turbo hala daha dolanıyor mu buralarda Zamanında depresif konular açıp açıp dururdu. Sağlık sorunu vs yoksa harbi değişik bir adamdı kendisi |
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (27. sayfa)
-
-
Bakın büyük harflerle yazacağım.
MUTLAKA AMA MUTLAKA SONUNA KADAR OKUMAYA ÇALIŞIN. BU ARKADAŞ ACI TECRÜBEYLE ÖĞRENMİŞ. HUKUKU BİLİP SİLAH OLARAK KULLANAN SAYISI AZ DEĞİL, AMAN İŞİNİZİ TAKİP EDİN.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kütahya'da mi doğmuş ? -
tüylerim diken diken oldu. bunca zaman konuştuk bu şahısla bu forumda. şansa dava edilmedik.geçmiş olsun hocam.
-
Dediğiniz gibi raporu varsa, şahsi olarak dava acamaz. Tayin edilen vasisinin onayı gerekli. Bu durumda zannedersem bu avukatı oluyor.
Madem avukatı biliyor, suçlu o aslında. Ya da vasisi her kimse.. -
Dün tesadüf,televizyonda kanalları zaplarken yanılmıyorsam habertürk'e denk geldim.Twitter'dan insanları tahrik edip,kendilerine küfrettirip,sonra küfredenleri sana dava açacağım diye tehdit ederek para talep eden ve bu yollu gelir kapısı haline dönüştürmüş insanlar olduğundan bahsediliyordu.1-2 dakika bakıp zaplama devam ettim.Ne de olsa bildiğimiz konular diye Yalnız medya ve onun nezlinde toplumun artık cidden uyandırılması gerekiyor bu konuda.
-
Uiyy nenenu ** -
Yakında avukatıyla birlikte tepesine binerler
-
uğraşmıcan böyle tiplerle
-
Ooo haberlere de bu konu düştüyse, bu konuda ilk alınacak insanların başında gelir zaten. Ekşide de kendine özel bir alanı olduğuna göre bayağı zamanı az kalmış denilebilir bu durumda. Partili bir kişinin de konuya destek atmasına kalmış resmen durum. Az daha konu hortlatılırsa arkadaşa bye bye. Dün 5 sene falan diyordum ama bu durumda 1-2 senesi kalmış, iş baya ciddileşmiş. Çok para toparladıysa yurt dışına kaçabilir. Yoksa bence rahat 10 yıl alır, artı bir ton açılacak tazminatlarla artık piyango tuttursa bile ödeyemeyeceği kadar borçlandırılır.
-
Valla benim anladığım bu konuda mr.turbo yalnız değilmiş Yapan anlamlı bir sayıda kitle var olmuş olacak ki haber kanalında bile konusu geçiyor.Şahsi olarak bu tip şahısların mevcut hukukumuz içerisinde bir sorun ile karşılaşacaklarını sanmıyorum.Yani para cezasıymış hele ki hapismiş falan,şimdilik bana fazla ütopik.Sen adama küfür ettin mi ettin,adam da buna dayanarak sana hakaret davası açtı mı açtı.Hakaret eden 1 kişi ise 1 dava açılır.1000 kişi ise 1000 dava açmaya hakkı vardır küfür yiyenin.Haaa,tuzak kurup da kendine küfrettirenleri savunduğum sonucu çıkmasın bu yazdıklarımdan lütfen
@Spider_hip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcombil -- 9 Mart 2021; 18:55:35 > -
Bu turbo şimdi sizofreni mi yoksa rol mü yapıyor o kısmını anlamadım
-
zamanında Adnan oktar a youtube üzerinden hakaret ettim diye şahsıma dava açıldı. Adnan oktar ın açtığı tüm davaların şizofren birinin avukat tutması imkansız olduğu için iptal oldu ve benim dava da düştü. bu konu hakkında daha detaylı bilgisi olan var mı?
-
Konuyu güncelleyelim. Böylelerini mapustan çıkarmamak lazım. Gerekli cezayı alması için birlik olalım. Deli rolü yaparak adam dolandırmak neymiş görsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceninGölgesi1982 -- 9 Mart 2021; 22:23:54 >
Nasıl güncelliyeceğiz
Konuyu herkes cimer'e yazsın, ekşi sözlükte arkadaşı olanlar oraya da başlık açtırsın
Bunun gibi bi tane daha var forum da sürekli ben memurum işverenim diye ortalıkta gezip insanları tahrik eden, onu da bloklayın
Arkadaşlar şahsın aldığı ceza ehliyeti yoktur raporu her zaman yeniden düzenlenebilir, sadece savcıyı buna ikna etmeniz gerekir, savcının yeniden rapor aldırma yetkisi vardır. Yani bir raporu var diye o rapor sonuna kadar geçerlidir diye bir durum yok. Bu arkadaş büyük ihtimalle ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden bu raporu almıştır, savcı bu raporu adli tıp ihtisas dairesinden yeniden aldırabilir, raporlar arasında çelişki olursa yine adli tıp kuruluna gider oradan rapor alınır ve o rapor kesindir, ayrıca savcı hukuk mahkemesinden şahsa kısıtlama kararı da aldırabilir bu pek ülkemizde uygulanmaz hukuk hakimleri genelde ret verir ama denenebilir.
-
Up -
Devletin, meclisin böyle durumlar için yasa çıkartması lazım bence.
Elbette karşıdaki ne derse desin, hakaret etmemek lazım en başta.. En fazla kendi yazdığı kadarı iade edilmeli diye düşünüyorum
bu konu niye populer konularda gözükmüyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X