Şimdi Ara

Turbobit.Net-Uploaded.Net-Letitbit.Net-Netload.in-AllDebrid- Premium Hesap Satış - Kiralama Hizmeti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
25
Favori
60.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana 1 günlüğüne uploaded , filesonic veya fileserve kiralayacak var mı ? Çok makbule geçecek Standford'un bir yayını buldum linkler patlamadan indirmem lazım.
  • malesef hocam günlük hesabımız şu anda yok minimum 1 aylık hesap alabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: forzakemal

Premium aldım ve gerek yardımcı olmaları, gerek ödeme kolaylığı, gerekse sorunsuz çalışması çok memnun etti beni.. Teşekkür ederim.

Bizde teşekkür ederiz her zaman yardımcı olmak isteriz hocam saygılar
  • az önce netload hesap aldım. daha öncede filserve hesap almıştım. sorunsuz alışveriş. teşekkür ederim.
  • Ben de premium aldım hiçbir sorun çıkmadı pm ile kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz. her türlü konuda yardımcı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo1956

az önce netload hesap aldım. daha öncede filserve hesap almıştım. sorunsuz alışveriş. teşekkür ederim.

Bizde teşekkür ederiz tekrar görüşmek üzere saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancancan1907

Ben de premium aldım hiçbir sorun çıkmadı pm ile kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz. her türlü konuda yardımcı oluyor.

Herzaman siz değerli müşterilerimize yardımcı olmak isteriz
  • Arkadaştan biraz önce Netload hesap aldım. Güvenilir bir satıcı...
  • Öncelikle hayırlı satışlar.
    Önceden netload ile en az 200-300 kb hızında indirirdim fakat şu an 20-30 kb ile indirim oluyor. Free olanından bahsediyorum. Şimdi ben premium alsam hızı kaç olacak ve ne gibi avantajları var bu bilgileri nerden alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan96

Öncelikle hayırlı satışlar.
    Önceden netload ile en az 200-300 kb hızında indirirdim fakat şu an 20-30 kb ile indirim oluyor. Free olanından bahsediyorum. Şimdi ben premium alsam hızı kaç olacak ve ne gibi avantajları var bu bilgileri nerden alabilirim.

teşekkür ederim hayırlı geceler
    durumu şöyle açıklayım önceden dediğiniz zaman içinde yakın zamanda gündeme gelen sopa davası diye birşey yoktu ortada her şirket free userlar için farklı download upload hızlarını belirli bir seviyede tutabiliyordu örneğin netload free user olarak max 250 /400 kb arasında indirme hızı veriyordu örneğin **** intrnet hızınıza bağlı olarak 8mbit kullanan bir free user için 800/900 kb dosya indirme hızı verebiliyordu ki bu neredeyse premium hesap sahibi olan bir 8mbit kullanıcısının download hızına eşdeğer bir hız

şu anda neden durum farklı telif ve koruma haklarına dayalı amerikadaki bir dava yüzünden bir çok dosya barındırma sitesi bünyelerinde barındırılan dosyaları sildi yada erişimi kısıtladı kimi şirketler premium kullanıcıların hesaplarını iptal etti böyle olunca bir dönem satışları belirli seviyde olan şirketlere gün doğdu ve sistemlerinde değişiklik yaptılar premium hesap satabilmek için free userlara tanıdıkları geniş bant olayını geriye çektiler durum özetle bundan ibaret

hızınız ve avantajlarınız neler cevaplayım
    premium hesap aldığınız zaman hızınız şu şekilde olacak örneğin 1 mbit internet hızınız varsa ortalama 120 kb/sn - 8 mbit hızınız varsa ortalama 900 kb/sn - 10 mbit hızınız varsa 1 mb/sn ortalam hızda dosya indirebilirsiniz

premium hesap aldığınız zaman en büyük avantajınız free user olarak dosya indirirken harcadığınız zamandan hatırısayılır ölçüde tasarruf etmiş olacaksınız, indirdiğiniz bir dosya tam yüklenmeden her türlü elektrik kesintisine bağlı yada internet kesilmesine bağlı durumlardan etklenmeyecek indirme işlemlerinize baştan başlamak yerine kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz,bir diğer avantajınız aynı anda 2 veya daha fazla dosya indirebilirsiniz premium hesap aldığınız zaman
    bunların dısında sormak ıstedıgını bırsey olursa ıletısım adresımızden yada buradan pm atarak ulasabılırsınız hocam

• slm 3 aylık uploaded almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayk933

slm 3 aylık uploaded almak istiyorum

gerekli bilgiler pm atılmıştır iyi günler
  • Pm attim
  • hızlı ve güvenilir. teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Arkadaştan biraz önce Netload hesap aldım. Güvenilir bir satıcı...

quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

hızlı ve güvenilir. teşekkür ederim.

Alışverişinizde bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz saygılar
  • fileserve linkleri çalışmaya başlamış yani fileserve geri döndü umarım uzun ömürlü olur bende üyelik kaptım hemen bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

fileserve linkleri çalışmaya başlamış yani fileserve geri döndü umarım uzun ömürlü olur bende üyelik kaptım hemen bakalım hayırlısı.

Bilmukabele hocam tekrar görüşmek üzere saygılar
  • Uploaded.to Premium şifresi istiyorum 2 aylık kredi kartıyla yardımcı olurmusunuz
  • Arkadaşımız çok ilgili biri. Teşekkür ediyorum. Daha bugün aldım hayırlısı bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.