Bildirim
TURBO TYPE-R MI, ATMOSFERİK TYPE-R MI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
artık atmosferik dönemi sona erdi.bu nedenle tüm markalar benzinli versiyonlarında da turboya yönelmiş vaziyette.hal böyleyken bana göre turbo motorun karşısında atmosferiği savunmak duygusallık olur.iyi muhabbetler... -
Turbo vtec akar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Honda yaparsa, Turbo'da zevkli olacaktır. Yine de Atmosferik motorlar da sembolik olarakta olsa üretilmeye devam edilmeli. -
bencede turbo iyi olmuş fakat atmosferiğin tadıda başkadır,HONDA atmosferikle özdeşti bikere,fakat günümz teknolojisi turboyu avantajlı kılıyor. -
Atmosferik vazgeçilebilcek bir motor değil neyazıkkı iyiki Hondam var zamanında bol bol üretmiş en kralından.. Ama turbonun da yeri ayrı Honda' nın turboya geçmesı biraz üzdü biraz sevindirdi. Atmosferikle özdeşleşmişti bunu bozması uzdu ama rakıplerine şaka yapacak makıne çıkartacağı için sevindirdi. Eskıden turbo için baya yoruluyordu mıllet artık alt yapısı yazır ufak oynaşmalarla bile korkulur hale gelir. Piyasaya bi çıksın hele 4 gözle bekliyorum artık. Sabır kalmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: HondatugraL
Atmosferik vazgeçilebilcek bir motor değil neyazıkkı iyiki Hondam var zamanında bol bol üretmiş en kralından.. Ama turbonun da yeri ayrı Honda' nın turboya geçmesı biraz üzdü biraz sevindirdi. Atmosferikle özdeşleşmişti bunu bozması uzdu ama rakıplerine şaka yapacak makıne çıkartacağı için sevindirdi. Eskıden turbo için baya yoruluyordu mıllet artık alt yapısı yazır ufak oynaşmalarla bile korkulur hale gelir. Piyasaya bi çıksın hele 4 gözle bekliyorum artık. Sabır kalmadı
-
Emisyon sacmaligi kalkmalı. Honda 1.6 160 2.0 240 gibi atmosferik motorlar üretmiş bir firma. Kaç yıl önce neler yapabileceğini gösterdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atmosferik mi? Turbo mu?
Bunun cevabını vermek zor. Ben her iki setuptan da farklı keyif alıyorum. Turbo da daha fazla güç alınabileceği aşikar ama gaz tepkisi malesef n/a gibi olmuyor. -
Bence otomatikse turbo olmalı manuelse atmosferik bu kombinasyonlarla daha zevk verir. -
Aracın ilk izlenimlerinden birinde gaz tepkilerinin atmosferik gibi olmadığı ve bir miktar turbo boşluğu yaşattığı yazıyordu, tabi çalışmalar halen devam ediyor, tepkiler, üst devirler nasıl olacak ben de merakla bekliyorum. -
Atmosferik motorun verdigi keyif baska turbolu aracin verdigi zevk baska. Ben sahsen atmosferik motorlari daha cok severim ama turbo vtecte baska olur tabi. Hele isi bilen birinin eline gelirse o da elden gecirirse tadindan yenmez. -
Kazanç sadece emisyon değerlerinde olmamalı. Turboya geçiliyorsa arada hatırı sayılır güç artışı olmalı. Ne kadar artış olacak bilgi varmı? -
2.0 lt altı olursa turbo
|
|
|
|
|
İmzamdaki aracı dikkate almazsanız sevinirim.
1.2 atmosferik
-
hocam 2.0 litre 300 hp olması bekleniyor.bazı sitelerde ise 280 hp yazıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga
Emisyon sacmaligi kalkmalı. Honda 1.6 160 2.0 240 gibi atmosferik motorlar üretmiş bir firma. Kaç yıl önce neler yapabileceğini gösterdi.
Ahh o emisyon olmasa zaten Hondam yıne motor ödülerini kimseye bırakmazdı ya usta -
quote:
quote:
Ahh o emisyon olmasa zaten Hondam yıne motor ödülerini kimseye bırakmazdı ya usta
2010 da type-R ın üretimide emisyon yüzünden durmuştu demi -
İyi yapmışlar.Zaten millet aldıktan sonra turbolatıyordu -
yakında duyarız cuf cufları -
quote:
Orijinalden alıntı: bilalöztkr
quote:
quote:
Ahh o emisyon olmasa zaten Hondam yıne motor ödülerini kimseye bırakmazdı ya usta
2010 da type-R ın üretimide emisyon yüzünden durmuştu demi
onu tam hatırlamıyorum ama b16a2 vtec motorlar bu yuzden uretılmıyor
Benzer içerikler
- valvoline yağ yorumları
- aslan besleyen yemini düşünmez
- motor kulağı değişimi fiyatı
- mustela boykot mu
- sarı site
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X