Merhaba değerli öğrenci arkadaşlarım.Istanbul'da , özel bir üniversitede okuyorum.Bu sene - 7 aydır - da Apple Premium Reseller'da çalışıyorum. Notlarım rezalet.Hocalar çok iyi niyetli ama benim notlar berbat...
Şimdi sormak istediğim bir şey var...Sizce bu notları finalde düzeltebilir miyim ? Kalırsam çok büyük sıkıntı olacak.
Bu aralar işten çıkmayı - PartTime - ve başka bir iş bulmayı düşünüyorum. Önerileri vs yaparsanız sevinir.m
vizelerin ağırlığına göre değişir. ama genelde vizelerin ağırlığı %40 civarında olur, finaller ise %60 ağırlıkta olur. finalerde 80 üzeri not alarak en azından derslerden geçmeyi deneyebilirsin. en azından sonraki seneler için alttan ders bırakmamış olursun ve programın rahat olduğunda dd olan dersleri ortalamanı yükseltmek için tekrar alabilirsin. ben altta 1 veya 2 den fazla ders bırakmamaya çalış derim.
Hepsinde notlarin rezaletse dd kurtarmaz.Cunku dd kosullu gecme.En azindan toplam derslerinin yuzde 40 nda falan cc falan getirmen gerekicek.Yani diger deyisle toplam notlarina nazaran gecip gecmediyin belli oluyor.En azindan kolaylarin finalde fullemeye calis ki zor olanlarindada dd yi tutturup altdan ders birakmadan bu donemi gecirebilesin.Yani en az 80-90 yapman gerekiyor finallerde.Bu arada her okulun yonetmeliyi farkli olabilir.Kendi uninin yonetmeliyini iyice okumani tavssiye ederim