|
|
Bana kalırsa şu anlık seçilecek okul değil.Herkes okulun yaptığı reklamı ve vaatleri abartarak konuşuyor, bildiğim kadarıyla mühendislikleri sadece 1-2 dönem mezun vermiş,yine bildiğim kadarıyla çok azı Almanya'ya gitmiş ki bunların neredeyse tamamı eğitim için gitmiş yani elde yeterli veri yok.Bence okulun öğrencisine verdiği en önemli şey Almanca özellikle de İngilizceyi zaten belli seviyede bilen kişiler için.Kısaca Almanya garanti diye yazılacak yer değil maalesef çoğu kişi araştırmadan ülkeden kaçma derdine buna atlıyor.Bana kalırsa olabildiğince en yüksek puanı almaya çalışın, puanınız belli olduktan sonra puanınızın tuttuğu listedeki okulları iyice araştırıp LinkedIn gibi mecralardan o okulların mezunları ile konuşun ve okul hakkında bilgi alın.Yurtdışına çıkma konusu genel olarak sizin çabanıza bağlı, kendinizi farklılaştırırsanız çıkarsınız tabii ki
|
hazırlığı önceden Almanca bilmeyen birinin 1 senede bitirmesi imkansız sanırım.
|
Gidenlerden memnunum diyene rastlamadım
|
kolaylaştırmaz, hatta zorlaştırır çünkü orada almanca falan öğrenemeyeceksin. ikinci anadili almanca olan ve almanyada zibilyon sene yaşamış birisi olarak söylüyorum size bu okul tuzaktan başka bişey değil. hem hazırlıktan geçmen çok zor hem de okulda hoca yok. gerçekten almanyaya gitmek istiyorsan almancayı kursa ya da ülkenin kendine gidip öğren ve köklü ve ismi olan okullardan birinde oku+ okulu iyi bir ortalamayla bitir ve yeniliğe açık ol. adamlar senin hangi okuldan geldiğine dikkat ediyor, bazı bu konuda 0 bilgisi olanlar aksini iddia edebilir. sorusu olan gelip bana sorabilir.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Sınav koçluğu yapmak istiyorum çok cüzi fiyatlara. Detaylı bilgi için DM atabilirsiniz.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|