Şimdi Ara

Pi analitik dershaneleri hakkında bilgisi olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Sivas şubesine yazılmayı düşünüyorum fakat çok kararsız kaldı yayınları kötü felan diyorlar gidenlerin yorumlarını alabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronald Weasley

Evet arkadaşlar Sivas şubesine yazılmayı düşünüyorum fakat çok kararsız kaldı yayınları kötü felan diyorlar gidenlerin yorumlarını alabilir miyim ?

sbs donemımde gıttım ama bana fazla faydası olmadı sana olabilir
  • Kanki pi nin kendi yayinlari pek tutulmuyor bu yüzden pi güvender yayinlarini kullaniyor dershanelerinde. yani istanbulda boyle. sivasta da boyledir buyuk ihtimal. bi ders içinde yaprak test cozerken kendi yayinlarini kullaniyorlar onlarda fena değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgisizlik var kaynaklarının kötü olduğunu düşünmüyorum inceledim çünkü kuzenim gidiyor oraya hocalar fena değilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asla kayıt olmayın 1 senemi yedi o dershane sakın ama sakın diyim

• Etüd koycaz diyolar koymuyolar hatta hoca kayıt olurken yastıgını yorganını alsın demis anneme burda yatıp kalkcak işte 10 a kadar etüd koycaz falan allahın belaları hicbir şey yapmadılar ygs ek dersleri falan dediler hepsi yalan cıktı tamamen göz boyama ucuz ve ogretmenleri kullanabilirsin onun dısında leş bi yer kesinlikle tavsiye etmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.