Şimdi Ara

Tüm telefon tamircileri böyle mi! [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
11.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefoncuların alayı böyle.benimde başıma geldi.adama orjinal tak dedim orjinal parası verdim çakma takmış.
    sonra telefon ısındı ve patladı
  • Uzak durmakta fayda var, işten anlamayan 3 kuruş sermayesi var diye insanları kazıklıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplum olarak hırsızlık gençlerimize işlemiş. Bana bur sektör söyleyinki çok temiz olsun. Yok taksici, minibüsçü, terzi, avukat, doktor vb. hepsi haksız kazanç peşinde. Zaten o yüzden bir yere gelemiyoruz.

• Hadi aldıkları paraya ses çıkarmayalım razı olalım da, en azından temiz iş yapsınlar yada yapamıyorlarsa ustayım demesinler kendilerine. Zaten asıl mesele bu herkes her işin uzmanı bu memlekette anasını satayım! "Uzman! ustalar" yüzünden gerçekten kaliteli insanları bulmak zorlaşıyor ve onların emekleri hakettiği ilgiyi göremiyor.
  • Devletin ekonomisi böyle olduktan sonra küçük esnafın düşük gelirin paraları büyük sermayelere akıyorken müşterisi de esnafı da böyle olmaya devam edecektir.

yavaş yavaş yamyamlığa doğru gidiyoruz. kimsede para yok üstüne borç var ne yapsam ne etsem para bulsam düşüncesindeler.

bunun sorumlusu yine biziz.

gidip büyük sermayenin kölesi oluyoruz sonra gelip birbirimizi boğazlıyoruz. Halbuki tam tersini yapmamız lazım.
  • jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Üstadım bizde 80 liraya aldığı ürünü 100 liraya satsın demiyorz zaten 80 e aldığı ürünü hem 200e satıp hemde dandik mal takıyor üstüne üstlük kırmadigi parça kalmıyor biz bundan şikayetçiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alokinez -- 5 Temmuz 2017; 21:23:28 >
  • alokinez kullanıcısına yanıt
    Tamam dandik ürün takmadı kırması 4.3 takmsı ahizeyi bozması konusunda haklı olduğunu 2 kere yazdım nerede anlaşamıyoruz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonum update yapmıyordu saçma sapan hatalar veriyordu.Ben de hiç anlamıyordum işte rom vs.Götürdüm adama.Bir de merkezi bir yerde diye güvendim.Verdim 40 tl yaparım dedi.Git 1 saat sonra mı ne işte hatırlamıyorum gel dedi.Gittim 1 saat olmadan geçiyordum dedim bakayım yapmışmı. Abi hallettin mi dedim.Hallettim dedi.Aldım telefonu açtım hiç bir değişiklik yok telefonda yani her şey aynı duruyor ,programlar vs. Kıllandım ondan bir.Sonra dedim lan bir deniyeyim şu adamı.Yarım saat oyalandım.Tekrar gittim.Abi dedim bu olmamış, yapmıyor.Hiç itiraz etmedi biliyor ya *****. Tamam dedi verdi parayı.Eve gittim denedim tahmin ettiğim üzere yine yapmadı update'i.

Ben de araştırdım biraz.İnternette baka baka yaptım oldu. Yani neticede hakkınızı arayın kimseye güvenmeyin. Kendim yapınca anladım ki adam hiç açmamış bile telefonu.Ellememiş yani.*****.

• Daha önce arkadaşım telefonun camını çatlarmış yine 200tl ye değiştirmiş adam telefonu daha beter etmiş geçenlerde yine çatlattı telefonun ekranı iptal lan bu sefer suriyeli tamirciye vereyim 70tl istiyor dedi suriyeli yaptı 10. Numara iş çıkarmış arkadaşın dediğine göre telefonu sıfır aldığım gibi olmuş dedi. Ben de denedim ekran çok iyi hassasiyeti vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Geçmiş olsun, bu işlerden anlayan bırıne benzıyorsun bır sey sorucam. Annemın iphone 5s'i vardı ekranı kırıldı, değişmek ıcın telefoncuya verdı. Telefonun hafızasını ben 64 gb dıye hatırlıyorum oyle bılıyorum ama telefonda 32 gb hafıza var. Acaba hafızasını değişmiş olabılırler mı ?

Emin olmak için telefonun faturasına ve imei numarasına bak,eğer ortada bir uyuşmazlık varsa geçmiş olsun ana kartını değiştirmişlerdir

Vay adiler Fatursı kutusu hiçbir şeyi durmuyor.

5S'lerin arka kapağında da Imei yazar onunla anakarttakini karşılaştırın

• hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Daha evvel oraya 4 tane G2 götürdüm. Eskiden samimi bir tamircilerdi şimdi kurumsala döndüler, bir problemde baya ilgileniyorlar. En son G2de bi sıkıntı yaşadım, ekranın kenarında şerit olması gerekiyordu krom, o yoktu. Birde kalitesini beğenmedim, ilettim tekrar değiştirdiler dediğim gibi olan versiyonuyla . Herhalde artık G2 eskidi, piyasada eskisi gibi kalite cam yok .. Ama güvenebileceğiniz tek telefoncu diyebilirim kendi açımdan

• markidos kullanıcısına yanıt
    1300 dolara newegg satıyor yani üzerine kar konmuş hali ben 6000 diye öyle düz hesap verdim normalde 6500 küsürlü bişeydi artı bu büyük mağazalar neweggin perakende satış fiyatından ürün mü alıyor sanıyorsun ? Çok daha ucuza alıyo geçti mi yüxde 13 ü dh ölücüleri olarak olarak bedava yaptırmak istiyosunuz size göre 80+20 ye yapsın oh ne güzel

Bununla ilgili bi elektirikçi video çekmişti de şimdi uzun hikaye.

Dandik maal konusunda sende haklısın. Güzel işçilik yok kırmış parça çalmış bunlarda sonuna kadar haklısın.

para konusunda haksızsın

• Ahizesini tamir etmesi için verdiğimiz telefonu ekranı bozuk olarak geri vermişti
  • Tlf tamircisiyle hiç işim olmaz. Bozulursa çekiçle imha eder yenisini alırım

• G2 im vardı. Ekranı kırıldı yeni telefon almaya giderken. (Şans işte) Neyse içindeki fotolar filan önemli ekran açılıyor ama dokunmatik işlemiyor. Almam lazım içindekileri. Telefon üstüne sadece şarj et se kalmış usb modu. Pc yede bağlayamıyorum neyse işte. Soruyorum tamircilere 200 tl hepsi. Diyorum başka yolu yok mu abi filan. Hepsi yok kardeşim vs aynı terane. Netten bir araştırdım. Telefona kablolu mouse takarak halledilebiliyormuş. S7 edge almıştım yeni içinden de usb connector çıktı yine şans bir bağladım mouse u telefon kullanılıyor. 200 tl gidiyordu az daha

• Telefoncular damlamış hemen konuya

Bende usb girişi bozuktu. Telefoncuya sordum 80 dedi internette 20 liraya vardı soket. Çin malı değil Türk sitelerde 20 lira çinden baksam kesin 10 15e alırdım. 2 günde evimde oldu aylarca beklemedim de. Dedim yani bunu ilkokul mezunu adam takıyorsa ben niye takamayım açtım taktım. Hiç bir yerini kırmadık ellemedik taktık koyduk. 60 lira kârı var adamın buda en az yani. Dedim haftada 1 tane bundan 2 tane ekran değiştirme gelse iyi para Gorilla Glass filan ama çatır çatır kırılıyor ekranlar. Note 2 kullanıyorum yerden yere vurarak resmen bana mısın demiyor zenfone 2 laser aldık çat gitti. Güya daha üst sınıf ekran var onda

• Smyrn3. kullanıcısına yanıt
    Teşekkur ederım. Anakartın imeisini öğrenmek ıcın itunese mi bağlamam lazım telefonu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 6 Temmuz 2017; 9:2:3 >
  • Hocam Telefoncu 200 alır 300 alır bunda problem yok.Pazarlık yaparsın veya yapmazsın serbest piyasa.Fakat bunların çoğu telefondan anlamaz, servise verir komisyonculuk yapar arada.Bu şekilde çalışanların iyi niyetli olanları da vardır elbet fakat geneli güvenilmez.Allah kimseyi düşürmesin bunların eline.
  • Ekranı kırık lg g2 telefonumu güya tanıdık bir yere verdim. Bir hafta sonra telefon elime geçti bir de ne göreyim, adam ikinci el ekran takmış bir de yetmezmiş gibi 150tl fiyat çekiyor. Ne yapayım takmış diyip verdim parasını eve geldim, 1-2 gün sonra telefonun konuşma sırasında ekranının kapanmadığını gördüm. Bir de ne göreyim, adam 1-2 dolarlık yakınlık sensörünü cebe atmış, flaş açınca boş olduğu görünüyor resmen! Bir hışımla adamın yanına gittim dedim bunun yakınlık sensörü nerde diye o da bozuktu zaten ondan çıkardım yenisini almamız gerek o da 50tl dedi eyvallah dedim çıktım. Böyle kanemici tipler dört bir yanda dolaşıyor en iyisi kendiniz alıp takmanız hiç bunlarla uğraşmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KilliKarpuz kullanıcısına yanıt
    Abi bu olayın ilk cümlesi benim başıma geldi. 2015 yılıydı benden de 200 tl istediler gittim verdim ve telefon bir süre çalıştıktan sonra ana ekranı falan da gitti. Çöp şuan. Çok üzüldüm bu hikayeye keşke ben de az uyanık davransaydım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.