Şimdi Ara

Turbobit.Net-Uploaded.Net-Letitbit.Net-Netload.in-AllDebrid- Premium Hesap Satış - Kiralama Hizmeti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
25
Favori
60.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albati

oron var mı?

oron premium şu anda mevcut değil hocam diğer sitlerden ihtiyacınız varsa pm atın yardımcı olayım
  • şimdilik oron lazım, olsaydı yanında wupload falan düşünebilirdim. saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

şimdilik oron lazım, olsaydı yanında wupload falan düşünebilirdim. saol

wupload vereyim o halde
  • Arkadaşla alışverişimizi gerçekleştirdik. Hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz
  • 1 Adet 6 Aylık W Upload + 3 Aylık Fileserve + 2 Aylık Filesonic sorunsuzca alınmıştır.

Tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane48 -- 10 Kasım 2011; 21:07:37 >
  • Pm.
  • 1 ay fileserve premium sorunsuz gerçekleşti.
    Teşekkürler

• 1 aylik filesonic aldim, arkadas hizli ve sorunsuz bicimde bilgileri gonderdi , tesekkurler.
  • 6 aylık Wupload sorunsuz olarak dakikalar içinde alındı, ne bekliyorsunuz hizmet 10 numara arkadaşlar
  • 3 aylık sorunsuz aldım. Teşekkürler.
  • İlan güncel ise 1 aylık filesonic almak istiyorum.Fiyatı ve işbank hesabı pm alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

İlan güncel ise 1 aylık filesonic almak istiyorum.Fiyatı ve işbank hesabı pm alabilir miyim ?

pm attım hocam
  • Takip...
  • PM
  • Merhabalar,

Azerbaycan'dan yazıyorum. Fiyatlarınız çok uygun; VISA ELEKTRON Debit kartımla ödeme yapabilir miyim? Eğer mümkünse ödemeyi nerden yapacağım? Forumdan mı? (Yeni üye oldum da; acemiyim biraz buraya. ) Bu arada PM atamadım; GSM onayı gerekiyor.

Hayırlı işler dilerim...
  • Biraz önce aldım paypal aracılığıyla ve hemen anında geldim şifrem ve kullanmaya başladım... Hiç bir şekilde sorun olmadı ve alım esnasında çok iyi yardımcı oldular... Teşekkür ederim..
  • Az önce 3 aylık fileserve aldım. Ödeme ve hesap bilgisinde sorun yaşamadım. Teşekkür ederim.
  • 3 aylık wupload aldım 1 ay fileserve hediyesiyle birlikte. Çok hızlı ve güvenli bir alışveriş oldu. Düşünen arkadaşlara tavsiye olunur.

Hayırlı alışverişler.
  • Güvenilir Satıcı hızlı alışveriş
  • 4 gün gün önce 3 aylık fileserve aldım sorunsuz şekilde kullanıyorum...Bukadar ucuz premium başka yerde yok sanırım tavsiye edilir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.