Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (652. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
-
Hız yüksek olunca ne olacak ki? Ne için kullanacaksın? 10 mbit her şeye yeter. Hızın gösteriş dışında pek anlamı yok.quote:
Orijinalden alıntı: Gravaze
Turkcell Platinium - Ankara Ulus - iPhone 11
Turkcell’den yana Ankara’da yüzüm hiç gülmedi. İstanbul’da hız sınırlı lifecell ile mükemmel sonuçlar alırdım. Ankara’da ise gerçekten çok sıkıntılı durumda. Diğer hatlar da böyle, çoğu yerde durum kötü. Hele evimde yaptığım testlerde 10’un üstünü zor görüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu sıkıntılı haliyse baya sanşlisiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Son kullanıcı olarak daha hızlısını görmedim öyle kimsede paylaşmaşmamış en hızlısı bu yani benimkisi oluyor:))
Tabi bunu çektikten sonra iki yıl geçti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara'nın en merkezi yerlerinden birisinde, Turkcell'in yapabildiği hem de kendi deyimiyle premium paketiyle bu mu olmalı peki? Yetmediğinden veya az olduğundan değil ancak potansiyel açısından fikir vermesi hasebiyle gönderdim bunu. Kendi evimdeki şansımı da görün o zaman:quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F
Bu sıkıntılı haliyse baya sanşlisiniz
-
-
Şuan bulunduğum bölgede baya iyi Turkcell den
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 1 Şubat 2020; 12:3:11 >
Üç operatörü de kullandım, ben en çok telekom'dan memnun kaldım ancak mahallemde, evimde -epey merkezi konumda olmasına rağmen- tüm hatlarda genel bir çekmeme problemi var ve el mecbur vowifi kullanmak zorundayım o yüzden turkcell ve vodafone arasında gidip geliyorum genelde. Mayıs'ta taahhütüm bitince vodafone red'e geçme düşüncem var. -
Evde patlak 3 senedir.
Sabah 09:30'da %98 iken elime aldım orta sıklıkta kullandım, 12'ye doğru şarj %53'e kadar düştü. Full film video falan izlesem daha beter olurdu.
Ciddi şarj sıkıntısı var. Bunun en başlı sebebi istasyonun 1.5km uzakta olması.
Ama sorun yok, dert etmiyorum. Turkcell'in kötü olduğu yerde (ki öyle bi yer görmedim) iş görsün yeter
-
Vodafone a geçersen 80 liraya red 20 plus var öneririm herşey var full pass dolu
-
Türktelekom son 10 günde 3G çeken 3 köye 4.5G baz istasyonu kurdu bu sadece benim bildiklerim ve 40 MB indirme 10 MB yükleme hızı veriyor üç köydede siz de gelişme farkettiniz mi
-
Abi sende nere gitsen hızlar uçuyor. Baz istasyonu mu tahsis ettiler söyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hizin yuksek oldugu yerlerde geziyorum :)) valla burada bu hizi gormek beni sasirtti acikcasi. Oyle deme son gunlerde tt koylere bile 5g veriyor 😁
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X