.


    bir insan niye şurada şu metre kare dairem vs dahası diye böbürlenir. Türk gençliği nereye gidiyor? Hepsi yatarak para kazanma derdinde!  bu adama sen ben laf söylesek nasıl olsa yine değişmez. bildiği hayatı yaşasın.

  • Generation Z = Trash

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık mutfak giderim 100 lira olacaksa, aylık 50 100mbps internete 20 lira vereceksem, 2005 2008 model ortalama bir arabayı 10 bin liraya alacaksam, benzinin litresi 2 lira olacaksa vb. o zaman insanlar çalışmayı ister. Sizler bu köle düzenine çalışmak diyorsunuz ona bir şey diyemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalısarak para kazanılmadıgını akrabası olanın ılerledıgını kamuda alım yaparken cıkarılan ılana kendı tanıdıgına gore duzenlenmıs ılan verıldıgını goren Türk gencı ne yapsın en azından yatarak kazanmayı denıyor.Adamın emeklılık yası 65 belkı ılerde 70 olcak zaten kacı gorcek o gunlerı sen calısmasan 50 tane var dıyen patronun verdıgı asgarı ucrete dıplomasını satmak ıstemıyor adam eskıden ınsaatlarda bıle ıyı para kazanırdı ınsanlar sımdı mutahıt onunda kolayını buldu gıt ınsaatlara yarısı surıyelı nıye Türk 100 150 + yemek ıster sıgorta ıster ama surıyelı olemı ver 50 lıra yaptır yarım tavuk aksama kadar calısır.Adamın gelecege daır 1 parca umudu yokkı calıssın uretsın taksımde beyoglunda donercıde garsonluk yapan Türk gencının aldıgı para asgarı ucret yasıtı olan Avrupalı elınde muhtemelen o cocugun 1 aylık maası karsılıgında yaptıgı alısverısın posetlerıyle gezerken o gencten ne hayır beklersın.

  • 1 sene boyunca hiçbir masrafın olmadan maaını biriktirip bir araba yada motor bile alınmadığı aydan aya yaşandığı köşeye 2 kuruş atılamıcağı için ne gerek var kendini çok yormaya vericekleri 2500 tl tabiki şikayet ederim çalışmak istemem bu parayla anca yemek kıyafet alınıyor. devletde vergiyi sadece fakir kesimden toparlıyor internet temel ihtiyaç listesine girmiş iken bir çok ülkede bizde içecek yiceklerde bile ekstra vergi ekleme derdindeler

  • Cevapların çoğundan gördüğüm kadarıyla arkadaşların çoğu kendini edilgen görüyor ve hiçbir şeyi değiştiremez ya da değişmez görüyor. Şartlar ne olursa olsun bu başarısızlığa sebep olacak bir davranış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaxPayne87

    Yok ya Olurmu herşey Z kuşağı çok çalışkan Türkiyeyi süper güç yapacaklar

    Bu Z kusağı varya Dünyayi yerinden oynatacak.

    Şaka la şaka önce kafalarını telefondan kaldırsınlarda twitterdan 2 twitt atarak ülke mi değişir.Klavye kahramanı z kuşağı

    Aha ülkeyi değiştiren adam konuşmuş. Konuş kral...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106

    moruklar ülkeyi batırdı sattı genç kuşakları köle etti

    Genşler ise harika

    Türk gençliği nereye gidiyor? Hepsi yatarak para kazanma derdinde!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devletten hiçbir şey beklenmeyecekse sadece asayişi sağlamalarına yetecek kadar vergi alınmalı. her şeyden vergi alınırsa ben her şeyde destek beklerim. sıkıntı kuşak farkında değil genelleme yapmakta. ben derim ki eski insanlar okuma yazma bilerek memur oldu ben 100 puan alsam bile memur olamıyorum. sen dersin ki gençlerin hepsi telefondan kafasını kaldırmıyor hepsi sosyal medyanın esiri olmuş. genellemeyi ve kutuplaşmayı bir kenara bırakamadığımız sürece bu çöplükte birbirimizi yeriz.

  • Bu ülkede dandik bir internet bile 100 TL 100
    Teknolojik ürünlerin yanına yaklaşılmıyor. Fiyata bakıyor birde alacağı maaşa. 3 aylık parasını gömmesi gerek. Araba fiyatına bakıyor en dandik sıfır araba için 7*8 sene yemeden çalışması gerek. Yeni nesile daha extra köprü,hava alanı,hastane vs.. garantileri binecek. Adamlar dünyaya borç ödemeye gelmiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalanmak isteyen olur diye paylaşmak istedim: iade,com u belki duymuşsunuzdur. Bir sürü markadan reklamlarını yapmak için para alıyorlar. Bize de bu platformu kullanarak alışveriş yaptığımızda ödediğimiz ücretin birazını bu paradan iade ediyorlar. İadeyi bizzat aldım. Verdiği örnek oranlar:

    Trendyol %2

    Ayakkabı Dünyası %2.5

    Boyner %4

    Colins's %4.5

    Udemy %15 gibi çok tanınan ve kullanılan bir sürü site mevcut 


    Siz de denemek isterseniz 

    https://www.iade.com/affiliates/?wapp=2e0a54a82f7e4 linkine tıklayıp üye olursanız çok mutlu olurum 

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.