Şimdi Ara

Tüm TYT Netlerim 80, Nasıl Bundan Kurtulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. sınıftayım. 2 ay içinde 3 tane kurumsal deneme oldum, evde de deneme yapıyorum. Bir türlü 82'yi geçemiyorum. Tüm deneme netlerim 78-82 arası. Üstelik 9 ve 10. sınıfta da o sınıfın konularından deneme oluyorduk onlarda da istisnasız 80 yapıyordum. Bu 80 neti nasıl geçerim ya? Nasıl 100'e falan yükselir. 3 senedir hep 80 ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dertleşme olsun diye yazmadım, kimse bir şey yazmamış :D gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C1714409 -- 19 Eylül 2019; 13:6:13 >
  • Deneme sınavının mantığını anlayamamışsın. Denemede hangi konularda hata yapıyıyorsan o konuda eksiğin var demektir. Eksiklerini tamamlamadan deneme netlerini nasıl arttırmayı düşünüyorsun. Sana tavsiyem en kötü derslerinden birer soru bankası bitir.

• çalışarak ?
  • Yapmadığın sorular hep farklı konulardan çıkıyorsa demek ki konulara baştan çalışman gerek ama sadece belli konuları yapamayıpta hep 80 geliyorsa burda yapılacak şey çok basit hatalarının üzerine gitmek eksik konularını tamamlamak yani öyle bi yazmışsın ki ben her şeyi yapıyorum biliyorum ama kendisi olmuyo gibi ama öyle değil

• 80-85-82 çok takma bunlara.Şans işi.Zaten sosyalde 20 soru var mesela.15 de yapabilirsin 20 de.Sinavda 75 gelir lak diye.Yatırımını aytye yap sen o yanıltmaz.
  • Dil bilgisi,sosyal,geometri çalış bak nasıl artıyor netler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    Nasıl artıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azeotropy -- 19 Eylül 2019; 15:25:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.