Şimdi Ara

Tüplü Tv VS Lcd Monitör (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çoğu oyunu tüplü tv dede oynuyordum pek göze batmıyordu plazmaya göre farklılıklar taki fifa 2010 a kader tüplü tv de adamlar seçilmiyor nerdeyse plazma ile arasından baya fark oluşuyor nednese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 20 Kasım 2009; 12:54:32 >

İTÜ Bilgisayar Mühendisliği
  • evet konu açılalı baya bi zaman geçmiş ama ben size anlatıyım arkadaşlar,oyuna göre gerçekten,ben objektif olarak bakınca fikrim şöyle oluyor,

22 '' full hd lg lcd monitörüm var,

xbox 360'ım var ve hdmi girişinden monitöre bağladım,

gta 4,cod4 modern wf2 ,fight night round 4,

bu oyunları 2 farklı ekrandan denedim,

1.si full hd olan monitörüm , 2.si 72 ekran vestel tüplü tv'm,

ben grafiklerle çok uğraşan üni.dede grafik bölümünde okuyorum yani baya haşır neşirim bu konularla,

gta 4 tüplü de çok çok daha iyi,bakın 2 ekranda elimde var ama ben yarın tüplüye takıp oynıcam,çünkü 1920x1080 1080p desteklemeyen çok oyun var ve onları full hd de açmaya kalkınca görüntü orjinali kadar iyi gelmiyor,tam full hd oyunlar gelecek nesil de henüz çok az var,mesela cod 4 wf 2 1024x768 çözünürlükte ve 2xAA dır,Gta 4 1280x720 dir,tam 1920x1080 olan yoktur,en ama en çok gta 4 de çok pişmanlık yaşadım,

benim lcd'de sorun vardır diye arkadaşımın 100 küsürat inç li artık kaç bilmiyorum lg full hd tv sinde denedim yine aynı kötü görüntü ,

gta iv da kötü dediğim görüntü şu,

blur efekti çok abartılmış bir öndeki araba bile bulanıklıktan görünmüyor,heryerde kırıklar,tırtık tırtık,sözde full,tüplü ye taktım bana tam bir simulasyon oldugunu hissettirdi,tek eksiğ pixeller yakından görünüyor keyif kaçırıyor azcık uzaktan oynamak gerekiyor ama oyunun oyun oldugunu orada anladım gta iv full hd de gerçekten çok berbat,

cod4 wf 2 de mesela nişan aldıgım zaman hedef yerinde tırtıklar var,ilk oyuna başlarkan training yerinde karşımızda basketbol oynayan askerleri görüyoruz ya yanına gittiğimizde potanın etrafı tırtık tırtık,

renkler de başka birşeyde sorun yok ama AA tüm oyunun atmosferini bozuyor,gta 4 de herşey kötü AA değil sadece,

sonra tüplüye taktım cod4 wf 2 yi,çok şıktı çok daha güzel,2 ekranım olmasına rağmen ben tam destekleyenler çıkana kadar tüplü takılcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvangogh -- 26 Mayıs 2010; 23:02:39 >

• Arkadaşlar ben Xbox 360 ı bağlamıştım Crt tüplü tvye Gta:EFLC Oynuyordum Yazılar zor görünüyodu Hiç iyi değildi.bence Cok fark var.

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Eline sağlık ss ler güzel çıkmış .

Bence aradaki fark çok daha büyük ..

Büyük çünkü resimlerde bu büyük fark belli olmuyor.Sonuçta tüplü tv sd görüntü.640x480=307.200 piksel vardır.Lcd monitör hd görüntü veriyor.1280x720=921.600 piksel demektir.Yani kısacası arada ufak bir fark yoktur.3 kat fark vardır..

Tüplü Tv VS Lcd Monitör

Tüplü Tv VS Lcd Monitör

Tüplü Tv VS Lcd Monitör

Ben tam 1 sene tüplü tv'de oyun oynadım.Kesinlikle aralarında az bir fark yok.Çok fark var.Hele 1080p native oyunlarda bu fark inanılmaz oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 27 Mayıs 2010; 11:38:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vvangogh

beyler alakasız olcak ama gta 4 demişken ben de ve tüm arkadaşlarımda xboxlarında daha dorusu texture ler geç geliyor yoğun sahnelerde kasıyor,orjinal oyunlarda böyle bişey söz konusumu?

Hdde yükleyip oynarsan sorunun kalmaz. Son update ile 16 gblık flash disklere oyun yükleyebiliyorsun...
  • Valla ben Tüplü Tvnin rezalet görüntü verdiğine inananlardandım,3 senedir LCD TV kullanıyorum,geçenlerde bi arkadaşım evine çağırdı,Xbıxı aldım götürdüm,garibimin yok LCDsi, hani Tvsi değil monitörü bile yok,salonda 72ekran bi Vestel vardı tüplü,yaptım ayarları,baktım Dashboard gayet güzel görünüyor yazılar falan gayet net,güzel sonra Geow 2yi taktık,ne yalan söyleyim harika görünüyordu,çok şaşırttı beni,o da çok şaşırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 27 Mayıs 2010; 15:06:07 >

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Valla ben Tüplü Tvnin rezalet görüntü verdiğine inananlardandım,3 senedir LCD TV kullanıyorum,geçenlerde bi arkadaşım evine çağırdı,Xbıxı aldım götürdüm,garibimin yok LCDsi, hani Tvsi değil monitörü bile yok,salonda 72ekran bi Vestel vardı tüplü,yaptım ayarları,baktım Dashboard gayet güzel görünüyor yazılar falan gayet net,güzel sonra Geow 2yi taktık,ne yalan söyleyim harika görünüyordu,çok şaşırttı beni,o da çok şaşırdı

evet burda tv farkı ağır basıyor güzel yorum

• xbox ı ilk aldığımda bende de efsanevi tam düz 55 ekran konka marka bir tv vardı ona takıp oynuyordum bioshock u, ayarlamaları filan da resmen oyun mükemmel gözükür şekilde ayarlamıştım benden mutlusu yoktu...

sonra imkan oldu toshiba nın 26 inç lcd tv sini aldım 26w300 ü, bio yu takayım dedim aman Allahım bu hangi oyun oldum bir anda, tüplü tv lerde çok güzel görüntü verenler muhakkak var ama arkadaşlar inanın lcd tv nin yanına yaklaşamaz bile kalite açısından

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • Bence imkanınız varsa tüplü tvde oynayıp gözlerinizede oyunada yazık etmeyin. En kötü ihtimal 22'' yada 19'' bir lcd monitör alın onda oynayın.
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • bu başlığı ne zaman görsem hep gülüyorum çok komik bir başlık geliyor VS yazısı evlere şenlik
    kim kimi döverse mantığı süper olmuş bu başlığa:
    37 vestel tüplü tvm vardı gecen aya kadar yazılar ufaktı cidden 37 ekran oyunun lezzetini vermiyor.ama hiç yoktan iyidir ps2dende katkat iyi görüntülerle ısınma turları attıktan sonra 32'' bi lcd tv aldım daha oyun adamakıllı oynamayadım bile... ama gördüğüm şuki: tek kelimeyle süper lcd tv
    ancaaakk başlıkta monitör demişler türlü tv ile karışlatırma olarak... arkadaşımın monitörü vardı bende lcd tv almadan once monitörmü alayım diye araştırmıştım.. arkadaşta gördüm ses çıkışı yok hariçten 2+1 ses takmış oda cok süper olmuştu... hani monitörüde gördüm tvyide gördüm lcdde gördüm...
    monitör tüplüden çok iyi beyler.. monitörü ben netbukum içinde düşünüyordum o yüzden tercih edecektim.ancak lcd tvlerin en düşük fiyatlılarıda monitörden daha büyük ekran oldugu için daha büyük keyif verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

sizin TÜPLÜ TVler ÖLMÜŞ anasını satıyım bendede Tümlü var hiçte böyle değil gayette güzel elbette lcd plazma hd fullhd gibi değil ama bukadarda rezil durumda değil ...

Aynen...tv'den tv'ye fark var :)
  • abi bakın şimdi nbk2009 yere bakin yer tüplüde daha gerçekçi fifa 11 ilk resimlerde adamın yüzü de bakin tüplü de daha gerçekçi sizce lcd led niye çikti sanıyorsunuz reklerin daha kalıteli olması için ama tüplüde orginali rekleri kaliteli ya öle büyük bir fark yok

• ama tabi bazi tüplüler çok p..k oluyor o ayrı

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.