Şimdi Ara

Tuncay Özkan Kanaltürk'ü sattı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuncay Özkan sonunda Kanaltürk televizyonunu sattı. Kanalın yeni sahibi yönetimi Cumartesi günü devralıyor. Peki kanalın yeni patronu Özkan'la devam edecek mi?

Superpoligon'un iddiasına göre, Tuncay Özkan Kanaltürk'ü kesin olarak Turgay Ciner'e sattı. Devir işlemleri Cumartesi günü Kanaltürk'ün Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi'ndeki binasında yapılacak.

Tuncay Özkan'ın Kanaltürk üzerinde sadece yüzde 10 cıvarında bir hissesi kaldı.

TUNCAY ÖZKAN KANALDA KALACAK MI?

Tuncay Özkan yakın adamları Kerimcan Kamal ve Adnan Bulut'la birlikte kanaldan tamamen ayrılıyor. Diğer personel ise işlerine devam edecek.

Özkan frekansını kendisinin verdiği ve Cumhuriyet Gazetesi'nin kurduğu Cumhuriyet TV'nin en tepesindeki isim oldu. Bu televizyonun genel yayın yönetmenliğini ise Adnan Bulut yapacak.

• şimdi Cumhuriyet TV yimi açacaklarmış?
    Hulki Cevizoğlu hakkında bir bilgi varmı o yine KanalTürk demi olacak?
  • nasil bir dümendir bu yaww
  • Sitesinde sormuşlar bu soruyu.

quote:

Soru
    "Cinerler e kanalı sattığını duydum benim için önemli kendisinden duymadan inanamam sorabilirmiyiz?"
    Cevap:
    "Hiç kimseye kanalı satmadım"

Soru
    "Kanaltürkün satışı sözkonusu mu? Basında Ciner grubunun da hisselerinizden aldığı/alacağı konusunda haberler var. Bunun aslı nedir?"
    Cevap:
    "Kanaltürk ün mali yapısının bozulması için hükümet ve memurları ellerinden ne geldiyse yaptılar. Bugün biz de sesimizi duyurmaya devam ederek mali yapımızı güçlendirmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam ediyoruz. Şu an için hisselerimizin tamamı bize aittir."
  • gercekleri yediremiyorlar tabi böyle iyi kanalları kapatırlar kapatılacagını bildiginden sattı zaten yakında avrasya ile yeniçagıda kapatırlar tam istedikleri gibi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: king_yao

gercekleri yediremiyorlar tabi böyle iyi kanalları kapatırlar kapatılacagını bildiginden sattı zaten yakında avrasya ile yeniçagıda kapatırlar tam istedikleri gibi olur

Yeniçağı biraz zor kaparlar
  • ''taraflı'' yayın yapan kanal ''ne taraftan'' olursa olsun yayın hayatından çıkmalı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: leigh_hunt

''taraflı'' yayın yapan kanal ''ne taraftan'' olursa olsun yayın hayatından çıkmalı...

• quote:

Orjinalden alıntı: Dellci

quote:

''taraflı'' yayın yapan kanal ''ne taraftan'' olursa olsun yayın hayatından çıkmalı...

• Taraflı yayın iyi değil ama bazı durumlarda insanları "uyandırmak" için taraflı olmak gerekiyor. Özellikle de ülkedeki bitakım insanlar, vatandaşların haklarını yerken, vatan toprağını satarken, egemenliği kayıtsız şartsız başkalarına devrederken, bu ülkenin insanlarını küçük düşürüp onurunu kırarken, "taraflı" olmakda, özellikle de bu birtakım isanların "karşı tarafında" olmak gerek. Bugün sana yarın bana... Herşeyimizi kaybetmeyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.B.T

Taraflı yayın iyi değil ama bazı durumlarda insanları "uyandırmak" için taraflı olmak gerekiyor. Özellikle de ülkedeki bitakım insanlar, vatandaşların haklarını yerken, vatan toprağını satarken, egemenliği kayıtsız şartsız başkalarına devrederken, bu ülkenin insanlarını küçük düşürüp onurunu kırarken, "taraflı" olmakda, özellikle de bu birtakım isanların "karşı tarafında" olmak gerek. Bugün sana yarın bana... Herşeyimizi kaybetmeyelim

elbetteki haklısınız ama bunu, Ahmet yapınca ses çıkartma,Mehmet yapınca tüm gücünle yüklen ,
    burada art niyet ortaya çıkıyor,benim kızdığım nokta bu,ayrıca karşı tarafında olunan sistemin hiç mi iyi işleri yok,onlarıda vermeli...
    hele ki o plastip show bu kadar saçma ve aşağılayıcı bir şey görmedim...

• Söylediklerim sadece bu devirdeki "birtakım" insanlar değil, lakin daha önceki devirlerde de bu tip "birtakım"lar çok vardı. Zamanla katlanarak artıyor bunlar, arttıkça da güçleniyorlar. Bunlara karşı çıkmaya çalıştığınızda da, sahip oldukları ve zamanla artan güçlerini kullanarak, sindiriyor, ortadan kaldırıyor veya küçük zümrelere ayırarak etkilerini minimalize ediyorlar. Tabi bir yandan da dezenformasyon var. Olayları yakından ve detaylı bir şekilde takip etmeyenler (ki çoğu insanın buna ayıracak ne vakti var ne sabrı) insanın doğası gereği güçlünün, zirvedekinin, veya bazı kişi/kurum/şirket/organizasyon'ların melek gibi gösterdiği kişilere inanıyor haliyle. Ama arka planda işlerin böyle olmadığı bir gerçek, az kişi bilse önemsese de. İşte bu noktadan sonra da olay kopuyor. Yapılan her işin ardında refleks olarak birşeyler aranıyor bir tarafta, diğer tarafta da işlerimiz bozulmasın diye her tür yol denenerek adeta gizli, ikiyüzlü bir savaş başlatılıyor. Sonuç ise malum... Birileri güçleniyor, birileri zayıflıyor, halk ayrıştırılıyor, geleceğimiz/geleceğiniz zaptediliyor malesef... Unutulmamalıdır ki sömürü/sindirme/saldırı ne kadar şiddetli ise, direniş ve karşı saldırı da en az o derece şiddetli olur...

• önümüzdeki seçime provokasyon için başka bir kanal bulur nasıl olsa. şimdi yatırdıklarını nakite çevirme zamanı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dellci

quote:

O zaman TV de bi tek müzik dinlerdik.TV nin adı MV olarak deişirdi.Çünkü tüm kanallar taraf tutuyor.Tüm kanallar belirli Partiler tarafından satın alınmış bi kere.

• Benim merak ettiğim bu adam nasıl bu kadar zengin olabilmiş , 17 trilyona bir kanal açmak üstelik 1966 doğumlu bir insanın bunu yapabilmesi hakikaten düşündürücü , bu ülkede 17 trilyon nasıl kazanılıyor merak ediyorum
  • Zamanında Aydın Doğan'ın tetikçiliğini yapan eleman şimdi en hızlı ulusalcı oldu vay beee, sizde bu adama samimi diyorsunuz ya başka hiç birşey demiyorum.
  • onu sormazlar.işlerine gelmez.

quote:

Orjinalden alıntı: KabesTr

Benim merak ettiğim bu adam nasıl bu kadar zengin olabilmiş , 17 trilyona bir kanal açmak üstelik 1966 doğumlu bir insanın bunu yapabilmesi hakikaten düşündürücü , bu ülkede 17 trilyon nasıl kazanılıyor merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: KabesTr

Benim merak ettiğim bu adam nasıl bu kadar zengin olabilmiş , 17 trilyona bir kanal açmak üstelik 1966 doğumlu bir insanın bunu yapabilmesi hakikaten düşündürücü , bu ülkede 17 trilyon nasıl kazanılıyor merak ediyorum

O parayı nereden bulduğunu açıkladı ama hala anlamak istemiyorsanız o sizin sorununuz. Ayrıca o parayla halkı bilinçlendirmek adına bir kanal kurdu.( Pek başaramadı ya o ayrı konu) O aldığı parayı çatır çatır yiyebilirdi, sırtını daha yağlı holdinglere dayayabilirdi, hükümetin yalakalığını yapabilirdi, hem böylece sizin sevdiğiniz bir insan olurdu.
    Siz denizfeneri'nin ve yimpaş'ın yediği haltlara bakın asıl... Tuncay ÖZKAN'ın parası onlarınkinin yanıda devede pire kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benek -- 2 Ekim 2007; 11:45:46 >
  • bir de kişilere hakaret etmeden yazabilse bazıları.
  • Kanaltürk Satılmamıştır. Devredilmemiştir

Kurulduğundan bugüne her yerde bu konuyu yalanlamaktan bıkan yönetim, bu konuda bir daha açıklama yapmama kararı almıştır. Çünkü son yalanlama geçen hafta yapılmıştır.

Saygılarımızla..

http://www.kanalturk.com.tr/28637/kanaltürk'ten-açıklama-.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeRtuLaN -- 2 Ekim 2007; 14:20:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.