Şimdi Ara

Turbobit.Net-Uploaded.Net-Letitbit.Net-Netload.in-AllDebrid- Premium Hesap Satış - Kiralama Hizmeti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
25
Favori
60.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAM KARDESIM 1yada 2 tane daha fileserve 6 aylık ıstıyorum 1 haftadır sorun olmadı kullanıyorum varsa aynı sarttan alayım
  • online mısınız ?
  • 6 ay Fileserve + 6 ay Hotfile + 12 ay Uploadstation sorunsuz bir şekilde alınmıştır.
    ismi lazım değil burdaki bir satıcıdan yüklü bir hesap alışverişim oldu ama tabiri caizse her sorun yaşadığımda sağı solu ayrı oynamıştı.

s7ev7e7n bambaşka çok delikanlı dürüst insan ve sorulan her soruya tek tek açıksözle cevap verdi
    Herkese tavsiye ederim
  • Bir adet de ben alayım o halde. Ekledim meseneğden, kabul ederseniz konuşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s7ev7e7n

quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

neden bu kadar ucuz
    6 aylık wupload 85tl iken sende 21tl

silinme kapanma blocke gibi sorunlar yaşamayacaksam hepsinden 6 aylık premium talep edeceğim

hayırlı işler

pm atarak cevapladım sorularınızı

aynı soruyu ben de soracaktım. herhalde bir iş yoktur? eğer öyle ise 6aylık wupload alacağım.
  • FİLESERVE PREMİUM
    1 AY FİLESERVE PREMİUM 14 TL

UPLOADSTATİON PREMİUM
    1 AY FİLESERVE PREMİUM 7 TL

Dostum bunların ne farkı var? Sadece birkaç part indirmek için lazım. Fileserve free indirtmiyor. 7 liralıktan alsam olur mu?
  • 1 Ay Fileserve Ücreti 14 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s7ev7e7n -- 21 Aralık 2011; 18:16:07 >
  • 3 ay fileserve alındı hızlı alışveriş
    teşekkürler
  • Fileserve bitmek uzre, bittiginde iletisime gecicem simdilik mesajim bulunsun.
  • mesajım bulunsun
  • Geçen ay fileserve aldım amakapanma falan olmadı gayet güzel sömürdüm demekki şans işi adamlar kadere kırk beş iptal ediyorlar demek bitmesine 2 gün kaldı yavaş yavaş yazayım tahtaya bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: grenneye

Geçen ay fileserve aldım amakapanma falan olmadı gayet güzel sömürdüm demekki şans işi adamlar kadere kırk beş iptal ediyorlar demek bitmesine 2 gün kaldı yavaş yavaş yazayım tahtaya bende

eyw hocam sağolasın
  • 3 aylık 4 premium hesap aldım herkese tavsiye ederim güvenilir ilgili bir arkadaş
    teşekkürler
  • paypal şu anda açılmıyor 2 ay wupload alıcam gecen ay aldığım bitti lütfen geçerli bir paypal hesabını yollayın bugün parayı paypal üzerinden göndereceğim
  • takip...
  • Para paypal hesabınıza gönderildi. 2 ay Wupload alabilir miyim teşekkürler :) sizi seviyorum

500 film oldu devam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurSirin -- 28 Aralık 2011; 15:47:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgurSirin

Para paypal hesabınıza gönderildi. 2 ay Wupload alabilir miyim teşekkürler :) sizi seviyorum

500 film oldu devam :)

Hesap bilgileriniz mail adresinize gönderildi alışverişinizde bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz
    iyi downloadlar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s7ev7e7n -- 28 Aralık 2011; 19:32:28 >
  • Her zamanki gibi harika bir alışverişti teşekkürler. Sonsuz güven ve kaliteli hizmet sunuyorlar..

2 aylık WUPLOAD ALINDI
  • 6 aylık fileserve + 6 ay wupload + 6 ay hotfile alışverişini az önce tamamladım ilgili ve güvenilir bir arkadaş herkese tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No.Comment -- 6 Ocak 2012; 21:23:50 >
  • adamın derdi sadece mal satmak değil beyler , elinden geldiğinde yardımcı olmaya çalışan iyi niyetli bir arkadaşımız .

uzun lafın kısası mantıklı olan sadece uygun fiyatlı ürünü almak değil , size uygun fiyatlı ürünü sunan kaliteli satıcıdan ürün almak . oda burda .

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.