Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (653. sayfa)
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil,
1 iOS

Giriş
-
Aman iyi olsun abi, parasının hakkını versin yarı yolda bırakmasın yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Hocam Vodafone'lu günlerini özlüyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 3 Şubat 2020; 14:38:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom'un temel sıkıntısı baz sayısının çok az olması. 21 bin lokasyonda yayınları var sadece.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O günlere dönmek icin canimi bile veririm 😁 saka bir yana 4.5g ye gecilene kadar 3g de cok memnundum vodafone dan ve o yuzden hic turkcelle gecmeyi dusunmuyordum. Ne zaman 4.5g ye gecis yapildi ve vodafone cuvalladi Turkcell kacinilmaz oldu.
-
-
-
turkcell in kendi sunucusuyla test yapilirsa belki daha iyi olabilir
kecioren de bir sikinti var aynen bizim bu taraflarda da bi eksiklik hissediliyor. muhtemelen kritik bolgedeki bazi kaldirildi. digerleri de tam anlamiyla tasiyamiyor.
Denedim onuda ama 280 lerde kaldı. Bununla alakalı denemeler yaptım bir ara turknet sunucusu hepsinden iyi sonucu veriyor olarak cıktı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Maalesef öyle garip olan umursamiyorlar gibi yakın bir tarihde de düzelecek gibi durmuyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X