Şimdi Ara

Tuplu TV de xbox360 elite

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben 1-2 gun once amerikadan xbox360 elite aldim.Hersey cok guzel kadikoyde FW yaptirdim oyun attirdim fln televizyona bagladim fakat nedense net ama siyah beyaz bir goruntu geldi. Bunu televizyon tamircilerine yada teknik destek ekiplerine sordugumda PAl/Secam ayari vardir onu yapin diyor fakat kumandadan kesinlikle oyle bir ayar bulamadim. Isin acayibi cevremdeki herkesin ps3'u var fakat herkes cok pahali olmasindan sikayetci bende xbox var ki fiyat yonunden daha iyi fakat bir turlu renkli bir sekilde oyun oynayamadim 2 gundur siyah beyaz splinter cell convinction oynuyorum :) yardim ederseniz cok sevinirm.

Simdiden Herkese Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firenze -- 16 Temmuz 2010; 12:02:41 >
  • 2. el DVI çıkışlı bi monitör işini görür. İleride alırsın Hdmı to Dvı aparatıyla kullanırsın.

THUMBS UP HARDCORE GAMERS !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende xbox'tan denedim system-settings - display den fakat bana dedigi su ki advanced settings'i hd kablom olmadan degistiremezmisim :) olmadi bende linkteki kablodan alip pc'nin monitore baglicam :) herkese tesekkurler. su advanced settings konusunda biri beni aydinlatirsa sevinirim.
    http://urun.gittigidiyor.com/XBOX360-VGA-HD-AV-KABLO_W0QQidZZ23515761
  • xbox la alakası yok onun var da dolaylı olarak galiba makina pal değil ondan kaynaklanıyor tv lerde pal ,ntsc bilmem ne ayarları vardı mesela bizimde eski vardı onda pal ı ntsc yapınca görüntü siyah beyaz oluyordu normal tv yayınında seninki de ntsc tv pal da ayarlı ondan kaynaklanıyordur.Tv nin ayarlarına bak

Playstation 5 Digital Edition//Asus Vivobook Pro 14X OLED//TCL 55C728 QLED TV
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

ya oha forumun bilgiside düşüyo iyice 21 yaşındaki tüplü tvde ntsc desteği olurmu saçmalamayın çoğu tüplü tvde ntsc desteği yok oyüzdende siyah beyaz

kardeş her tv de yok ama bazılarında oluyor .

Orijinalden alıntı: msc1515

LCD almıcaksan xbox ın anlamı yok fakat system settings-display dan ayarlanıyo diye biliyorum pal 50 pal 60 falan var onları dene ama bence ne yap ne et bi LCD almaya bak

Ben kesinlikle böyle düşünmüyorum bizde Hem LCD var hemde Tüplü ama çogunlukla tüplüde oynuyorum Full HD Aralarında pek fazla hiç bir fark yok.Bunuda vurguluyorum ayrıyetten bu ps3 değil tüplü'ye zafı olsun.Örnk AC2'de ps3 de çift goruntulu goruordum sanki gozluk takmış gibi ama xbox 360 elite'de müthiş bir görüntü söz konusu Tüplü ile HD arasında pek fazla fark oldugu söylenemez.He LCD alsan bir daha tüplüye dönmek istemezsin herkez herşeyin en iyisini kullanmak ister fakat.Dediğim gibi korkma fazla.(Not-Bu Söylediklerim 2007 ve 2006 yılına ait son tüplü tvlerden bahsediorum eskiyse çöpe atabilirsin)Dediğin ayarlarda System Setting'sdeki PAL ayarları Sanırım 50'yse 60 yap 60'sa 50'ye geri düşür.

• Hdmı bağlanmış bir Lcd ile tüplü Tv arasında dağlar,ovalar,viyadükler,gezegenler kadar fark var.

• VGA HD AV kablo kullanmak gerekir.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Bende de 72 Ekran Sony 100hzlik tv var. Xbox360 almayı düşünüyordum. Şimdi birde monitor gerekiyor. Ucuz ve iyi hangi monitoru önerirsiniz?

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Bende de 72 Ekran Sony 100hzlik tv var. Xbox360 almayı düşünüyordum. Şimdi birde monitor gerekiyor. Ucuz ve iyi hangi monitoru önerirsiniz?

Fiyat ve kaç inc olucağını söylersen yardım edebilirim

• rgb kablo al 5 tl ye düzelir
  • rgb kablo denemedim ama simdilik kadikoyden hd av cable aldim malesef o da renk vermedi, ve televizyonda da pal/ntsc ayari bulamadim. o yuzden simdilk vga av cable aldim bilgisayar monitorune bagladim :) daha akillica bi cozumu olan solesin :)
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.