Şimdi Ara

Tüm zamanların en iyi 50 dövüş oyunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
8.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • liste saçma olmuş

koskoca tekken 4 ile mk3 listede bile yok. orjinal bir dövüş oyunu olmayan (ki bence oyun bile değil saçmalık olan) marvel vs capcom bla bla liste başı yapılmış

13 14 yıldır dövüş oyunu oynayan birisi olarak listem:

10 - mortal kombat

9 - street fighter alpha 3

8 - super street fighter 4 ( sf4 teki karakter sayısındaki yetersizlik )

7 - mortal kombat 2

6 - street fighter 2 turbo

5 - mortal kombat 3 (ultimate değil, ultimate de birçok karakter aynı duruşa sahip ve sadece renkleri değiştirilmişti. mortal kombat 3 ün patch halidir bana göre) ayrıca biçok kişi mk2 nin serinin en iyisi olduğunu sanır. ancak mk3 müzikleri atmosferi karakterlerin imajı ve oynanış dinamikleriyle devrimdir. hala son oyunda dönen tekmelerde mk3 ün tek vuruşta ekranın öteki tarafına gönderme hissini arıyorum.

4 - street fighter ex plus alpha (muhteşem bir oynanabilirlik ve gerçekçi mekanlar müzikler ve garuda, kairi)

3 - mortal kombat 9 (onca saçmalıktan ve neredeyse unutulmaya yüz tutmuşluktan sonra mükemmel bir geri dönüş helal olsun ed boon babaya

2 - tekken 3 ( fazla bşi konuşmicam. biz bu oyunu oynayana kadar dövüş oyunlarının potansiyellerini bilmezdik. ( tekken force harika bir yenilik)

1 - tekken 4 (hayatımda oynadığım en gerçekçi dövüş oyunu) mekanlar imajlar hikaye deki gerçekçilik ve inanılmaz bir force mod) bu özelliklerden en önemlileri hikaye , force mod ve mekanlar tekken 5 te tecavüze uğradı.) tekken 6 iyice berbat etti

dağılın şimdi yürüyün hade hade

• Ben

!)Mortal kombat

2)Street Fighter

3)Tekken'den başka bişi bilmem :D
  • Listedeki tüm dövüş oyunlarını oynayan biri olarak. Hatta bir çoğunu hala psp ve emülatörde oynamaya devam ediyorum.

Çok fazla doğru bir liste olmamış. Hele hele MvC 2 hastası olsam da 1.sırayı kesinlikle haketmiyor.
  • Marvel vs Capcom 3 kesinlikle listede olmalıydı.
  • Mortal Kombat Trilogy
  • street fighter 4
    alpha 3
    alpha ex2
    sf 2.5

marvel vs capcom 2

tekken 3 ve 5
  • sinekdağn
  • killing zone ve dynasty warriors kesinlikle en keyif aldığım dövüş oyunlarındandı listede olmasalar bile kalbimdeler
  • Wampier Savior ( Dark Stalker )
    Killer Instınct
    Jojo's Bizarre Adventure

Bunlar unutulmaz klasikler arasındadır ki listede olmadığı gig sadece 1 kişi killer'dan bahsetmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Wampier Savior ( Dark Stalker )
    Killer Instınct
    Jojo's Bizarre Adventure

Bunlar unutulmaz klasikler arasındadır ki listede olmadığı gig sadece 1 kişi killer'dan bahsetmiş.

listede olmasını isterdim bende kendi listeme eklerim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 18 Eylül 2011; 3:51:09 >
  • Soul Calibur'un üzerine dövüş oyunu tanımıyorum..
  • Eee hani! kimse Bloody Roar 2'den bahsetmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gado

Eee hani! kimse Bloody Roar 2'den bahsetmemiş

he ya çok güzel oyundu ps2 4 oyunuda baya güzeldi
  • Şu anda hala ps salonumuzda atariler var. kof 97 , 2002 ve street fighters ex plus her akşam oynuyoruz. eylenceli geçiyor. Nerde eski atari salonları. En sevilen oyun tabiki kof97 yine tartışılmaz.
  • Merhaba arkadaşlar, Atari salonunda oynadığım bir oyun vardı birtürlü hatırlamıyorum. Kurtadam karakteri vardı tekerlek gibi dönüyordu demir dikenleri vardı dali karakteri gibi bıyıklı karakter vardı raundları geçtikçe yeni karakterler geliyordu en son köpekbalığıını öldürmeye çalışıyorduk ve oyun sonu geliyordu. Bunları hatırlıyorum sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.