Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (593. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir - 6 Masaüstü

38 oy
Öne Çıkar

67. Sırada
bugün en iyi #2
Giriş
-
-
Şöyle sabah 5 gibi falanda bi test patlatsan bakalım ibre kaça vuracak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O saatte ayakta olduğum Bi gun denk gelince yapıcam bunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 23 Ağustos 2019; 11:46:18 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben denemiştim iki ay evvel. Band20+Band3+Band7 olmasına rağmen 220Mbps'leri ancak bulmuştu TT.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuh, ben daha band7 1 kez mi ne gördüm
-
Türk Telekom Band3'ü 20Mhz olarak vermedikçe yüksek hızlar hayal bence.
TT sanırım bölgenin yoğunluğuna göre şehir merkezlerinde ya B7+B3+B20 ya da B20+B3 kullanıyor.
Tabii benim oturdğum yere B20'yi reva gördüklerinden akşam 4.5G tamamen felç 1Mbps bile göremiyor, web sayfaları gecikmeden dolayı açılmıyor. -
Bugün ışıklar askeri okulunda tören vardı mobil bazda yoktu turkcelli arayanlar önce ulaşılamıyordu sonra çalıyordu
Telekom 3g 1,2mbps hız veriyordu sayfalar geç açılırdı
Vodafone 4g den 2g ye düştü yoğunluktan
Evet yoğunluğa göre öncelik veriyorlar, izmit çarşıda ncity, dolphin vs. band7 aktif ki 100 üzeri hızları ancak orada aldım ama hergün oralara gitmediğim için birşey ifade etmiyor.
Evde 3+20 veriyor 15Mbps civarı hız var. Ana band olarak 20ye bağlandığında hız dibe vuruyor iyice.Bi 7'yi koysalar 50-60'ları rahat görcek. Talep açtım bekliyorum bakalım, bigün iyileşecek elbet
-
-
-
-
-
-
Turkcell 3G /Kayseri Forum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 26 Ağustos 2019; 12:35:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Keles yolu
soğukpınar yol ayrımı -
3. görseldeki uygulama ne, LTE Discovery mi o da? Telefonun kendi servis menülerinden görüntü var mı? Discovery bazı telefonlarda saçmalayabiliyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X