Şimdi Ara

Türev nasıl çalışılır? Ve kaynak önerisi (Help)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12.sınıfım limit bitti(güray küçük fasikül çözdüm) türev için ne almam lazım lys karekök alıp ordan mı çözsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apotemi türev çöz. Karekökü her halükarda bitir.

• denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    İlk kaynak olarak zorlar mı daha hiç bilmiyorum. Öğreticiliği nasıl bu arada?

• Lebronz James kullanıcısına yanıt
    Öğreticiliği iyi ilk konular çok zor değil yani konu olarakta zor değil sonrası eh biraz yani apotemi çok zorlamamalı

• Güray Küçük nasıl alınır mı?
  • Kardeş neyine çalışıyon çok basit. Üssündekini başına yazıp bi eksiltcen easy peasy

• Türevle ilk başlarda çok boğuşuyordum. Emek verince karşılığını alıyorsun. Turev alma kurallar basit soru cozdukce gelisiyor. bazi seylerin turevini sak diye bilmelisin(e uzeri x lnx trigknometrik oranlar gibi)

Asıl zor kısım yorum kısmı ,grafik kismi hoca tahtaya soru cozerken bi bok anlamazdim (sinifcak anlamazdik iyi bir hoca degildi mudur yardimcidina gittik bir sey yapamam dedi falan) ama ustune basa basa dedigi seyleri sorunun yanina not ettim. Adim adim ne yaptigini yazdim her farkli soruda. onlari bir guzel tekrar ettim.

Sonra arkadasimin Apotemi turevini odunc aldim orada ki çözümlü soruları falan cozdum yine ayni seyle not alarak. Yan sinifin hocasi idolumdu sinavin cogunu o hazirliyordu onun yazdirdigi defterin fotografini cektim yine ayni taktikle hepsini cozdum

Oldurucu darbeyi karekokteki sorulari cozerek/cozdurerek yaptim.

Şu an bazı şeylerı unuttum ama kisa bir tekrarla ayni seviyeye gelirim. Aynı şeyi integralde de yaptım bro onda da akıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whovian1644 -- 6 Ekim 2017; 16:57:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, bahsettiginiz karekok hangi kitap acaba? @denizyildizi345@Whovian1644

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nYselmech -- 5 Ekim 2017; 12:15:52 >
    Zorlamaz. Tamam, maraton tesleri ağlatır o ayrı ama konu anlatım kısmı ve diğer sorular yapılmayacak derecede değiller. Yeter ki yapamadıklarının çözümlerini öğren, ezbere kaçma. Ben de apotemiyle başladım limit türev integrale. Şöyle gittim sırasıyla:

Apotemi-bilfen-fem simetri-kaf4

Aralarda okulun dershanenin testleri denemeleri vs de vardı tabii. Üstte yazdığım kitapların hepsini öneririm ayrı ayrı kaliteli her biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogudeg -- 5 Ekim 2017; 10:24:47 >
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    Karekök lys matematik soru bankası.

Öğreticiliği iyidir. Biraz zorlar sana bağlı biraz da. Kesinlikle hakkını veriyor fakat. Konu anlatım fasikülü sonuçta pat diye zor sorulara atlamıyor. Adım adım gidiyor. Maraton testleri zordur ama en sondaki.

• Apotemi, Karekök

• Git matematik calculus 1 al universite kitabidir cok iyi ogrenirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

Merhaba, bahsettiginiz karekok hangi kitap acaba? @denizyildizi345@Whovian1644

Lys Soru bankası

• Apotemi Türev + Hoppacık Hoppacık Vural + Karekök LYS SB

Tebrikler türevi fullediniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.