Şimdi Ara

Turbobit.Net-Uploaded.Net-Letitbit.Net-Netload.in-AllDebrid- Premium Hesap Satış - Kiralama Hizmeti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
25
Favori
60.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunsuz ve hızlı bir alışverişti, teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Sorunsuz ve hızlı bir alışverişti, teşekkürler...

bizde teşekkür ederiz iyi downloadlar
  • ben bu arkadaşın yernde olsam satmıyorum kardeşim premium felan derdim bana:))
    arkadaslar güvenerek alış veriş yapabilirsiniz
    benim işimi çok hızlı bir şekilde halletti ve sorduğum hersoruya yardımcı oldu gözünüz arkada kalmasın
  • Popüler dosya paylaşım sitesi Megaupload, telif haklarını çiğnediği gerekçesiyle şu anda kapatılmıştır almayı düşünen arkadaşların bilgisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s7ev7e7n -- 20 Ocak 2012; 11:50:11 >
  • 3 aylık filesonic hesabı kiraladım. Parayı yatırdığım an bilgiler mail hesabıma geldi. Hızlı ve güvenli alışveriş için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilyonDolarlıkAdam

3 aylık filesonic hesabı kiraladım. Parayı yatırdığım an bilgiler mail hesabıma geldi. Hızlı ve güvenli alışveriş için teşekkürler.

Bizde teşekkür ederiz tekrar görüşmek üzere iyi downloadlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: s7ev7e7n

Popüler dosya paylaşım sitesi ****, telif haklarını çiğnediği gerekçesiyle şu anda kapatılmıştır almayı düşünen arkadaşların bilgisine

Hocam upload siteleri kazanç kapısını kapıttı diye forumlarda konular açılıyor.. Upload edilen linkler birbir siliniyor.. Fileserve a ait 2 gün önce 4 film indirmeye başlamıştım hepside patladı bilgilerinize..
  • şu anda çalışmaya devam eden siteler var ileride ne olur bende bilmiyorum
    fileserve bugün dosyalarını silmeye başladı biliyorum hocam dünde filesonic sitesi dosya erişimini kısıtlamıştı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s7ev7e7n -- 23 Ocak 2012; 23:03:19 >
  • bende biraz önce netload aldım ve kullanmaya başladım

saglıklı güvenli alışveriş için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdemTR

bende biraz önce netload aldım ve kullanmaya başladım

saglıklı güvenli alışveriş için teşekkürler

bizde teşekkür ederiz iyi downloadlar
  • takipteyim. hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ce788

takipteyim. hayırlı satışlar.

teşekkür ederim
    hayırlı akşamlar hocam
  • Takip
  • 1 adet fileserve üyelik aldım çok ilgili bir satıcı,benim fileserve linklerde sorun yok bu yüzden aldım
    takipte olan arkadaşlara duyrulur
  • Arkadaşa çok teşekkür ediyorum alişveriş süresi 5 dk da tamamlandı hemen indirmeye başladım.
    Alışveriş sonrası da yardımları oldu kendisine teşekkür ediyorum. ilgilenen herkez rahatlıkla alışveriş yapabilir.
  • ben 1 aylık netload almak istiyorum.
  • mesajım bulunsun
  • Premium aldım ve gerek yardımcı olmaları, gerek ödeme kolaylığı, gerekse sorunsuz çalışması çok memnun etti beni.. Teşekkür ederim.
  • Hocam satışlarınız devam ediyor mu?
    Bir de bu fileservede kullanılmayan linkler tekrar aktif olmuş diyorlar doğru mu yani hesaplar açıldı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancancan1907

Hocam satışlarınız devam ediyor mu?
    Bir de bu fileservede kullanılmayan linkler tekrar aktif olmuş diyorlar doğru mu yani hesaplar açıldı mı

evet satışlarımız devam ediyor
    fileserve bir dönem kullanıma kapattığı linkleri tekrar açtı ve indirme yapılıyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.