Şimdi Ara

Tunç Kurt'un Sadece videoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temelim var matematikte iyi sayılırım elimde apotemi fasikülleri var amacım örnek vermek gerekirse 13 saatlik sadece türev videosunu izleyip ardından direkt apotemi fasikülüne geçmek böyle bir deneme yapan var mı? Aklımda birde Rehber Matematik Bebek Adımları var onu da hızlı hızlı izleyebilirim ama acaba fazla mı temel olur yorumlarınızı bekliyorum

• tunç kurt vakit kaybı.

• En son 8 saatlik bir sadece videosu gördüğümü hatırlıyorum bence akşamları herşey bitmişken uyumadan 20 30 dk izlerseniz bakış açısı kazandırır sonuçta videoya başladıktan sonra direkt 8 saat izlemen lazım diye bir kural yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eyüp b izle apotemi çöz yeterli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Abi o kadar sağlam hoca varken nereden buluyorsunuz

• temel var, apotemi fasikülü çözeceksiniz buraya kadar iyi güzel ama rehber matematik bebek adımları serisi nereden çıktı hocam normal serisi bile yetersiz kalabiliyor çoğu zaman.

• Aç Eyüp b fln izle. Napcan sadeceyi bebek adımını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rehber matı falan geç Tunç’da iyidir ama bence eyüp b daha iyi. Temel konuların falan varsa eyüp b iyi akar. x1,25-1,5’da izle bayar yoksa.

• Hiçbir şey izleme. Temelin varsa Apotemi'nin fasiküllerindeki örneklere göz atıp peşine adım güçlendirme testlerini çöz.

• Tunç kurt işin hobi kısmı bence Okulu bitirdikten sonra dinlerim genel kültür amaçlı. Sınav odaklı olduğunu düşünmüyom

• Bi sevemedim bu elemanı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.