Şimdi Ara

tüplü tv elektirik boşaltma SS-li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beko 55 ekran hoparlörü dışarıda (orjinali) tv var hoparlöerlerini söktüm markası bek ama önünde vip yazıyor neyse bu tvtüplü tv elektirik boşaltma  SS-li

bu tv bri vardi dedi açma kapaması düğmesi bozuk al istediğini yap eyi dedim aldım elimde kendim basılı tutuyorum sabit ozaman çalışıyor ben aklımdaki bir kaç şeyi denemek için bu kobayımı kulanacağım ama tüpdeki yüksek volatajı nasıl boşaltabilrim varmı bi yolu

EDİT: ELEKTİRİĞİ BOŞALTMA İLE URAŞMAYIP DİREK ELDİVEN TAKIP HALLETİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 3 Ocak 2017; 13:28:27 >

• eline bir yıldız tornavida al bunu kalın bir kablo ile tv şasesine bağla ve tüpdeki şapkadan metale değdir çattt diye atlama yapacak bu esnada prizde takılı olmayacak dikkat et

https://www.youtube.com/watch?v=-jbnFuVWTdk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultra2140

eline bir yıldız tornavida al bunu kalın bir kablo ile tv şasesine bağla ve tüpdeki şapkadan metale değdir çattt diye atlama yapacak bu esnada prizde takılı olmayacak dikkat et

https://www.youtube.com/watch?v=-jbnFuVWTdk

Tamamdır hocam peki bunu 1 kez yapsam yeterlimi yoksa vodeoki adamin yaptığı gibi 1 kaç kez tekralamaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç kez tekrarla ki çıt çat sesi gelmeyene kadar dikkat prizde takılı olmayacak çarpıp yere serer 2.80 15-20kv yani 15-20 bin volt var
  • amaç tamir için ise trafodan sana dönüş olmaz tüpün bileziğine dokunma yeter.
  • amaç tamirse kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

amaç tamirse kolay gelsin

hocam 1 kaç işkence sonrası çöp olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım, tüpü açık bir alanda kafa kısmını patlat ilginç bir anlık toz bulutu çıkıyor sanki gaz püskürüyor gibi, videoya al :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

anladım, tüpü açık bir alanda kafa kısmını patlat ilginç bir anlık toz bulutu çıkıyor sanki gaz püskürüyor gibi, videoya al :)

deneyeceğim bir 2 şey var sağ kalrısa denerim eldiven taktım halletim zaten
  • iyi bari çarpılmadan halletmişsin
  • 27 yıl önce bir kez çok pis çarpıldım, Tv tamircisi bi abimin yanında takılıyordum, daha ilk günden dalgınlıkla elimi tüpün arkasındaki devreye masaya yaslanır gibi yasladım ve hayatımdaki en yüksek voltajlı çarpılmayı yaşadım tüplü tv elektirik boşaltma  SS-li Ertesi gün işi bıraktım ama yine de elektrik elektronik okudum ve bitirdim tüplü tv elektirik boşaltma  SS-li 

Sanayi tipi panolarda bile tamir yaparken bir iki kez çarpıldım, ama Crt Tv çarpması anlatılmaz yaşanır ancak hiç unutmadım, fiziksel olarak hiç bir şey olmadı ürkütücü gelir tüplü tv her zaman, o kutunun içinde resmen canavar var gibi.

27 sonra tekrar tüplü tv içini açmam gerekebilir, ps1 ve ps2 için alıyorum, pot ayarı filan yapmak gerekirse mecburen açmak zorunda kalacağım, konuyu yabancı kaynakta ararken burada denk gelmem iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 3 Ekim 2021; 4:24:51 >

• SerdarS. kullanıcısına yanıt

5cm'den atlayan, elektroşok cihazlarıyla oramızı buramızı çarpıyoruz ya, onun gibi mi ?

Canavar dediğine göre biraz daha farklı galiba.

• Devre resmen içine çekiyordu vakum gibi öyle bi hissiyat, yani bilinenin aksine fırlatmıyor mıknatıs gibi içeri çekiyordu gibi bi hissiyatı vardı. Sanırım sağ elimi koyduğum için direk kalbe gitmedi akım öyle hatırlıyorum. Bu arada Tv fişe takılı haleydi o şekilde çarpılmıştım, boşta bile böyle akım olduğunu ilk kez dün burayı okuyunca öğrenmiş oldum.

Çünkü o günden sonra Tüplü tv ile ilgili hiç bir anım yok tüplü tv elektirik boşaltma  SS-li 

Az önce getirdiğim Philips crt tv neyseki pot ayarı filan gerekmiyor hatları sorunsuz içini açma derdim olmayacak, Ps2 bağlayıp keyif yapağım sadece tüplü tv elektirik boşaltma  SS-li 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.