Bildirim
Tüm Total War Oyunları
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bir arkadaşım bana Medieval Total War isimli oyunu önermişti ama daha hiç bakamadım dostum deneyebilirsin _____________________________ -
ya mediaval total war 2 yi yada napoleon total war ı oyna. bana sorarsan napoleon total içlerinde en iyisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ liberté, égalité, fraternité.
liberty, equality, fraternity.
özgürlük, eşitlik, kardeşlik. -
yorumlarınız için teşekkürler.medieval 2 total var'ı yükledim yarın sabah bakacağım.Bir sorum daha olacak bu oyunların arasında ne gibi farklar var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
arkadaşlar nerden yüklüyosunuz bu oyunları ? anlamadığım için soruyorum... dvd den yükleyip oynadığım oluyo ama internet üzerinden mi yüklüyosunuz ? crack dosyaları vesaire herhangi bir sorun oluyomu ? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı