Şimdi Ara

PS4 HDMI TO AV KULLANARAK TÜPLÜ TV DE CALISTIRMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar,elimde ps4 var gecici bir sure olarak tuplu tvye takmak istiyorum hdmı to av cihazı ile goruntu almak istiyorum yapan deneyen arkadaslar var ise yardımcı olabilirler mi bir takım sorular sorucam benim tuplu tvmde rca girisi yani sarı beyaz kırmızı kabloların direk girecegi yer yok sadece arkada scart girisi var rca kablosunun ucuna scart girisi takıp daha sonra tvnin arkasndaki scart girisne taksam goruntu alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi age of empires köylüsü -- 10 Temmuz 2015; 22:23:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bazen çılgınca dans etmek istiyorum
  • Böyle işlwr şans işi 10 15 tllik bişedir al dene olmadı iade et gittigidiyor yada hepsiburada gibi yerlerden al ki iade edebilesin

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Böyle işlwr şans işi 10 15 tllik bişedir al dene olmadı iade et gittigidiyor yada hepsiburada gibi yerlerden al ki iade edebilesin

Hocam hdmı to av cihazının en ucuzu 45liradan baslıyor gittigidiyorda eger forumda yardımcı olan cıkmazsa deneme yanılma yontemine basvurucam artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü

quote:

Böyle işlwr şans işi 10 15 tllik bişedir al dene olmadı iade et gittigidiyor yada hepsiburada gibi yerlerden al ki iade edebilesin

Hocam hdmı to av cihazının en ucuzu 45liradan baslıyor gittigidiyorda eger forumda yardımcı olan cıkmazsa deneme yanılma yontemine basvurucam artık :)

Valla çinden al ucuza.yada 2el monitör al.

Orijinalden alıntı: alpalp84

Gardaş sen PS2 oyna. PS4 ve tüplü TV birbirinin zıt kavramları. Ferrariye LPG taktırmak gibi birşey.

Ps2yi zamanında cok oynadık eskittik hocam rafta duruyor eskidi artık :) suan mecburiyetten tüplüye takmam lazım 1 2hafta icin o yuzden yollarını arıyorum yardım eden olursa sevirim gercekten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü

quote:

Valla çinden al ucuza.yada 2el monitör al.

1 2 haftalıgına tupluye baglamam gerekiyor hocam o yuzden boyle bir yontem dusundum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.