Şimdi Ara

Tupperware Eco suluk kullanan var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tupperware in 1litrelik eco sulugundan almayi dusunuyorum kullanan var midir koku yapiyormu bide suyun tadini degistiriyormu.

• hayir koku,tadi degistirmiyorda elde cok tuhaf duruyor yav yesil,pembe ama bi garip :) yada bana oyle geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

hayir koku,tadi degistirmiyorda elde cok tuhaf duruyor yav yesil,pembe ama bi garip :) yada bana oyle geldi

Peki tesekkur ederim sikayetimvar da koku yaptigina dair şikayetler var da hatta birininki yosun tutuyormus o yuzden sordum siz kullaniyor musunuz kullaniyorsaniz ne zamandir kullaniyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldworthy

quote:

Orijinalden alıntı: pi10

hayir koku,tadi degistirmiyorda elde cok tuhaf duruyor yav yesil,pembe ama bi garip :) yada bana oyle geldi

Peki tesekkur ederim sikayetimvar da koku yaptigina dair şikayetler var da hatta birininki yosun tutuyormus o yuzden sordum siz kullaniyor musunuz kullaniyorsaniz ne zamandir kullaniyorsunuz

kiz arkadasim kullaniyordu (artik yok ) onda vardi arasira bende iciyodum damak tadima guvenirim koydugun suyun kalitesine, suyun sicakligina, ortamin sicakligina vede kullanim sikligina yani sirkulasyona bagli 2 gun boyunca o suyun onun icinde durmamasi lazim ayrica mesela kaynar suyu icine koyarsan normaliyle plastik kokar normal suyu koyarsin guneste birakmazsin zaten normal sise suyu acip gunese koysan o da kokar biraz uzun oldu sorun varsa seve seve cevaplarim

Edit: anneme sordum evde birsuru sey varmis yogurt kabi 5-6 litre sut aliyor :) ekmek kabi yag kaplari saklama kabi bi suluk yok sanirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi10 -- 27 Ağustos 2013; 0:47:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürünleri iyi oluyor,bizim buzdolabı o markayla dolu
    Suluk da baya iyidir kanımca çünkü güvenilir yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nesquik Toz ( Kullanan Var Mı )
    16 yıl önce açıldı
    Wunder Filtre Kullanan Var Mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.