Şimdi Ara

türk ferrarisi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lgosuda göze batıo

• bu beyaz logo gerçi
    hani shell reklamı vardı ya

diesel benzinli siyah beyaz atlar
  • atın kuruğuda arka sağ camdan çıksAYDI müthiş olurdu yavvv
  • ya arkadaşım çok komik bir resim olduğu kesin ama neden başlığa türk ferrarisi dedin onu anlayamadım yani böle işi ancak türklermi yapar??
  • HC-883AH plakası türkiyede var mı, bir de bu araba murat 124 değil lada! Ne kadar kendimizi küçümsemeye meraklıyız
  • Küçümseme yok burada, arkadaş bu tür şeyler Türkiye'de sık yaşandığı için atıfta bulunmuş. İnsanın kendisini eleştirebilmesi de bir niteliktir. Arkadaş bir hoşluk yapmış. Gülüp geçelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de ilk gördüğümde koptum, baktım plaka da ters bi de ona koptum, sonra plakayı okumaya çalıştım, anladım yabancı plaka olduğunu...
  • hehe harika ...
  • doğru görmüşsün o plaka ters
  • rus yada bulgar ferrarisi
  • motoru kac beygirdir acaba bunun
  • walla fabrika çıkışı kaç bilmiyorum ama adam ii modifiye etmiş!fabrika werisi+1 beygir
  • quote:

Orjinalden alıntı: delicem

walla fabrika çıkışı kaç bilmiyorum ama adam ii modifiye etmiş!fabrika werisi+1 beygir

• 1) Bu araba, T.C. plakalı değil.
    2) "Türk" yazarken, ilk harf büyük olmalı.
    3) Yazdığın cümlenin, doğru yazılışı "Logosu da göze batıyor" olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 16 Aralık 2005, 10:07:32 >
  • güç hesabı yanlış yapılmış. fabrika verisi + 1 beygir + 1 öküz şoför

quote:

walla fabrika çıkışı kaç bilmiyorum ama adam ii modifiye etmiş!fabrika werisi+1 beygir
  • Arkadaşım kendi ırkınla dalga geçiyorsun farkındamısın.?.Ayrıca Romanya plakalı araç..Ne adamsın sen ya...Türk ferrarisi ile ne alakası var. Başlığı düzelt bari..Romanya Ferrarisi gibi..Şiddetle kınıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claymore -- 16 Aralık 2005, 11:06:09 >
  • Avrupanın "Le figaro" yada "Times" yayınlarında Türklerle böyle ordan burdan alıntı resimlerle dalga geçerler...Sen de mi onların tarafındasın Dauntoprak ...Taviz vermeyin böyle topiclere...
  • quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.