Şimdi Ara

Turbo arızası yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar dizel Cruze aracımın motor arıza ışığı yaktı usta turbo elektro valfi bozulmuş değiştirmen gerekiyor dedi bu parçanın nette fiyatını bulamadım seloind valf çıkıyor ikisi aynı parça mi acaba .tek satilmayabilir turboyu komple yenileyim 20 turbo 5 el emeği toplam 25 enyapilir .dedi.kafam karıştı çok ucuz söyleyince yani bir turbo benim bildiğim 50-60 bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Usta doğru söylemiş taş çatlasın 20-25 tutar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Algiyla işim yok şöyleki pek anlamam araçlardan aldiimda alan kişi 30 a tamir ettirmiş ben aldım aracı bir usta komple yenisini 25 yaparım dediği için bana uygun geldi zira captiva motoru aynı nette sıfırı 37 bine var o yüzden buraya yazma gereği duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrainman -- 21 Ocak 2025; 19:44:57 >
  • yeni dediği de revizyon görmüş turbo. sağlam turbo'yu verip nasıl revize edildiği belli olmayan turbo değiştirmenin manası yok.

senden aldığını da temizleyip başkasına takacak. 5 bin lira da maksimum 1 saatlik iş için çok çok fazla.

o ustayla iş yapılmaz kısaca.

• Başka bir ustaya daha görünün. Hangi arıza kodunu veriyor ? Dizel cruzeler genelde turbo hortumu yırtıyorlar, ilk önce hortumu değiştirin. Traktör hortumu takanlar görmüştüm.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Yok hocam yanında parcacidan baktı sıfır .ben ona şaşırdım zaten

• KararanBitki kullanıcısına yanıt

Hocam bilgisayara bağlandı sanmıyorum yanlış olacagini.benim de aklıma ilk hortum geldi baktım göremedim. koda bakmak o an aklıma gelmedi çünkü ben turbo değiştirilmiş araç aldığımı dusunmustum meğer tamir edilmiş bilgisayarda turbo arızali değince adam şok oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 kronik start stop arizasi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş araştırın biraz.

Sorun ne öncelikle, araç maksimum tork aralığında çekiş düşüklüğü yaşıyorsa, westgate (o araçta yok sanırım) selenoid valfi ya da turbo out hortumu patlamıştır önce araştırın.

Sıfır orijinal turbolar ise 15.000-20.000TL'ye satılıyor.

25.000TL'ye turbo tamir ederim diyen usta net hırsız ve şerefsizdir, oradan uzaklaş acilen.

• zotacing kullanıcısına yanıt

Evet kesinlikle haklısınız bir arkadastan aldım turbosunu yenilettim dedi bende değiştirdi sandım sonra ben aracı aldın 20 gün önce arıza yasadim ve hemen satın aldığım kişiyi aradım revize ettirdim dedi ya sifiris şu kadar dedim ustanın numarasini istedim adam resmen soymus 30 antamir etmiş .yarın başka ustaya gideceğim aracı kaldırıp alttan yırtık hortum arayacağım ben de artık hortumdan supheleniyorum

• Az önce başka Usta'dan geldim sesi dinledi turbo un mitora giden birusunu cikartikcicine baktı türbin bozuk dedi altına baksak kaldırıp hortum yırtılmış olabilir dedim gerek yok sesinden belli dedi küçük ilcedeyim mecbur memlekete dönünce kendi ustam gerçegi söyleyecek merak içindeyim 😁bu arada bu usta 35 ten aşağı değil turbo dedi

• sadrainman kullanıcısına yanıt
    Bende de dizel cruze vardı bir ara ordan biliyorum. Code 184 müydü neydi bi hata verince çekişten düşüyordu, bende olmadı ama olanları görmüştüm. Turbo hortumunda kılcal yırtıklar oluyor ondan olma ihtimali var bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KararanBitki kullanıcısına yanıt

Israr ettim tamirciye kaldırıp alttan bakalım diye gerek yok eminim dedi bende uzatmadin böyle yola çıkmak istemiyorum. benimde içime hortum yırtığı gibi geliyor böyle mecmur haftaya s.disina çıkacağım memleketimde ki usta artık neyse söyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.