Şimdi Ara

Tüm telefon tamircileri böyle mi! [SS'li] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
11.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Elvankent çevresinde oturan varsa burada telefoncuya günahınızı bile vermeyin. 5 lira bile tutmayacak bir ürüne 150 lira fiyat çekeni de gördüm. Sahte bataryaları orjinal diye satanda gördüm.

Bilgisayar teknik servisleride aynı halt. Babam laptopu vermiş formata 50 lira almışlar, bana söylememiş oyun oynıcam diye yaptırmış. Bizim pasta ustası ddr kasasını vermiş kasaya 1 kuruş yatırım yapılmaz, 478 pin işlemci var içerisinde; 200 lira para almışlar. İçerisine baktım adamlar ide harddiski formatlamış değişen hiçbir ürünü yok Aldığı hazır kasanın şeyleri aynı şekilde duruyodu bana geldiğinde.

Şimdi ben bu tarz olayları gördükten sonra neden güveneyim? Nasıl güveneyim? Telefoncuda aynı halt bilgisayarcı da. 50 liralık ürüne 100 lira çeksin 20~30da işçilik alsın canım feda. Ama 5 lira etmeyen şeylere ne fiyatlar çekiyolar. Bilmiyo nasılsa deyip adamı yolluyolar.

Ha birde merdiven altı telefonculardan ucuz diye telefon almayın. İmei kaçıranı bile bol. İşini iyi yapanlar kulaktan kulağa yayılıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 9 Temmuz 2017; 3:28:12 >

• Bende size bir olay anlatayım hadi

LG G3 kullananlar bilir anakart kronik problemlidir 2 sene sonra arıza verip değişmek şart olur çünkü bozuluyor kesinikle bozuluyor ama neyse tamire verdim o zamanlar ben kronik problem oldugunu bilmiyorum
    problem sim kart okumayıp tekrar başlıyor tamirci verdim 80 lira sim kart yeri değişmiş 1 2 gün kullandım tabi sorun devam ediyor gittim adama dedim bu bozuk olmamış birşeyler yaptı dedi 30 lira daha almam lazım dedim hadi olsunda verelim parayı verdim 1 2 gün sonra tekrar bozuldu 130 lira gitti gidip dedim bu kadar para verdik olmadı bana diyoki ben bunu servise vereyim tanıdık var dedim kaç para alıcan ondan bana diyoki " sen sıkıntı yapma kardeşimm yaa " gittim 1 arkadaş buldum dükkana geri geldim adamla tartıştım adam hemen R yaptı dedi benim para gözüm yok gerekirse iade ederiz falan adam telefonu aldı servise vermiş anakart değişmiş 500 liralık anakart bedava değişti tartışınca adamla sonuç anakart 2 ay sonra pert gittim telefon aldım uğraşmaya değmez dedim anlıcağınız milleti sömürüyorlar bilgisayarcılar tamirciler telefoncular

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.