Şimdi Ara

AYT MAT 20-25 NET YAPIYORUM NE ÇÖZECEĞİMİ ŞAŞIRDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 2020 basım 345 - bu senenin Bilgi sarmal ve geçen senenin Karekök ayt SB leri var.

Sınava kadar Apotemi lti ve fasiküllerini ve 3D soru bankasını da çözmek istiyorum fakat bu kaynakların hepsine yetecek kadar vakit yok diye tahmin ediyorum.

345 ve Bilgi Sarmal'dan lti hariç diğer kısımları bitirip lti'yi Apotemi fasiküllerinden bitirip en sonda karekök ve 3d soru bankalarını çözmeyi düşünüyorum fakat bu dediklerimin tamamına kalan vakit yetmeyecek gibi emin değilim. Ne yapmamı önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkellyum -- 3 Şubat 2022; 0:4:51 >

• up

• Ben sizin yerinizde olsam eksik konular için fasikül çözüp sonrasında deneme çözerdim piyasada bir sürü mat denemesi var sınava kadar 2 günde bir çözseniz 35 bandına çekersiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

• .

• Autghust34 kullanıcısına yanıt

Hocam konu eksiğim biraz var hem onlar için hem de soru görmek açısından bu kitapları özellikle karekök 3d ve Apotemi lti fasiküllerini bitirmek istiyorum. Fakat bunlardan önce elimde 345 ve Bilgi sarmal da var bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. Ayt mat branş Denemeleri için şuan erken diye düşünüyorum kendim için.

• berkellyum kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman çözün çözebildiğiniz kadar zaten bir süre sonra soruların farklı kitaplarda birbirin aynısı olduğunu fark edeceksiniz ve gözünüze basit gelecek o saatten sonra full deneme çözersiniz ama denemelere de yavaştan başlayın derim konuların hepsinin bitmesi şart değil deneme için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • berkellyum kullanıcısına yanıt
    Sıralamanın çok fark edeceğini sanmıyorum
    Ben 345-BS-3D-Karekök şeklinde çözmüştüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.