Şimdi Ara

Türk firması CERN’den iş aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CERN pazarından ilk siparişi Ankara firması aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye'nin Avrupa Nükleer Araştırma Örgütü’ne (CERN) ortak üyeliğini takiben, ülke firmalarının bu pazardan daha fazla pay alabilmesi için harekete geçti. Birliğin düzenlediği konferanslarla CERN bünyesinde yer alan departmanların ihtiyaçları hakkında bilgilendirme sağlandı. TOBB, kurduğu CERN Sanayi İrtibat Ofisi ile Türk firmalarının CERN'e tedarikçi olabilmeleri konusunda çalışmalarına hız verdi.
    CERN pazarı Türk iş dünyası için önemli bir çıkış alanı olacak ve ekonominin büyümesi için katkı sağlayacak. Kurulan irtibat ofisi ve yapılan bilgilendirme toplantılarıyla özel sektörün önünün netleştirilmesi ve yol açılması amaçlandı. Neticesinde ilk sipariş de alındı. İlk siparişi, modern ve hassas ölçüm ekipmanlarıyla ürettikleri parçalarla ağırlıklı olarak yurtiçi ve yurt dışı savunma sanayi, elektronik ve makina imalatı yapan firmalara çalışan ve medikal sektörde de kendi patentli ürünlerini üreten ayrı bir üretim alt yapısına sahip olan Dora Makine aldı.

CERN pazarı

Mayıs ayında Türkiye'nin CERN ortak üyeliğinin başlamasıyla Türkiye'de üretim yapan sanayi firmaları, CERN'de yapılan alım ve ihalelere katılma hakkı elde etti. Ortalama 600 milyon avroluk mal ve hizmet alımlarının gerçekleştiği CERN'in, Türk firmaları için yeni bir pazar oluşturması yanında, yüksek teknolojili üretim ve Ar-Ge faaliyetlerine de bir ivme kazandırması bekleniyor.

TOBB bünyesinde kurulan Sanayi İrtibat Ofisi de CERN'e üye ülkelerin sanayi ve endüstri firmalarının ihale süreçlerine katılımda koordinasyonu sağlamak üzere görev yapıyor ve ihale süreçlerine ilişkin detaylı bilgiler sunuyor.

http://www.buyuyenturkiye.com/haber/turk-firmasi-cernden-is-aldi

• O yazmaz.

Merak ettim nedir bu fasulye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

O yazmaz.

Tarihe utanç olarak geçecek olaylar dizisi.

http://www.biyolojigunlugu.com/odul-alan-deney-ayet-okunmus-fasulye-tubitak-bilim-fuari-projesi
    http://www.milliyet.com.tr/tubitak-in-begenmedigi-proje-dunya/ekonomi/detay/1952111/default.htm

• Çöp kovalarını üretimini devralmıştır hemen heyecanlanmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kantin işletmesi mi yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

O yazmaz.

Evet o cevap vermez yazmaz yazarsa dediğinin dışında yazar ya da hakaret eder maaşlı çalışan emir kulu oda ne yapsın. Arkadaş linkler ile ne olduğunu belirtmiş zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhalefet beğenmemiş anladığım kadarıyla. Peki beğenmeyin bakalım. Siz gidin Rus uçaklarıyla övünün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Muhalefet beğenmemiş anladığım kadarıyla. Peki beğenmeyin bakalım. Siz gidin Rus uçaklarıyla övünün.

ne yapsınlar bu ülkenin gelişmesi çok üzüyor onları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.